vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Η vickymoon: #1 17-12-08 15:25 αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες. νομιζω οτι εγω φταιω που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες. νομιζω οτι εγω φταιω που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Το Ελισσαβετιανο λες ε? Υπομονη και περαστικα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η vickymoon: #3 17-12-08 15:32 δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #4 17-12-08 15:33 Θυμάμαι όταν είχα στειρώσει την Κάντυ της είχαμε βάλει το κολάρο της Ελισάβετ, και η καημένη έπεφτε πάντα πάνω σε γωνίες γιατί δεν μπορούσε να πάριε καλά τις στροφές Περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η konstans έγραψε: #5 17-12-08 15:35 Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η vickymoon: #6 17-12-08 15:35 παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η vickymoon: #7 17-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες. νομιζω οτι εγω φταιω που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες. νομιζω οτι εγω φταιω που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Το Ελισσαβετιανο λες ε? Υπομονη και περαστικα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η vickymoon: #3 17-12-08 15:32 δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #4 17-12-08 15:33 Θυμάμαι όταν είχα στειρώσει την Κάντυ της είχαμε βάλει το κολάρο της Ελισάβετ, και η καημένη έπεφτε πάντα πάνω σε γωνίες γιατί δεν μπορούσε να πάριε καλά τις στροφές Περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η konstans έγραψε: #5 17-12-08 15:35 Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η vickymoon: #6 17-12-08 15:35 παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η vickymoon: #7 17-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αχ βαχ. τι να πω. ογατος μου ο παρασκευας τσακωθηκε μ ενα γατο στην αυλη κ ειχε ενα πρηξιμο. το ειδα εγω η κακουργα αλλα δε του εδωσα σημασια. νομιζα οτι θα φυγει.δεν ηταν και μεγαλο. αλλα εχθες ανοιξε αυτο σε μια τεραστια πληγη. ηρθε η γιαρος του εκανε ναρκωση, του το καθαρισε, του εδωσε αντιβιωση και του εβαλε ενα κολαρο για να μη το γλειφει. μοιαζει σαν λαμπατερ. μολις συνηλθε ηταν πολυ ζαβλακωμενος ο καημενος και σημερα ηταν σα τρομαγμενος, σαν φρικαρισμενος. ομως ηθελε συνεχεια χαδια (η ψυχουλα μου) κ ενοιωθε ασφαλεια οτα τον χαιδευα. 10 ημερες θα φοραει το κολαρο κ θα παιρνει αντιβιωση. τον απομονωσα κ λιγο απο τις αλλες γατες. νομιζω οτι εγω φταιω που δεν εδωσα σημασια στο πρηξιμο του. τωρα θελει πολυ φροντιδα. ευτυχως που ερχονται οι αργιες κ θα ειμαι σπιτι συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Το Ελισσαβετιανο λες ε? Υπομονη και περαστικα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η vickymoon: #3 17-12-08 15:32 δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #4 17-12-08 15:33 Θυμάμαι όταν είχα στειρώσει την Κάντυ της είχαμε βάλει το κολάρο της Ελισάβετ, και η καημένη έπεφτε πάντα πάνω σε γωνίες γιατί δεν μπορούσε να πάριε καλά τις στροφές Περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η konstans έγραψε: #5 17-12-08 15:35 Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η vickymoon: #6 17-12-08 15:35 παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η vickymoon: #7 17-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #4 17-12-08 15:33 Θυμάμαι όταν είχα στειρώσει την Κάντυ της είχαμε βάλει το κολάρο της Ελισάβετ, και η καημένη έπεφτε πάντα πάνω σε γωνίες γιατί δεν μπορούσε να πάριε καλά τις στροφές Περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η konstans έγραψε: #5 17-12-08 15:35 Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η vickymoon: #6 17-12-08 15:35 παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η vickymoon: #7 17-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θυμάμαι όταν είχα στειρώσει την Κάντυ της είχαμε βάλει το κολάρο της Ελισάβετ, και η καημένη έπεφτε πάντα πάνω σε γωνίες γιατί δεν μπορούσε να πάριε καλά τις στροφές Περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η konstans έγραψε: #5 17-12-08 15:35 Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η vickymoon: #6 17-12-08 15:35 παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η vickymoon: #7 17-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η vickymoon: #6 17-12-08 15:35 παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η vickymoon: #7 17-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ατο το κολαρο στη γατα ειναι απελπισια. βασανιζεται το ζωο. αλλα τι να κανω. ασε που εχει ψυχολογια χαλια. τον βλεπουν κ οι αλλες κ τον κοιτανε σαν ουφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:36 Η vickymoon: #7 17-12-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αν κατάλαβα καλά έκανε απόστημα απ'το γρατζούνισμα? Γιατί αν είναι όντως αυτό, θα έσκαγε ούτως ή άλλως απ'ότι ξέρω, οπότε δεν φταις εσύ. Σε ποιό σημείο του σώματος του είναι? Σε ρωτάω μήπως και του έβγαζες το κολλάρο, γιατί τα αναστατώνει πολύ ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Ελένη Άνση: #8 17-12-08 15:38 Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9 17-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αλλα τωρα που το λες μου ηρθε η εικονα με τα ρουχα εποχης. οποτε ο γατος μου δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. Click για ανάπτυξη... εμενα μου θυμιζει τους πινακες του El Greco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η konstans έγραψε: #10 17-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ειναι στο μπροστινο ποδι σαν να λεμε στον ωμο. αν το βγαλω θα το γλειφει Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις για να δεις την αντίδραση του? Στο λέω γιατί και η σισούκο μας το φόραγε μια εποχή και ήταν μες στην φρίκη το ζωντανό. Όταν κάναμε μια επέμβαση στο αυτί της, δεν της το βάλαμε καθόλου(ο κ.Πάνος-αίλουρος είναι κατά του κολλάρου) και δεν το πείραξε σχεδόν καθόλου. Συνήθως καταλαβαίνουν ή πονάνε οπότε δεν το αγγίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η vickymoon: #11 17-12-08 15:43 δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυστυχως το γλειφει συνεχεια. κ οχι μονο αυτο αλλα επειδη μαλλον ποναει το φοβεριζει κιολας με βρυχιθμους και κχχχχχ. φαντασου γλειφεται κ φοβεριζει το τραυμα. απιστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η vickymoon: #12 17-12-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Περαστικά του, του Παρασκευάκου. Καμιά φορά,.... τί καμιά φορά, πολύ συχνά, παραμελούμε και τους εαυτούς μας, για να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Μη νιώθεις τύψεις, ζωή είναι αυτή, κάνουμε λάθη ένα σωρόΕυτυχώς, δεν ήταν κάτι ανεπανόρθωτο.Τώρα, λαμπατερ-ξελαμπατέρ, θα το βάλει ο κύριος το κολλάρο, να προσέχει άλλη φορά με ποιον τα βάζει Click για ανάπτυξη... δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η konstans έγραψε: #13 17-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δε θα το ξανακανω ποτε. νομιζα οτι θα του περασει. ομως επρεπε να του δωδω ενα φαρμακο να τον βοηθησω πριν του ανοιξει η πληγη. υποσχομαι για να εξιλεωθω να του παρω δωρο μια καταπληκτικη κονσερβα λιχουδια (γιατι του δινω μονο ξηρα τροφη και τρελαινεται γι κονσερβα) Click για ανάπτυξη... Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η vickymoon: #14 17-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Sissy speaking: Μόνο μία??? Κάθε μέρα να του δίνεις του παιδιού σαν αποζημίωση για το κέρατο που του έβαλες στον λαιμό!! Μέχρι να το βγάλεις θέλει ημερήσια ανταμοιβή! Click για ανάπτυξη... πωπω εισαι σκληρη στις διαπραγματευσεις!! καλα θα του δινω καθε μερα κλαψ λυγμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η vickymoon: #15 18-12-08 15:38 χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 67 VIENNA 2007 118.jpg 62,9 KB · Εμφανίσεις: 75 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χριστουγεννα με γατοασθενη λοιπον δευτερη μερα με το κολαρο ο παρασκευας. δεν το εχει παρει με καλο ματι. δλδ δε γουσταρει καθολου. ασε που μενει μεσα συνεχεια. παει στο παραθρο κ κοιταει εξω στην αυλη θλιμενα. κ μαζι μ αυτον περιορισα μεσα και τις αλλες (τις αφηνω που κ που στη αυλη) τι να κανουμε ο ασθενης εχει προτεραιοτητα. του εδωσα χθες και μεζεδακια για να τον καλοπιασω. του αρεσε πολυ. τον εχουμε στα ωπα ωπα αυτες τις μερες. σε λιγο θα ανεβασω φωτο με το κολαρο. παω να παρω μπαταριες για τη μηχανη (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:51 Η julia έγραψε: #16 18-12-08 16:51 Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρά τα πάτε!!! Θα σας έχει σούζα, και μετά άντε να τον ξεσυνηθίσετε όταν θα κοπούν οι χάρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Η irene_marga: #17 18-12-08 16:52 Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περαστικά στο μωρουλάκι σου !!!! )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:55 Η vickymoon: #18 18-12-08 16:55 λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λες να παθω καμια τετοια νιλα. μηπως να ειμαι πιο αυστηρη λες να με καβαλησει μετα. νομιζω οτι οι αλλες ζηλευουν που τον φροντιζουμε τοσο. δε τις παραμελουμε τις αλλες αλλα νομιζω οτι ζηλευουν. να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η kyka έγραψε: #19 18-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... vickymoon γράφεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η vickymoon: #20 18-12-08 17:01 εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εχω διαθεση για πλακες. θελω να πειραζω σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.