O Τοσοδούλης απήχθη απο συλλέκτριες ζώων

Παιδια η κυρια αυτη μου ειπε ο γιατρος τα φροντιζει πολυ αλλα το κακο ειναι οτι ζωο που μπαινει δεν βγαινει απο εκει. Δεν δινει για υιοθεσια και οταν ενα ζωο ειναι παραλητο αν δεν παρουσιαστει κατι αλλο ο γιατρος θεωρει οτι ειναι μια λυση αυτο γι αυτο το ζωακι το θεμα ειναι με τα μικρα,που μπορουν να βρουνε καλυτερο σπιτι. Με την ελεννα το παλευοθμε αλλα καλυτερα ειναι τα πιο ηπια μεσα. Η κυρια αυτη δεν δεχτηκε τροφες για τη μαυρουλα και πηρε τη μαυρουλα ν τη φιλοξενησει για τον γιατρο οχι για μας και ετσι δεν υπαρχουν χαρτια για να βασιστουμε. Την επομενη εβδομαδα θα κοιταξω να επικοινωνησω να μαθω νεα της και θα σας ενημερωσω,. Αν ειναι οντως συλλεκτρια ζωων ειναι μεγαλο προβλημα και δε θα δωσει ουτε τον τοσοδουλη. Οποιος δεν ξερει απο συλλεκτες ζωων δεν μπορει να καταλαβει.

Εχετε υποψη οτι στο γιατρο πανε συνεχεια παραλητα ζωα που κανεις δεν θελει να αναλαβει μετα και ειναι ενα θεμα αυτο. Ολοι τα βρισκουν , του τα πανε, καθως και μικρα... καπως πρεπει να υιοθετουνται η να φιλοξενουνται γι αυτο και τον βοηθαμε εμεις. Τα αναπηρα ζωα ειανι οντως ενα προβλημα εδω γφιατι κανεις δε τα θελει. πχ τα τυφλουτσικα παρδαλα που ειναι και μικρα ακομα τιποτα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εαν πηγαίνατε μια ομάδα μαζι με το γιατρό στο σπίτι της και την παρακαλούσατε να σας το δώσει? Σε συνδυασμό με την διαβεβαίωση του γιατρού οτι το ζώο πάει σε καλά χέρια και την ταυτόχρονη ανταλλαγή στοιχείων (διεθ., τηλ.) δεν θα άλλαζε το σκηνικό?

Φιλικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαοτική κατάσταση και καταμπερδεύτηκα. :blink:
Τελικά:
1. Ο Τοσοδούλης δεν απήχθη από (τουλάχιστον 2) συλλέκτριες, παρεδόθη από τον γιατρό σε μία κυρία.
2. Η κυρία αυτή έχει πολλές γάτες αλλά αφού κατά δήλωση του γιατρού τις φροντίζει, μάλλον δεν είναι συλλέκτρια (εκκεντρική εύπορη ίσως). Κι αν τα φροντίζει, όπως λέει κι ο γιατρός, τι κακό θα πάθει ο Τοσοδούλης εκεί μέσα;

Μήπως, μήπως λέω εγώ τώρα, πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι για να μη δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις;

Παιδια η κυρια αυτη μου ειπε ο γιατρος τα φροντιζει πολυ
Η κυρία αυτή έχει πολλές γάτες αλλά αφού κατά δήλωση του γιατρού τις φροντίζει, μάλλον δεν είναι συλλέκτρια (εκκεντρική εύπορη ίσως). Κι αν τα φροντίζει, όπως λέει κι ο γιατρός, τι κακό θα πάθει ο Τοσοδούλης εκεί μέσα;

Μήπως, μήπως λέω εγώ τώρα, πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι για να μη δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις;
Συγνώμη πως είπε ο γιατρός τέτοιο πράγμα?:blink:
Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να φροντιζει ΣΩΣΤΑ 60 γάτες. Δεν νοείται τέτοιο πράγμα. Που μένει δηλαδή?
Στο κτήμα Λάτση ? Αν μένει στο κτήμα Λάτση με 25 υπηρέτες τότε ναι πάω πάσο ! Αλλα μόνη της, σε διαμέρισμα, με 60 γάτες, φανταζεστε πως η υγιεινη θα ειναι σε κακο χάλι, των ζώων, και η δική της φυσικά....
Δηλαδή ας το δούμε λογικά.
  • Σε διαμέρισμα μόνο αμμολεκάνες μπορεί να χει. Αν υποθέσουμε οτι στη χειροτερη σε μια αμολεκκάνη αντιστοιχουν 4 γάτες τότε μιλαμε για 20 αμμολεκάνες, οι οποίες κάθε μισή ώρα θα θέλουν καθάρισμα.
  • Είναι όλες εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες και στειρωμένες? Περίθαλψη για ασθένειες? Ολοι/ες γνωρίζουμε το ΚΟΣΤΟΣ για όλα αυτά...
  • Και πως ζουν σε αρμονία 60 γάτες?
  • Και πόσων ετών είναι αυτή η μουρλή και έχει τόση ενέργεια για να φέρνει βόλτα τόσα γατιά?
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη. Τους μπατσους δεν τους θεμε γιατι τι θα γινουν τα ζώα, και αν παραμεινουν εκει, η μουρλη τα καταδικαζει σε ζωη κακης ποιοτητας:blink:

Κανένα νεο για τον τοσοδουλη και την παραλυτη γατούλα? Αν και με ανησυχει για όλα τα γατια....

Αφου σου λεει δεν μπορει να κανει τιποτε ο εισαγγελεας εφοσον νομικο πλαισιο δεν υπαρχει.
Τοτε εχουμε εμπολεμη κατασταση και εγω,σαν γνησια Σερβα,θα το ελυνα με αλλο τροπο.Να παρεις παραμασχαλα εναν γνωστο αστινομικο και να πας να την ταρακουνησεις λιγο μπας και το δωσει πισω.

Άντε κορίτσι μου, κι εγώ έλεγα μα γιατί να έχει σερβικό όνομα, που ξέρει ότι τo Αυγούλα το λένε Zorica! Πολλούς χαιρετισμούς από την πατρίδα σου όπου ήμουν προχθές.
Όσο για το γατουλίνι κι εγώ το ίδιο θάκανα θάπερνα αστυνομικό και θα πήγαινα να το βρω. Το πρόβλημα είναι πως θα το αντιμετωπίσει ο αστυνομικός. Θα δεχτεί να πάει ή χρειάζονται κάποιες διαδικασίες?

amagad πραγματικα που την βρισκει την ενεργεια για 60 γατες?το πιο πιθανο?δεν την βρισκει......δεν γινεται δηλαδη και ολοκληρη μερα να εχεις δεν φτανει....χωρια τα εξοδα που ειναι παρα πολλα....
δεν θα το αναλυσω αλλο εχω καλυφθει με τις πιο πανω γνωμες....
τι γνωριζουμε για την κυρια αυτη?φανταζομαι της μιλησατε και την παρακαλεσατε για τις γατουλες.οι γειτονες της δεν εχουν κανενα παραπονο? γιατι ε οσο να ναι 60 γατες ειναι εκει...
καποιο παραθυρακι νομου,καποιος καποια εδω να ειναι δικηγορος να δει αν δεν εχετε ηδη δει (δεν ειμαι ειδικος σ αυτα απλα οτι σκεφτομαι προτεινω),
καπου θα βρουμε να πιαστουμε σιγουρα

Efterpi και Maroulaki στις 22/9/08 έγραψα ότι οι γάτες είναι 110-120 ΚΑΙ ΟΧΙ 60 και το είπε η ίδια, κάπου τις ξέφυγε. Οι γείτονες έχουν αγανακτήσει αλλά εκείνη τους εκβιάζει και τους απειλεί συνεχώς.Να φανταστείτε ότι έχτισε με τσιμέντο τον μηχανισμό της διπλανής τέντας που προεξείχε λίγο από το διαχωριστικό στο μπαλκόνι της. Είναι θρασύτατη και παίζει άνετα τα παιχνίδια της γιατί ξέρει ότι τα σωματεία είναι κότες.Επίσης σε συνεργασία με πολύ γνωστό σωματείο της πόλης έκανε διάφορες ραδιουργίες σε βάρος άλλου επίσης γνωστού σωματείου (συμβαίνουν δυστυχώς και αυτά στον κόσμο μας) και τώρα μάλλον τους εκβιάζει και δεν μπορούν να κινηθούν εναντίον της. Ακόμα και όταν αυτή η κυρία τους δημιούργησε το μεγάλο πρόβλημα με κάποιες γάτες που έφυγαν στην Γερμανία για υιοθεσία και έγινε όλος αυτός ο ντόρος με τον Κιλτίδη κλπ.και τις απαγορεύσεις αποστολής ζώων ΔΕΝ έκαναν τίποτα για αντιπερισπασμό γιατί όπως λέει η ίδια τους κρατάει στο χέρι και αν ανοίξει το στόμα της τα σωματεία της πόλης θα γίνουν μαλλιά-κουβάρια.
Αυτά που σας λέω τα ξέρω πολύ καλά γιατί τα λέει στην κουμπάρα μου που είναι φίλη της και καμαρώνει ότι δεν θα την πειράξει κανείς για τις γάτες της.Εξάλλου έχει στενούς φιλικούς δεσμούς με πρώην υπουργό.
Μην λέτε λοιπόν να βρεθεί δικηγόρος ή να την τρομάξει η Αστυνομία γιατί δεν θα γίνει τίποτα.

:blink: Οκ. Σαν να λέμε αρρωστημένα ανθρωπινα παιχνιδια σε βάρος αθώων πλασματων.Για ακομα μια φορά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back