O Banksee άνοιξε πετ-σοπ στη Νέα Υόρκη

maroulaki2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

το βάζω στα ελπιδοφόρα, γιατι σίγουρα θα έχει απήχηση στους Νεο υορκέζους, και θα περαστει το αυτονόητο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανατρίχιασα λίγο!!! Είναι λίγο brutal το μήνυμα που περνάει, αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνει ο κόσμος (νομίζω δηλαδή)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανατρίχιασα λίγο!!! Είναι λίγο brutal το μήνυμα που περνάει, αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνει ο κόσμος (νομίζω δηλαδή)

Ναι,είναι πολύ εύστοχο.

Εγω... είμαι Ξανθιά τελικά?...:hmm: Ή ψάχνω ΠΟΛΥ να βρώ το νόημα.....

Έχει σχέση με την προώθηση της Χορτοφαγίας??:hmm:

Εγω... είμαι Ξανθιά τελικά?...:hmm: Ή ψάχνω ΠΟΛΥ να βρώ το νόημα.....

Έχει σχέση με την προώθηση της Χορτοφαγίας??:hmm:

Κι εγώ έτσι το κατάλαβα, ότι αυτά που βλέπουμε στα κλουβιά τα τρώμε

Σπόντα για πετ σοπ με ζώα, και προωθηση χορτοφαγίας.

Κοτοπουλάκια που κατέληξαν chicken nuggets πίνουν νερό. Τραγική ειρωνεία.
Κουνελάκι που βάφεται όπως η κυρατσα που το φορά γούνα στο λαιμό της, όταν βάφεται. Τραγική ειρωνεία.
Fish sticks που πριν ήταν ζωντανα ψαράκια, κολυμπουν στη γυάλα. Τραγική ειρωνεία.
Λεοπάρδαλη στη βιτρίνα. Σπόντα για τα τσίρκο.
Πολύ καλό το βρισκω

Ευχαριστώ!!!! :)
ΝΑΙ είναι φανερό, είμαι... ΞΑΝΘΙΑ.. :(
και θέλω διακοπές και ξεκούραση άμεσα ΣΟΣ!!! :redface:
(αλλιώς θα με στειρώσω και θα με πετάξω στο βουνό....):down:

Δεν είναι αστείο... σας απειλώ:mad:.. ότι αν δεν μου δώσετε ΑΔΕΙΑ... θα με πετάξω στο βουνό...

κάποιος να με υιοθετήσει???:up:

Δεν είναι αστείο... σας απειλώ:mad:.. ότι αν δεν μου δώσετε ΑΔΕΙΑ... θα με πετάξω στο βουνό...

κάποιος να με υιοθετήσει???:up:
Σε υιοθετώ εγώ, μαζί με τον Κίκη πάντα :P:D και φυσικά το γατοκοπάδι και το σκυλάκι (όνομα βρήκες για το ζωντανό?)

τσου.... εχω βάλει τον Μπαμπά.. να σκέφτεται...:redface:

Για τους βιγκαν χορτοφαγους ειναι πολύ αντιπροσωπευτικο και ευστοχο παντως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back