giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ Ρωμαιο Ρωμαιο γιατι να εισαι Ρωμαιος. Απαρνησου το ονομα σου και ελα...
Δεινουν αποδειξης οι κτηνιατροι οπως και καθε αλλος γιατρος πρεπει να δεινει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερώτηση για mel: Υπάρχει περίπτωση ο γατούλης να έχει φάει το σκονί, να είναι στο στομάχι του, να υπάρχει πιθανότητα να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα και ο γιατρός να μην το έψαξε σωστά?Στις ακτινογραφίες δε φαίνονται τα σχοινιά, γι' αυτό μίλησα για υπερηχογράφημα κοιλιάς. Στην ακτινογραφία το μόνο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι ενδείξεις ειλεού.
Μήπως τελικά θα πρέπει ο Ρωμαίος να κάνει και υπερηχογραφημα καλού κακού?
siam
Νεοφερμένο μέλος
Στις ακτινογραφίες δε φαίνονται τα σχοινιά, γι' αυτό μίλησα για υπερηχογράφημα κοιλιάς. Στην ακτινογραφία το μόνο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι ενδείξεις ειλεού.
mel1
Δρ Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς
Ερώτηση για mel: Υπάρχει περίπτωση ο γατούλης να έχει φάει το σκονί, να είναι στο στομάχι του, να υπάρχει πιθανότητα να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα και ο γιατρός να μην το έψαξε σωστά?
Μήπως τελικά θα πρέπει ο Ρωμαίος να κάνει και υπερηχογραφημα καλού κακού?
Ναι σε όλα. Αν συνεχιστούν οι έμετοι πρέπει να γίνει υπερηχογράφημα οπωσδήποτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για τη χρήματα που έδωσες νιμόζω πως έναι στα φυσιολογικά όρια. Εγώ για ακτινογραφίες μόνο είχα δώσει γύρο στα 35€.Για επίσκεψη δε μου κρατάει ποτέ χρήματα. Προφανώς έσενα σου κράτησε και είχες πάρει και μια αλοιφούλα αν θυμάμαι καλά, οπότε καλά ειναι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
δυστυχως,εμενα ποτε κανενας κτηνιατρος δε μου'χει δωσει αποδειξη...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αυτος που εχουμε τωρα(παλιος συμαθητης του μπαμπα μου)οποτε μας παιρνει λεφτα, μας δινει και αποδειξη, χειρογραφη.
Ειναι πολυ καλος κτηνιατρος, συνεργαζετε και με το συλλογο φιλων των ζωων Χαλανδριου.Για μια απλη επισκεψη(τσεκαρισμα και κοψιμο νυχιων μας)δεν μας παιρνει χρηματα.
Μια φορα που ειχε ερθει σπιτι μας για να κανει εμβολια στο σκυλο(ο οποιος επειδη ειναι μεγαλοσωμος ειχε να απει στον κτηνιατρο 5 χρονια), για δυο εμβολια+αποπαρασιτωση μας πηρε 30Ε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ο Μαντού το κάνει σε εμάς αυτό εαν η άμμος του δεν είναι καθαρή! Δηλαδή να έχει να καθριστεί δύο μέρες.

chrisidor
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
... αλλά έχω προσέξει οτι πριν κάνει οτιδήποτε σκάβει και νιαουρίζει
Και ο δικός μου το κάνει αυτό, παλιότερα που ήταν μικρότερος πιο συχνά, ιδίως όταν το χώμα του είναι φρεσκοαλλαγμένο!
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι του προκαλεί “μια χαρά” το καθαρό χώμα με το που με ακούει να του το αλλάζω τρέχει, παρατηρεί τη διαδικασία και πάντα μα πάντα έχει έτοιμο ένα καλούδι για να μου το εγκαινιάσει!
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Ευτυχώς!

chrisidor
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool