O καλλιτέχνης Πικάσσο και ο κατάλευκος Κεν περιμένουν να χρωματίσουν τη ζωή σας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: O καλλιτέχνης Πικάσσο και ο κατάλευκος Κεν περιμένουν να χρωματίσουν τ

098.jpg
095.jpg
092.jpg
085.jpg
084.jpg
082.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: O καλλιτέχνης Πικάσσο και ο κατάλευκος Κεν περιμένουν να χρωματίσουν τ

δωρα ευχαριστουμε!

τα γατακια εδω και 10 μερες ειναι στο κτημα...σημερα που ξαναπηγα ηταν μια χαρα...εχουν μαθει το μερος...παιζουν σκαρφαλωνουν και ξερουν το σπιτακι τους οπου θα βρουν παντα φαγητο και νερο...

αυριο θα τους ανοιξω και ενα θεματακι στο "οι γατες μου"...μιας και πλεον θα δοθουν πολυ δυσκολα και μονο αν βρουν και οι δυο τους μπομπιρες σπιτι..δηλαδη δεν θα δωσω μονο τον εναν και ο αλλος να μηνει μονος στο κτημα...πιστευω πως ετσι θα ειναι καλα...!

αυριο θεματακι με φωτο τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα γατακια σημερα θα μετακωμισουν!
θα τα παω σε μια θεια μου(γιαγια) που εχει σπιτι με αυλη σε μερος με ελαχιστα αυτοκινητα...στην ουσια θα ειναι οπως στο κτημα μας αφου θα τους πηγενω εγω τροφη και θα τους στειρωσω ομως εκει θα βλεπουν καθημερινα κοσμο...ενω στο κτημα το χειμωνα θα πηγενα μονο μια φορα την εβδομαδα...
εχουμε το θεματακι μας στις "γατες μου" οπου θα μαθενεται νεα τους και θα σας βαζω που και που φωτογραφιες τους.

ευχαριστουμε πολυ δωρα για οτι εκανες μεχρι τωρα για τα γατουνια!

Καλη μετακομιση καλλιτεχνες!
Αντε κι οταν ερθει η ωρα σας για τη στειρωση,εδω ειμαστε.;)

Κι εγώ εύχομαι καλή μετεγκατάσταση καλλιτέχνες, στο καινούργιο σας περιβάλλον:)

ευχαριστουμε!
τα γατακια πηγαν χθες στη θεια μου...οπως παντα ο πικασο το πηρε ποιο ελαφρα απ οτι ο κεν...θα μαθενεται νεα τους απο το θεμα τους!

δωρα αν θες κλειδωσε το αυτο μην μπενουμε μπροστα στα γατακια που ψαχνουν σπιτι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back