ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
λες ε; είναι κούκλα πάντως και έχει το πιο μαλακή γούνα που έχω χαιδέψει ποτέ.
Τράβιξα ένα βιντεάκι σήμερα αλλά είμαι λίγο άσχετη και δεν
μπόρεσα να το ανεβάσω. Έβγαλα μία φώτο που είναι αγκαλίτσα όμως και
κοιτάνε έξω.![]()
Βρε τι αγκαλίτσα πρόσεξε μην της κάνει καμμιά δουλειά
και γεμίσεις γατάκια. Λίγο περίεργα την έχει πιάσει. Μετά δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις. Στείρωσε επειγόντως το μεγαλύτεροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
έχω προγραμματίσει πότε θα πάω για στείρωση. Ο μικρός είναι 4 μηνών δεν δείχνει ότι θέλει να κάνει κάτι απλά παίζει μαζί της όλη μέρα. Η μικρή είναι 2 μηνών περίπου, έχει ακόμα. Για να δείτε πόσο άτακτο γατσουνι είναι κοιτάχτε εδώ τι κάνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
δεν είναι ο Ιούμπι είναι η Μίκα που βλέπεις το καινούριο μέλος!!![]()
Καλέ αυτή είναι η γάτα τρικολόρε

FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος

ο Ιουμπι είναι γκρίζος.

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σου foxy ,δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που τα πανε τοσο καλα απο τωρα!! Η μικρη ετρωγε ξηρα τροφη hills kitten, μπακαλιαρο και τονο, ημουν σιγουρη πως θα επεφτε με τα μουτρα σε κονσερβα, οταν την ειχα παρει στην αρχη της εδινα κονσερβα a/d hills για να καρδαμωσει και τα εφτυνε τα μπισκοτα!Πως παει η πληγη την ξυνει ακομα?Γειά σας και πάαλι,
Ήθελα σε ρωτήσω Joy τι τροφή έτρογε η μικρή γατούλα όταν
την είχες γιατι τις κροκέτες που δίνω και στον Ιούμπι δεν τις
τρόει. Φυσικά έκανα το κόλπο με την μαλακή τροφή και
τις κροκέτες τις φαγαμε επίσης!!! Σιγά σιγά θα μάθει.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο κορίτσι μου! πολύ καλά κάνατε! Να ζήσετε όλοι μαζί και νάστε ευτυχισμένοι! Τις συμβουλές για το γατάκι θα τις έχετε πλουσιοπάροχα από το σάιτ!ευχαριστώ όλους για το ζεστό αυτό καλοσόρισμα.Είμαι πολύ ευτηχισμένη με τον Ιουμπι μου γιατι φένετε πως του αρέσει που βρήσκετε ανάμεσά μας. Εδώ στο Αιγάλεο είμαι καινούρια και δυστηχώς δεν γνωρίζω κτηνίατρους αλλά πήρα μερικά τηλέφωνα και όλοι λείπουν, λογικό είναι για τέτοιο μήνα. Ο κύριος στο πετσοπ μου είπε ότι δεν πειράζει να πάω και τέλος του μήνα μιας και έχω βάλει το ιδικό σπρέι για τους ψίλλους γιατί εφόσον το γατάκι φένετε σε καλή κατάσταση δεν χρειάζετε να ανυσιχώ.
![]()
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
δεν δαγκώνονται όπως εχτές. Θέλει κάποιο χρόνο να μάθει το ένα το άλλο αλλά αυτό έγεινε πολύ
πιο γρήγορα από ότι νόμιζα.
Τρέχουν σε όλο το σπίτι και γίνονται ένα κουβάρι. Ο Ιούμπι έχει ξετρελαθεί μαζί της. Νομίζω πως είναι το πιο όμορφο πλάσμα που έχει δεί και την αγάπησε αμέσως. Όσο για την πληγή, την πόνεσε μόνο την πρώτη βραδιά που της έβαλα. Έχει κλείσει και θα αρχίσει να βγαίνει το τρίχομα και πάλι. Έχουν τόσο πλάκα τα μικρά γιατί τρέχουν και οι γλώσσες τους είναι έξω!! σαν σκυλάκια κάνουν. Είναι τόσο χαριτομένα και τα πανε τέλεια. Την ξηρή τροφή η μικρή την έφαγε χωρίς να πεί κουβέντα σήμερα (όχι ότι μιλάει
) και γιαυτό απόρισα μήπως της έδινες κονσέρβα. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι τι ακριβώς της έκανες στον γιατρό.. έβαλες αυτό για τους ψύλλους και την παστούλα για τα παράσιτα; αν ναί πότε για να ξέρω πότε πρέπει να της κάνω πάλι. Να και περισσότερες φώτο να δείτε πως είναι τα παλιόπαιδα. 
Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ αυτός ερωτεύτηκε![]()
Ειναι απιστευτα χαριτωμενα τα δυο τους

Η μικρη εχει μοναδικη φατσουλα

Ο μικρος επαθε πλακααπ'οτι βλεπω

Να τα χαιρεσαι

moukelis
Επιφανές μέλος

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η μικρη εχει κανει θεραπεια με banminth (για εσωτερικα παρασιτα)πριν 3 εβδομαδες, επαιρνε vibramycin (για πιθανη ρινοτραχιτιδα) το οποιο το σταματησαμε πριν μια εβδομαδα (γιατι ψιλοφτερνιζοταν οταν την ειχα βρει, και ηταν και ενας απο τους λογους που δεν εκανε και το εμβολιο απο τωρα) και εχει βαλει και stronghold πριν 3 εβδομαδες και αυτο ( για εξωτερικα παρασιτα). Η γιατρος μου ειπε σε 15 με 20 μερες ειναι καλα να την πας για εμβολιο αλλα να εχει σταματησει την αλοιφουλα τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν γιατι εχει κορτιζονη μεσα (για να σταματησει να την ξυνει).
Το πρωι οταν ξυπναγα η μικρη γινοταν διαολακι, δεν σε αφηνε να πιεις καφε με τιποτα!! Τωρα εχει βρει αλλον να "βασανιζει"!!Κουραγιο Ιουμπι!
Αχ..Θα γινουν πανεμορφες γατες και τα δυο!!
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
που είναι!!! Πάνω στο τραπέζι να μου γλύφει τα πιάτα μόλις έκανα πρωινό!!!!!! Είναι πολύ διαολάκι. Την μάλωσα όμως γιατι δεν μου αρέσει. Παλιόγατο!!
Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες Joy, ο γιατρός μου είχε πεί πως για τα παράσιτα εσωτερικά την αληφή πρέπει να την πέρνουν ανα 15 μέρες 3 φορές μέχρι να τελειώσει σχεδόν όλο το σωληνάριο. Οπότε να της δώσω την δεύτερη δώση τώρα. Όσο για τα παράσιτα εξωτερικά θα την κοιτάξει ο γιατρός και θα μου πεί αν είναι να της βάλω. Τα νυχάκια της τα έκοψα όμως γιατι είναι πολύ ζημιάρα και της αρέσουν οι κουρτίνες μου!!!

Τον Ιούμπι τον καημένο τον είχε καταγρατσουνίσει αλλά μόλις κατάλαβε
ότι δεν έχει ούτε αυτή νύχι να βγάλει!!!! Ε ρε γλέντια!

Ο Ιούμπι είναι περίπου 4 μηνών μου είχε πεί ο γιατρός και όταν θα κάνουμε το 2ο εμβόλιο που είναι 12/9 θα σηζητήσουμε για την ημερομηνία
της στείρωσης. Η Μίκα θα πάει πιο νωρίς στον γιατρό στης 9/9. Θα της δώσω την αλοιφή θα της την δώσω ακόμα 3 μερούλες και μετά τέλος. Νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί παραπάνω. Ευτηχώς ο κτηνίατρος είναι κοντά μου.

Είναι πολύ αγαπημένα γατάκια και ταιριάζουν πολύ μαζί. Αυτός είναι αγαπησιάρης, ήρεμος, υπάκουος, χαδιάρης και παιχνιδιάρης. Αυτή είναι
ατίθαση, νταρντανογατού, αδιάφορη, σκανδαλιάρα, απαλή, πολύ παιχνιδιάρα και αγαπησιάρα, δεν της ξεφεύγει τίποτα.

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος

από μικρό παιδάκι αγαπούσα τις γατούλες και είχα μία όταν έμενα στην αμερική πρίν 10 χρόνια. Δυστηχώς έπρεπε να τον δώσω στον καλύτερο μου φίλο που είχε και αυτός κατοικίδια και τεράστια αυλή και έτσι δεν τον χάρικα πολύ. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Πάντα τάιζα αδέσποτα αν ήταν εδώ κοντά μου. Πρόσφατα ένα πρωί που ξύπνησα και έφτιαχνα καφέ άκουσα ένα δυνατό μιάαααου... τοσο δυνατό που τρόμαξα. Ανοίγω την πόρτα και τι να δω! Μία γκρίζα γατούλα (στο χρώμα του Ιούμπι) να με παρακαλεί για κάτι. την έβαλα αμέσως μέσα την καημενούλα. Ήταν γριά. Να μην πολυλογώ, η γατούλα ήταν της γειτόνισας που μένει στον 2ο όροφο και την είχαν διώξει όταν έμαθαν ότι η γατούλα τους είχε aids και δεν έχει πολύ ζωή ακόμα. Εγώ της πήρα καλαθάκι και την είχα στο σπίτι μου. Κοιμόταν όλη την ημέρα η καημένη και είχε βουλομένη μύτη. Την πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν μπορούσα τίποτα να κάνω. Άφηνα όμως την μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να πηγένει έξω να κάνει την ανάγκη της στο κουτάκι. Έγινε η αιτία να μου κλέψουν το σπίτι. Στενοχωρίθηκα γιατι είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου σε ένα σπίτι μαζί με το αγόρι μου και αυτά τα λίγα αξίας που είχαμε μας τα πήραν. Αναγκάστηκα να την έχω την γατούλα στο μπαλκόνι στο καλαθάκι της γιατί γέμιζε μυξούλες το σπίτι και μύριζε πολύ άσχημα. Δεν καθάριζε με τίποτα τον εαυτό της. Μια μέρα που έφυγα για δουλειά αυτή φένετε πήγενε βόλτες όπως εξάλου συνήθηζε και όταν γύρισα έμαθα πως την άρπαξαν 4 σκυλιά και την ξέσκισαν. Έτσι μου είπε η γειτόνισα ακριβώς! Στενοχωρίθηκα τόσο πολύ. Προσπάθησα να την σώσω την καημένη να βρει ηρεμία και να τι έπαθε.

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασε με εχω και εγω μια γκρι γατουλα της γειτονιας απο εξω η οποια ανεβαινει μεχρι τον 4ο για να την ταιζω και υπολογιζα (πριν βρω τα πρωτα μικρα)να την παρω και να την κανω οικοσυτη και τωρα με 5 γατες μου ειναι αδυνατον και ειναι τοσο καλη ,με παιρνει απο πισω οταν παω για δουλεια, οταν παω στην εβγα ,στις κουνιες ,παντου η μικρουλα αλλα...πρεπει να την βλεπω να ειναι κατω και εγω να μην μπορω να κανω τιποτα παραπανω απο το να την ταϊζω και να την χαιδευω.. αδικος κοσμος.. αν ειχα λεφτα θα τα ειχα μαζεψει ολα!!
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
:greycat::cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool