maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΙΤΕ ΤΟ
το βάζω στα ελπιδοφόρα, γιατι σίγουρα θα έχει απήχηση στους Νεο υορκέζους, και θα περαστει το αυτονόητο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανατρίχιασα λίγο!!! Είναι λίγο brutal το μήνυμα που περνάει, αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνει ο κόσμος (νομίζω δηλαδή)
Ναι,είναι πολύ εύστοχο.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ή ψάχνω ΠΟΛΥ να βρώ το νόημα.....Έχει σχέση με την προώθηση της Χορτοφαγίας??

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω... είμαι Ξανθιά τελικά?...Ή ψάχνω ΠΟΛΥ να βρώ το νόημα.....
Έχει σχέση με την προώθηση της Χορτοφαγίας??![]()
Κι εγώ έτσι το κατάλαβα, ότι αυτά που βλέπουμε στα κλουβιά τα τρώμε
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοτοπουλάκια που κατέληξαν chicken nuggets πίνουν νερό. Τραγική ειρωνεία.
Κουνελάκι που βάφεται όπως η κυρατσα που το φορά γούνα στο λαιμό της, όταν βάφεται. Τραγική ειρωνεία.
Fish sticks που πριν ήταν ζωντανα ψαράκια, κολυμπουν στη γυάλα. Τραγική ειρωνεία.
Λεοπάρδαλη στη βιτρίνα. Σπόντα για τα τσίρκο.
Πολύ καλό το βρισκω
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΝΑΙ είναι φανερό, είμαι... ΞΑΝΘΙΑ..

και θέλω διακοπές και ξεκούραση άμεσα ΣΟΣ!!!

(αλλιώς θα με στειρώσω και θα με πετάξω στο βουνό....)
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
(αλλιώς θα με στειρώσω και θα με πετάξω στο βουνό....)![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
.. ότι αν δεν μου δώσετε ΑΔΕΙΑ... θα με πετάξω στο βουνό...κάποιος να με υιοθετήσει???

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε υιοθετώ εγώ, μαζί με τον Κίκη πάνταΔεν είναι αστείο... σας απειλώ.. ότι αν δεν μου δώσετε ΑΔΕΙΑ... θα με πετάξω στο βουνό...
κάποιος να με υιοθετήσει???![]()

και φυσικά το γατοκοπάδι και το σκυλάκι (όνομα βρήκες για το ζωντανό?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool