O Ρωμαίος κάνει εμετό!(πανικόβλητος μπαμπάς)

Χαιρομαι που ειναι καλα Ο Ρωμαιος !
Αχ Ρωμαιο Ρωμαιο γιατι να εισαι Ρωμαιος. Απαρνησου το ονομα σου και ελα...

Δεινουν αποδειξης οι κτηνιατροι οπως και καθε αλλος γιατρος πρεπει να δεινει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο δικός μου μου δίνει κάθε φορά και φυσικά χωρίς να του ζητήσω. Εδώ του είπα ότι δεν χρειάζομαι αλλά επιμένει να κόβει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις ακτινογραφίες δε φαίνονται τα σχοινιά, γι' αυτό μίλησα για υπερηχογράφημα κοιλιάς. Στην ακτινογραφία το μόνο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι ενδείξεις ειλεού.
Ερώτηση για mel: Υπάρχει περίπτωση ο γατούλης να έχει φάει το σκονί, να είναι στο στομάχι του, να υπάρχει πιθανότητα να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα και ο γιατρός να μην το έψαξε σωστά?
Μήπως τελικά θα πρέπει ο Ρωμαίος να κάνει και υπερηχογραφημα καλού κακού?

Η γνώμη μου είναι ότι επιβάλλεται ο υπέρηχος αφού η mel το γράφει ξεκάθαρα:

Στις ακτινογραφίες δε φαίνονται τα σχοινιά, γι' αυτό μίλησα για υπερηχογράφημα κοιλιάς. Στην ακτινογραφία το μόνο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι ενδείξεις ειλεού.

Ερώτηση για mel: Υπάρχει περίπτωση ο γατούλης να έχει φάει το σκονί, να είναι στο στομάχι του, να υπάρχει πιθανότητα να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα και ο γιατρός να μην το έψαξε σωστά?
Μήπως τελικά θα πρέπει ο Ρωμαίος να κάνει και υπερηχογραφημα καλού κακού?

Ναι σε όλα. Αν συνεχιστούν οι έμετοι πρέπει να γίνει υπερηχογράφημα οπωσδήποτε.

Ευτυχώς που ο γατούλης σου είναι καλά!Δεν είχα ιδέα ότι ένα σχοινάκι μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα:hmm: Όσο για τη χρήματα που έδωσες νιμόζω πως έναι στα φυσιολογικά όρια. Εγώ για ακτινογραφίες μόνο είχα δώσει γύρο στα 35€.Για επίσκεψη δε μου κρατάει ποτέ χρήματα. Προφανώς έσενα σου κράτησε και είχες πάρει και μια αλοιφούλα αν θυμάμαι καλά, οπότε καλά ειναι.

κι εγω δε θα ησυχαζα αν δε γινοταν υπερηχογραφημα...:hmm:

δυστυχως,εμενα ποτε κανενας κτηνιατρος δε μου'χει δωσει αποδειξη...

Κι ολα αυτά για ενα κορδώνι.....? Κι εγω του δίνω κορδώνι και παίζει και του αρέσει πάρα πολύ! Πάντως απ' ότι καταλαβαίνω ο υπέρηχος είναι μη διαπραγματευσιμος! Να πάνε όλα καλα!

Εμας ο παλιος κτηνιατρος, δεν μας εδινε αποδειξη.
Αυτος που εχουμε τωρα(παλιος συμαθητης του μπαμπα μου)οποτε μας παιρνει λεφτα, μας δινει και αποδειξη, χειρογραφη.
Ειναι πολυ καλος κτηνιατρος, συνεργαζετε και με το συλλογο φιλων των ζωων Χαλανδριου.Για μια απλη επισκεψη(τσεκαρισμα και κοψιμο νυχιων μας)δεν μας παιρνει χρηματα.
Μια φορα που ειχε ερθει σπιτι μας για να κανει εμβολια στο σκυλο(ο οποιος επειδη ειναι μεγαλοσωμος ειχε να απει στον κτηνιατρο 5 χρονια), για δυο εμβολια+αποπαρασιτωση μας πηρε 30Ε.

Μπράβο στο Ρωμαίο , το ξεπέρασε και αυτό:)

Μακάρι τελικά να είναι καλά ο καημενούλης ο Ρωμαίος!Δεν σας κρύβω οτι πραγματικά τρομοκρατήθηκα με αυτά που είπε η Mel!Εμένα ο Ισίδωρός μου,5 χρονών,έχει φάει άπειρα κορδόνια ρούχων,λαστιχάκια μαλλιών και λαστιχάκια από super market!Όμως ποτέ δεν τα έκανε εμετό ούτε τα είδα στα κακάκια του!Μήπως πρέπει να ανησυχήσω;;;Στην άμμο του βρίσκω κάθε μέρα κακάκια και τσίσα αλλά έχω προσέξει οτι πριν κάνει οτιδήποτε σκάβει και νιαουρίζει.Επειδή είναι στειρωμένος από 6 μηνών,αν θυμάμαι καλά,φοβήθηκα μήπως έχει πέτρα αλλά η κτηνίατρος μου είπε πως εαν κάνει τσίσα του κανονικά είναι εντάξει.Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο;;;;Ξέρετε αν πρέπει να κάνω κάτι;Είναι εμβολιασμένος αλλά δεν έχει κάνει ποτέ εξετάσεις αίματος.Πρέπει;

"Στην άμμο του βρίσκω κάθε μέρα κακάκια και τσίσα αλλά έχω προσέξει οτι πριν κάνει οτιδήποτε σκάβει και νιαουρίζει"
Ο Μαντού το κάνει σε εμάς αυτό εαν η άμμος του δεν είναι καθαρή! Δηλαδή να έχει να καθριστεί δύο μέρες.:mad:

Η άμμος του είναι πάντα καθαρή.Την καθαρίζουμε κάθε μέρα και μια φορά την εβδομάδα την αλλάζουμε και πλένουμε τη λεκάνη.Το καλοκαίρι πιο συχνά.

και τα δικά μου το κάνουν αλλά οχι πάντα. κι ας είναι καθαρό το χώμα

... αλλά έχω προσέξει οτι πριν κάνει οτιδήποτε σκάβει και νιαουρίζει

Και ο δικός μου το κάνει αυτό, παλιότερα που ήταν μικρότερος πιο συχνά, ιδίως όταν το χώμα του είναι φρεσκοαλλαγμένο!:) Γενικά έχω παρατηρήσει ότι του προκαλεί “μια χαρά” το καθαρό χώμα με το που με ακούει να του το αλλάζω τρέχει, παρατηρεί τη διαδικασία και πάντα μα πάντα έχει έτοιμο ένα καλούδι για να μου το εγκαινιάσει!:lol: :lol: :lol:

Πάντως ο Ρωμαίος δείχνει να είναι μια χαρά. Δεν ξανάκανε εμετό και είναι ορεξάτος όσο ποτέ, τόσο για φαί, όσο και για παιχνίδια!
Ευτυχώς!:)

ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

:) :D :) :D

Άντε μας κοψοχόλιασε όλους ο Ρωμαίος αλλά αφού είναι καλά χαλάλι του!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back