rotonda
Δραστήριο μέλος
Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα.
24-09-07
15:32
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Aretha και Ruko.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
24-09-07
15:47
Ρούλα να σου στείλω τον Κώστα να του μάθεις ένα-δύο πραγματάκια γιατί εγώ έχω χάσει την υπομονή μου? Εσύ φαίνεσαι πιο ψύχραιμη και δεν θα τον πάρεις με το άγριο όπως εγώ.... Μετά από 18 χρόνια στη Γερμανία έχει την κακιά συνήθεια να μεταφράζει ότι θέλει να πει από τα γερμανικά στα ελληνικά με ολέθρια αποτελέσματα τις περισσότερες φορές....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
24-09-07
16:25

Δικαιολογείται ο άνθρωπος... εγώ να δεις τι καλομοιρισμό είχα πάθει όταν γύρισα από Αγγλία! "Πιάσε τον αναπτήρα που είναι πάνω στο ledge." "Πρέπει να το κάνεις consider."
Πώς το λέτε εσείς εδώ, γιατί δεν θυμάμαι πώς το λέμε εμείς εκεί...

aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
24-09-07
16:27
Καταπληκτικός όρος!!! Τρελαίνομαι!εγώ να δεις τι καλομοιρισμό είχα πάθει όταν γύρισα από Αγγλία!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
24-09-07
16:35
Ναι, αλλά σκέψου ότι πολλά ουσιαστικά π.χ. ο κόσμος, είναι die welt στα γέρμανικά, δηλαδή η κόσμος σε μετάφραση! Οπότε καταλαβαίνεις τι δούλεμα, για την ακρίβεια, τι κράξιμο τρώει ο δόλιος! Στην αρχή γέλαγα και τον διόρθωνα, αλλά τελευταία έχω αρχίσει αν βαριέμαι να διορθώνω.... Άσε που λέει ότι θα πάει να δώσει ΑΣΕΠ, (πως του'ρθε τώρα αυτό δεν ξέρω!) και φαντάζομαι από τώρα τι γέλιο θα πέσει όταν διορθώνουν τα γραπτά του!!!

Κρίμα που οι γονείς του είναι εκπαιδευτικοί!!! Ξέχασε ότι του'χαν μάθει!!!

Κρίμα που οι γονείς του είναι εκπαιδευτικοί!!! Ξέχασε ότι του'χαν μάθει!!!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
24-09-07
17:39

Η μητέρα μου πάντως, αν και έχει ζήσει συνολικά περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα και διάβασε και 4 παιδια στο σχολείο, τα ο, η, το και ενας, μια, ένα τα μπερδεύει αγρίως.....
"Θα πω ΣΤΟ Χριστίνα, ειναι ΣΤΟ δουλειά.... κλπ κλπ κλπ"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum