O Φιντέλ!

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Να σας συστήσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας,τον Φιντέλ.Τον πέταξαν μαζί με τα έξι αδερφάκια του έξω από τον κτηνιατρείο της γιατρού μας στην Κάλυμνο.Δύο οικογενειακοί μας φίλοι προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν δύο από τα κουταβάκια,κι όταν έστειλα φωτό τους για να διαλέξουν,οι δικοί μου...ερωτεύτηκαν (άλλωστε ποιός θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά με αυτή τη φάτσα; )Έτσι ο μικρός κούταβος πολιτογραφήθηκε...Βολιώτης και ταξίδεψε για μια καλύτερη τύχη από αυτή που του επιφυλασσαν κάποιοι "άνθρωποι".Σίγουρα του αξίζουν πολλά περισσότερα από ένα χαρτόκουτο!
Προς το παρόν μεταχειρίζεται όποιο μπαίνει στο σπίτι ως γραμματόσημο,κουνά τη μικρή του ουρά λες κι ετοιμάζεται για απογείωση,και ταλαιπωρεί με τα παιχνίδια του τον σκυλοπαππού μας,τον Ιβάν.
Απολαύστε τον!
P1010001-2.jpg
P4160007.jpg
P4160008-1.jpg
P4160010-1.jpg
P4160012.jpg

Δείτε διαφορά μεγέθους...:lol:
P4160016.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει Δώρα ο κούκλος και όταν μεγαλώσει του έχω πολύ σούπερ ουάου γκόμ.να την Σάρα άμα γουστάρει:lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσει, Δώρα μου! Είναι πανέμορφος!!! :inlove::inlove::inlove:

Θα σας εχουμε υποψιν μας,θα σας πουμε να μας στειλετε ενα βιογραφικο.:P

Να σας ζήσει, Δώρα μου! Είναι πανέμορφος!!! :inlove::inlove::inlove:
Ευχαριστουμε πολυ,κι εμεις ετσι τον βλεπουμε!:redface:

Να σας ζήσει ο κούκλος και να σας χαρίσει πολλές στιγμές ευτυχίας!!! Απίστευτη φάτσα!

Ειναι ο ατιμος,μας εχει τρελανει ολους...

Μίου. Τους μισώ τους σκύλους, αλλά ίσως γι'αυτόν εδώ να κάνω μία εξαίρεση και να τον κάνω φίλο μου.
Στέφανος

Γερος να ειναι παντα ο κουκλος σας.Να τον χεραιστε και να ζησετε πολλα χρονια ευτιχιας μαζι:)

Στέφανε μην υποκύπτεις!Ο μονος καλος σκυλος στο σπιτι ειναι ο Ιβαν,που καθεται και του τρωμε το φαϊ,ο αλλος ο μικρος ολο τρεχει πανω μου και με τρομαζει.Για να καταλαβεις ποσο χαζος ειναι,δεν καταλαβαινει οτι οταν του κανω χου πρεπει να φυγει απο τα μουτρα μου.
Σειριος.

Καλό μου Φιντελάκι, να σε χαίρονται οι γονείς σου και να προσέχεις την μουρίτσα σου, γιατί σε βλέπω ριγέ μέχρι να καταλάβεις ότι δεν πλησιάζουμε μια γάτα που μας κάνει κχχχ:P.

P1010001-2.jpg

Τι γλυκό υγρό φατσώνι είναι αυτό Δώρα να σας ζήσει είναι καταπληκτικός κ πανέμορφος:up:

Να σας ζήσει αυτός ο υπέροχος "φάτσας":kiss::D:D
Είναι πανέμορφος!:inlove::D:D

Υ.Γ Σειριόνι δεν νομίζω οτι τολμάει κανείς να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία σου στο σπίτι!;)Εσύ είσαι ο μεγάλος ΑΡΧΗΓΟΣ!;):up::lol:

Ευχαριστουμε κοριτσια!
Νικη προς το παρον ο Σειριος δεν ξερει οτι απειλει καποιος το βασιλειο του,γιατι δεν συναντιουνται.

Πολύ φάτσας ο Φιντελάκος...
Σπιντομάνα

Εδώ Σπίντυ..
Βρε Φιντελάκο θα σε συμπαθούσα περισσότερο αν είχες λίγο πορτοκαλί γούνα γιατί θα ήσουν ..πορτοκαλοσκυλο!
Πάντως καλού κακού να ξέρεις ότι το σπίτι,η αυλή,τα έπιπλα και γενικά ότι υπάρχει και δεν υπάρχει εκεί ..ΟΛΑ ανήκουν στον Σείριο...γι' αυτό πρόσεχε..κούταβε...
Πάντως είσαι γλυκούλης ..γενικά..

Να τον χαιρεστε Δωρακι!!!
Ειναι κουκλακι:inlove::inlove::inlove:

Σας ευχαριστω ολους για τα κοπλιμεντα.Αυτον τον Σειριο που ολοι μου λετε,εγω δεν τον φοβαμαι.Ενας χαζος ειναι που οταν πηγα κοντα του να παιξουμε φουντωσε κι εγινε αλλος τοσος.Πιφ,αυτο ειναι το καλυτερο που μπορει να κανει;Εχει και μια φιλεναδα που οποτε παω να παιξουμε ανεβαινει στα επιπλα κι εγω κλαιω απο κατω.Ας ειναι καλα ο Ιβαν που καθεται και παιζουμε,γιατι οι υπολοιποι δεν εχουν καθολου πλακα.
Φιντελ

Ο Ιβαν ποιος ειναι Δωρα?
Ο Φιντελ μενει μεσα στο σπιτι? Κατρουλοκοπαει ως γνησιος κουταβος?:lol:

Ο Ιβαν ειναι ο παππουδοσκυλακος μας,ενα Μαλαμουτ,τον εχω στις πρωτες φωτο με τον Φιντελ.Ο μικρος μενει μεσα το βραδυ,εχει μαθει να μη λερωνει μεσα στο σπιτι,και τη μερα μπεινοβγαινει στην αυλη.

Ο Ιβαν ειναι ο παππουδοσκυλακος μας,ενα Μαλαμουτ,τον εχω στις πρωτες φωτο με τον Φιντελ.Ο μικρος μενει μεσα το βραδυ,εχει μαθει να μη λερωνει μεσα στο σπιτι,και τη μερα μπεινοβγαινει στην αυλη.
Πω πω...ο Ιβαν ειναι πανεμορφος!!!
Μπραβο στον Φιντελ:up:μια χαρα που εχετε και το κηπο....ο αδελφος σου τον εφερε το Φιντελ ε? Μενει μαζι με τους γονεις σου ή μονος του?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back