O Περσέας δεν θέλει τίποτα στο παράθυρο

το γουργουρητο εχει σχεση με το φυλο? ο περσεας γουργουριζει πιο δυνατα κ εντονα απο την βαλεντινα. ενω η βαλεντινα κανει σαν περιστερη στο πιο γλυκο κ μελωδικο :P μια μερα η βαλεντινα ειχε ξαπλωσει καπως ανασκελα με ανοιχτα τα ποδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάθε γάτα έχει δικό της γουργουρητό. Δεν έχει σχέση με το φύλο. Άλλες γουργουρίζουν πολύ άλλες λιγότερο άλλες καθόλου και άλλες συνέχεια!!:cool:

Τώρα για την στάση... και πάλι όπως βολεύεται ο καθένας!:lol: Ειδικά το καλοκαίρι με την ζέστη... ξαπλώνουν σαν τα χαλιά.. ανάσκελα ή μπρούμυτα...

Είναι η πρώτη φορά που έχεις γάτα? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι. μου αρεσουν πολυ καθε τι που κανουν μου φαινετε λιγο περιεργο.οταν η βαλεντινα ηταν ακομα μονη της κ την αφηνα πολλες ωρες μονη της τα βραδια οταν γυριζα στο σπιτι με μαλωνε

Μην απορείς για το γουργουρητό της Βαλεντίνας, λόγω της ράτσας της έχει μελωδικό σιγανό νιαούρισμα και γουργουρητό.

γεια σας τι κανετε? σημερα ο περσεας εκανε κατι που μεχρι σημερα δεν το εχει ξανα κανει.εφερε το φαγητο του στο κρεβατι μας κ το εφαγε εκει.:/:

Χμμμ...:hmm: αν και άπειρη, γιατί έχω την εντύπωση ότι ζητάει την προσοχή σας;

τωρα κοιμουνται μεχρι να ξυπνισουν κ να αρχισουν το κυνηγητο.μπορει το μικρο να θελει περισσοτερο την προσοχη μας ειδικα οταν βλεπει οτι ασχολουμε με το λαπτοπ ερχεται κ ξαπλωνει πανω στο πληκτρολογιο

Ετσι ειναι,τους ανηκεις τωρα...Το ιδιο κανει κι ο Σειριος,μονο που δεν ειναι και τοσο...μικρος πια!:lol:

Ναι.. και μενα το δικό μου το γαϊδούρι.. καμία επαφή μαζί μου.. και τώρα που έχω το laptop.. όποτε γράφω τι τρίψιμο, τί κλάμα... μεγάλη ΤΡΑΓΩΔΙΑ... την ΗΛΕΚΤΡΑ ανεβάζει κάθε φορά!!! :P
Μόλις το κλέισω... και λεω να ασχοληθώ μαζί του... με γράφει σ΄αυτά που δεν έχει πλέον!!!:redface::lol:

Τον χαίδεύω... χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μου δίνει και μία χρατσ με τα νύχια και φεύγει....:hmm: Αυτά είναι!!! ΨΥΧΟ....

Με το φαί θα σου κανουνε διάφορα... θα το παίρνουν και θα παίζουν ποδόσφαιρο, θα στο φέρνουν στο μαξιλαρι... εμένα σκοτώνουν τις κατσαρίσες απο την καμάρα και τις φέρνουν στο κρεβάτι.. ΚΑΛΟ εε????:|

Τϊ σαύρες, ποντίκια:cool:.. πολλά βρίσκουμε καθε πρωί έξω απο την εξώπορτα, απο τα άλλα της αυλής.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back