vickymoon
Διάσημο μέλος
νομιζω οτι εγω φταιω

που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες.
νομιζω οτι εγω φταιωπου δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια.
Το Ελισσαβετιανο λες ε? Υπομονη και περαστικα σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Περαστικά σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο.
vickymoon
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφειΑν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι?
Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Grecoδεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης.
οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος.![]()

konstans
Περιβόητο μέλος
Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του?ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει
Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν.
vickymoon
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη.Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει
![]()
υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα)
konstans
Περιβόητο μέλος
Sissy speaking:δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη.
υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα)
Μόνο μία???

Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή!
vickymoon
Διάσημο μέλος
πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμSissy speaking:
Μόνο μία???
Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή!
vickymoon
Διάσημο μέλος
λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια.
παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη)
τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα.
του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ.
τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες.
σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!!

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
λες να με καβαλησει μετα.νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν.
να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν???

kyka
Δραστήριο μέλος
να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν???![]()

vickymoon γράφεις σήμερα! 
vickymoon
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool