O γάτος με το κολλάρο σαν λαμπατέρ

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες.
νομιζω οτι εγω φταιω :down::mad::(που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες.
νομιζω οτι εγω φταιω :down::mad::(που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια.
:lol:Το Ελισσαβετιανο λες ε?
Υπομονη και περαστικα σας:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης.
οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος.:lol:

Θυμάμαι όταν είχα στειρώσει την Κάντυ της είχαμε βάλει το κολάρο της Ελισάβετ, και η καημένη έπεφτε πάντα πάνω σε γωνίες γιατί δεν μπορούσε να πάριε καλά τις στροφές:lol: Περαστικά σας

Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι?
Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο.

παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο

Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι?
Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο.
ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει

Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρό:down:Ευτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει:redface:

δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης.
οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος.:lol:
εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco :lol:

ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει
Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του?
Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν.

δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο

Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρό:down:Ευτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει:redface:
δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη.
υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα)

δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη.
υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα)
Sissy speaking:
Μόνο μία???:mad::mad:
Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή!

Sissy speaking:
Μόνο μία???:mad::mad:
Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή!
πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ

χριστουγεννα με γατοασθενη

λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια.
παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη)
τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα.
του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ.
τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες.
σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• VIENNA 2007 113.jpg
    VIENNA 2007 113.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • VIENNA 2007 118.jpg
    VIENNA 2007 118.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 65
Μια χαρά τα πάτε!!!:)

Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!!:P

Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! :)))

λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη:hmm: λες να με καβαλησει μετα.
νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν.
να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν???:P:lol::D

να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν???:P:lol::D

:lol::lol::lol: vickymoon γράφεις σήμερα! :up:

εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back