yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εχετε υποψη οτι στο γιατρο πανε συνεχεια παραλητα ζωα που κανεις δεν θελει να αναλαβει μετα και ειναι ενα θεμα αυτο. Ολοι τα βρισκουν , του τα πανε, καθως και μικρα... καπως πρεπει να υιοθετουνται η να φιλοξενουνται γι αυτο και τον βοηθαμε εμεις. Τα αναπηρα ζωα ειανι οντως ενα προβλημα εδω γφιατι κανεις δε τα θελει. πχ τα τυφλουτσικα παρδαλα που ειναι και μικρα ακομα τιποτα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jijo
Νεοφερμένο μέλος
Φιλικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Τελικά:
1. Ο Τοσοδούλης δεν απήχθη από (τουλάχιστον 2) συλλέκτριες, παρεδόθη από τον γιατρό σε μία κυρία.
2. Η κυρία αυτή έχει πολλές γάτες αλλά αφού κατά δήλωση του γιατρού τις φροντίζει, μάλλον δεν είναι συλλέκτρια (εκκεντρική εύπορη ίσως). Κι αν τα φροντίζει, όπως λέει κι ο γιατρός, τι κακό θα πάθει ο Τοσοδούλης εκεί μέσα;
Μήπως, μήπως λέω εγώ τώρα, πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι για να μη δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις;
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια η κυρια αυτη μου ειπε ο γιατρος τα φροντιζει πολυ
Συγνώμη πως είπε ο γιατρός τέτοιο πράγμα?Η κυρία αυτή έχει πολλές γάτες αλλά αφού κατά δήλωση του γιατρού τις φροντίζει, μάλλον δεν είναι συλλέκτρια (εκκεντρική εύπορη ίσως). Κι αν τα φροντίζει, όπως λέει κι ο γιατρός, τι κακό θα πάθει ο Τοσοδούλης εκεί μέσα;
Μήπως, μήπως λέω εγώ τώρα, πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι για να μη δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις;

Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να φροντιζει ΣΩΣΤΑ 60 γάτες. Δεν νοείται τέτοιο πράγμα. Που μένει δηλαδή?
Στο κτήμα Λάτση ? Αν μένει στο κτήμα Λάτση με 25 υπηρέτες τότε ναι πάω πάσο ! Αλλα μόνη της, σε διαμέρισμα, με 60 γάτες, φανταζεστε πως η υγιεινη θα ειναι σε κακο χάλι, των ζώων, και η δική της φυσικά....
Δηλαδή ας το δούμε λογικά.
- Σε διαμέρισμα μόνο αμμολεκάνες μπορεί να χει. Αν υποθέσουμε οτι στη χειροτερη σε μια αμολεκκάνη αντιστοιχουν 4 γάτες τότε μιλαμε για 20 αμμολεκάνες, οι οποίες κάθε μισή ώρα θα θέλουν καθάρισμα.
- Είναι όλες εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες και στειρωμένες? Περίθαλψη για ασθένειες? Ολοι/ες γνωρίζουμε το ΚΟΣΤΟΣ για όλα αυτά...
- Και πως ζουν σε αρμονία 60 γάτες?
- Και πόσων ετών είναι αυτή η μουρλή και έχει τόση ενέργεια για να φέρνει βόλτα τόσα γατιά?

Κανένα νεο για τον τοσοδουλη και την παραλυτη γατούλα? Αν και με ανησυχει για όλα τα γατια....
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε κορίτσι μου, κι εγώ έλεγα μα γιατί να έχει σερβικό όνομα, που ξέρει ότι τo Αυγούλα το λένε Zorica! Πολλούς χαιρετισμούς από την πατρίδα σου όπου ήμουν προχθές.
Όσο για το γατουλίνι κι εγώ το ίδιο θάκανα θάπερνα αστυνομικό και θα πήγαινα να το βρω. Το πρόβλημα είναι πως θα το αντιμετωπίσει ο αστυνομικός. Θα δεχτεί να πάει ή χρειάζονται κάποιες διαδικασίες?
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
δεν θα το αναλυσω αλλο εχω καλυφθει με τις πιο πανω γνωμες....
τι γνωριζουμε για την κυρια αυτη?φανταζομαι της μιλησατε και την παρακαλεσατε για τις γατουλες.οι γειτονες της δεν εχουν κανενα παραπονο? γιατι ε οσο να ναι 60 γατες ειναι εκει...
καποιο παραθυρακι νομου,καποιος καποια εδω να ειναι δικηγορος να δει αν δεν εχετε ηδη δει (δεν ειμαι ειδικος σ αυτα απλα οτι σκεφτομαι προτεινω),
καπου θα βρουμε να πιαστουμε σιγουρα
zozo sapoo
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά που σας λέω τα ξέρω πολύ καλά γιατί τα λέει στην κουμπάρα μου που είναι φίλη της και καμαρώνει ότι δεν θα την πειράξει κανείς για τις γάτες της.Εξάλλου έχει στενούς φιλικούς δεσμούς με πρώην υπουργό.
Μην λέτε λοιπόν να βρεθεί δικηγόρος ή να την τρομάξει η Αστυνομία γιατί δεν θα γίνει τίποτα.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ. Σαν να λέμε αρρωστημένα ανθρωπινα παιχνιδια σε βάρος αθώων πλασματων.Για ακομα μια φοράΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum