εκανα τη πρωτη μου παραγγελια απο το
www.tiierisch.de πριν καποιες εβδομαδες.
Το πακετο ηρθε σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα μεσω courier.
Αψογα συσκευασμενα τα παντα.
Δοκιμασα και το Ελληνικο onlinepetshop.gr, την αμεσως επομενη εργασιμη ειχα 4 biocats στη πορτα του σπιτιου μου
Ανακεφαλαιωνοντας τα sites που εχω συγκεντρωσει μεχρι στιγμης ειναι (δυστυχως δεν μπορω να κανω edit το αρχικο μου ποστ για να ανανεωνω τη λιστα)
Πληθος απο τα παντα (ονυχοδρομια, τροφες). Το site ειναι εξολοκληρου στα Γερμανικα, εχει αρκετα καλες τιμες και στελνει ελλαδα με καποιους ομως
περιορισμους στις διαστασεις και στο βαρος.
κοστος αποστολης: ?14,90 0-5 κιλά, ?19,90 5+ κιλά [μεγιστο βαρος αποστολης 30 κιλά]
Uk based με καλες τιμες σε συγκεκριμενες τροφες και
αποστολη στην Ελλάδα η οποια εξαρταται απο το βαρος και το συνολικο κοστος της παραγγελιας.
κοστος αποστολης: 24,65 λιρες για παραγγελιες μεχρι 70 λιρες και 0-25 κιλα. 19,65 λίρες για παραγγελιες ανω των 70 λιρων και 0-25 κιλά. Για καθε εξτρα 25 κιλα κοστος 24,65 λίρες
Τεραστια ποικιλια απο ονυχοδρομια/γατόδεντρα χωρις ομως δυνατοτητα για online αγορες αλλα τηλεφωνικα απο οσο εχω καταλαβει.
κοστος αποστολης: αγνωστο
Ελληνικη παρουσια. Σχετικα περιορισμενη ποικιλια (στο δικτυακο site τους) αλλα ανα καιρους καλες προσφορες σε συγκεκριμενα προιοντα τους. Ταχυτατη αποστολη.
κοστος αποστολης: 5 ευρω για αποστολες (μεσω courier) εντος Αττικής
Δικτυακο πολυκαταστημα στην Ελλαδαμε ειδη και για κατοικιδια. Αρκετα μεγαλη ποικιλια σε τροφες (με απουσια ομως τροφων οπως royal canin).
κοστος αποστολης: εντος Αττικής ?3 για παραγγελιες μεχρι ?40. Δωρεαν αποστολη για ?40+ . Υπολοιπη Ελλάδα ?3 για παραγγελιες μεχρι ?60. Δωρεαν αποστολη για ?60+
Ισως απο τα μεγαλυτερα online shops στην Ευρωπη. Δυστυχως για την ωρα δεν στελνουν Ελλαδα αλλα εχουν δικτυακο μαγαζι σε καθε ευρωπαικη χωρα σχεδον (εκτος απο την Ελλαδα φυσικα

). Προθεση τους απο οτι μου ειπαν με email ειναι καποια στιγμη να επεκταθουν και εδω.