Online shops για τις αγορές μας

Βλέπω μου το συστήνετε όλοι... οπότε κάτι θα ξέρετε!!!
'Ελεγα μήπως έκανα μια έρευνα αγοράς, μιας δεν έχω ιδέα από τιμές, μην με πιάσουν 'κότσο'!!! Αλλά λογικά έχουν καλές τιμές!!! :/:

Σας ευχαριστώ!!! :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλέπω μου το συστήνετε όλοι... οπότε κάτι θα ξέρετε!!!
'Ελεγα μήπως έκανα μια έρευνα αγοράς, μιας δεν έχω ιδέα από τιμές, μην με πιάσουν 'κότσο'!!! Αλλά λογικά έχουν καλές τιμές!!! :/:

Σας ευχαριστώ!!! :):)

Μια απο τα ίδια ψάχνω και εγώ,θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς Αγγλία και Γερμανία για ποικιλία και να δεις αν στέλνουν Ελλάδα, βρήκα αυτά,αλλά δεν τα έχω κοιτάξει ακόμη λεπτομερώς.

https://www.petshop.de/shop
https://www.bitiba.de/willkommen
https://www.lovecats.de/
https://www.mainzoo.de/KATZEN-SHOP:::108.html
https://www.pfotenshop.com/oxid.php/sid/ea7bc68d10657a6384ffa3da8a25cda9
https://www.katzenshop.de/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκανα τη πρωτη μου παραγγελια απο το www.tiierisch.de πριν καποιες εβδομαδες.
Το πακετο ηρθε σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα μεσω courier.

Αψογα συσκευασμενα τα παντα.

Δοκιμασα και το Ελληνικο onlinepetshop.gr, την αμεσως επομενη εργασιμη ειχα 4 biocats στη πορτα του σπιτιου μου :clapup:

Ανακεφαλαιωνοντας τα sites που εχω συγκεντρωσει μεχρι στιγμης ειναι (δυστυχως δεν μπορω να κανω edit το αρχικο μου ποστ για να ανανεωνω τη λιστα)

Πληθος απο τα παντα (ονυχοδρομια, τροφες). Το site ειναι εξολοκληρου στα Γερμανικα, εχει αρκετα καλες τιμες και στελνει ελλαδα με καποιους ομως περιορισμους στις διαστασεις και στο βαρος.
κοστος αποστολης: ?14,90 0-5 κιλά, ?19,90 5+ κιλά [μεγιστο βαρος αποστολης 30 κιλά]

Uk based με καλες τιμες σε συγκεκριμενες τροφες και αποστολη στην Ελλάδα η οποια εξαρταται απο το βαρος και το συνολικο κοστος της παραγγελιας.
κοστος αποστολης: 24,65 λιρες για παραγγελιες μεχρι 70 λιρες και 0-25 κιλα. 19,65 λίρες για παραγγελιες ανω των 70 λιρων και 0-25 κιλά. Για καθε εξτρα 25 κιλα κοστος 24,65 λίρες

Τεραστια ποικιλια απο ονυχοδρομια/γατόδεντρα χωρις ομως δυνατοτητα για online αγορες αλλα τηλεφωνικα απο οσο εχω καταλαβει.
κοστος αποστολης: αγνωστο

Ελληνικη παρουσια. Σχετικα περιορισμενη ποικιλια (στο δικτυακο site τους) αλλα ανα καιρους καλες προσφορες σε συγκεκριμενα προιοντα τους. Ταχυτατη αποστολη.
κοστος αποστολης: 5 ευρω για αποστολες (μεσω courier) εντος Αττικής

Δικτυακο πολυκαταστημα στην Ελλαδαμε ειδη και για κατοικιδια. Αρκετα μεγαλη ποικιλια σε τροφες (με απουσια ομως τροφων οπως royal canin).
κοστος αποστολης: εντος Αττικής ?3 για παραγγελιες μεχρι ?40. Δωρεαν αποστολη για ?40+ . Υπολοιπη Ελλάδα ?3 για παραγγελιες μεχρι ?60. Δωρεαν αποστολη για ?60+
  • Zooplus (co.uk, de)
Ισως απο τα μεγαλυτερα online shops στην Ευρωπη. Δυστυχως για την ωρα δεν στελνουν Ελλαδα αλλα εχουν δικτυακο μαγαζι σε καθε ευρωπαικη χωρα σχεδον (εκτος απο την Ελλαδα φυσικα :P ). Προθεση τους απο οτι μου ειπαν με email ειναι καποια στιγμη να επεκταθουν και εδω.

Τελευταία επεξεργασία:
Κατατοπιστικοτατος,ευχαριστουμε!
Στο www.tiierisch.de πληρωνεις με καρτα ή στελνουν και αντικαταβολη;

Κατατοπιστικοτατος,ευχαριστουμε!
Στο www.tiierisch.de πληρωνεις με καρτα ή στελνουν και αντικαταβολη;

Ειχα πληρωσει με καρτα αλλα θα δοκιμασω αργοτερα να δω εαν δινει επιλογη για αντικαταβολη και θα σου πω :hmm:

πολυ κατατοπιστικος..αλλα να σε ρωτησω πχ..για την biocat που λες υπαρχει μεγιστο κοστος παραγγελιας..πχ οτι απο 30 ευρω και πανω στα στελνουν σπιτι? εριξα μια γρηγορη ματια και δεν βρηκα κατι...και επισης δεν μπορεις να πληρωσεις με την αποστολη του προιοντος? πρεπει να προπληρωσεις στην τραπεζα ή με πιστωτικη?:hmm::hmm::hmm: σορυ για το βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα με 3,70 το 5 κιλο συμφερει μια χαρα..εγω την βρισκω 5 ερω το 5κιλο..:mad:

Αν στελνουν αντικαταβολη θα κανω μια παραγγελια,εχουν πολυ ομορφα πραγματα...απο αμμους εχουν μονο Biokat's;Ποια αντιστοιχει στην δικη μας πρασινη,ξερετε;

Δεν ξερω εαν εκανα σωστα που ανοιγω νεο thread αλλα θεωρησα πιο ευκολο να συγκεντρωσω ολα τα δικτυακα μαγαζια που υπαρχουν και μπορουν να στελνουν Ελλαδα. Καποια τα βρηκα απο δικα σας post στο φορουμ.

www.tiierisch.de
Πληθος απο τα παντα (ονυχοδρομια, τροφες). Το site ειναι εξολοκληρου στα Γερμανικα, εχει αρκετα καλες τιμες και στελνει ελλαδα με καποιους ομως περιορισμους στις διαστασεις και στο βαρος.

www.k9capers.com
Uk based με καλες τιμες σε συγκεκριμενες τροφες και αποστολη στην Ελλάδα η οποια εξαρταται απο το βαρος και το συνολικο κοστος της παραγγελιας.

https://culpret.gr/
Τεραστια ποικιλια απο ονυχοδρομια/γατόδεντρα χωρις ομως δυνατοτητα για online αγορες αλλα τηλεφωνικα απο οσο εχω καταλαβει.

Οτι αλλο εχετε να προσθεσετε απο εμπειριες, προτασεις νομιζω πως θα βοηθουσε ολους μας ;)

οσο για το culpet τεραστια ποικιλια αλλα δεν στα στελνουνε πολυ κριμα..απο κει πηρα τα δαχτυλιδια αναγνωρισης των πουλιων μου..βεβαια ο κυριουλης δεν ηταν ιδιαιτερα εξυπηρετικος μπορω να πω..:whistle:

Αν στελνουν αντικαταβολη θα κανω μια παραγγελια,εχουν πολυ ομορφα πραγματα...απο αμμους εχουν μονο Biokat's;Ποια αντιστοιχει στην δικη μας πρασινη,ξερετε;

Δωρα αν ειδε εχει μια πρασινη biocat's fresh..τα 10 κιλα 9 ευρω και την εχει και σε 20κιλη συσκευασια αλλα λεει οτι ακομη ειναι σε ελλειψη το προιον ή κατι τετοιο..:(

Χμ...ειναι καλη περιπτωση παντως...

οσο για το culpet τεραστια ποικιλια αλλα δεν στα στελνουνε πολυ κριμα..απο κει πηρα τα δαχτυλιδια αναγνωρισης των πουλιων μου..βεβαια ο κυριουλης δεν ηταν ιδιαιτερα εξυπηρετικος μπορω να πω..:whistle:
Εγώ έχω ψωνίσω αρκετά πράγματα απο το culpret και μου έχουν φερθεί άψογα..:D:D:):) Και πολύ εξυπηρετικοί είναι και κατατοπιστικοί...:D:D:DΚαι σημειωτέον δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος...:redface::redface:

Δωρα αν ειδε εχει μια πρασινη biocat's fresh..τα 10 κιλα 9 ευρω και την εχει και σε 20κιλη συσκευασια αλλα λεει οτι ακομη ειναι σε ελλειψη το προιον ή κατι τετοιο..:(
εμείς πάντως παίρνουμε τη 10κιλη biocat's γυρω στα 7 ευρω απο την αποθηκη της Αννας

εμείς πάντως παίρνουμε τη 10κιλη biocat's γυρω στα 7 ευρω απο την αποθηκη της Αννας

εγω βρισκω μονο την 5κιλη εδω με 5 ευρω (μια φορα πηγα με στην αποθηκη της αννας αλλα ηταν σε ελλειψη τοτε και δεν μπορεσα να ξαναπαω):(

πολυ κατατοπιστικος..αλλα να σε ρωτησω πχ..για την biocat που λες υπαρχει μεγιστο κοστος παραγγελιας..πχ οτι απο 30 ευρω και πανω στα στελνουν σπιτι? εριξα μια γρηγορη ματια και δεν βρηκα κατι...και επισης δεν μπορεις να πληρωσεις με την αποστολη του προιοντος? πρεπει να προπληρωσεις στην τραπεζα ή με πιστωτικη?:hmm::hmm::hmm: σορυ για το βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα με 3,70 το 5 κιλο συμφερει μια χαρα..εγω την βρισκω 5 ερω το 5κιλο..:mad:

απο οσο γνωριζω δεν αναφερει κατι σχετικο στο www.onlinepetshop.gr(Εαν αναφερεσαι σε αυτο). Το συγκεκριμενο site υποστηριζει αντικαταβολη ή πληρωμη πχ με πιστωτικη.

Τωρα για το γερμανικο www.tiierisch.de δεν βλεπω να υποστηριζεται αντικαταβολη.

Επειδη ενδεχεται σημερα ή αυριο να παρω καποιο γατοδεντρο απο το www.tiierisch.de , ενδιαφερεται κανεις να του παραγγειλω κατι; Η παραλαβη των πραγματων θα μπορει να γινει ειτε απο Καμινια(Πειραια) ειτε απο Νικαια.

Μια ακομα παραγγελια απο τους Γερμανους. Παραλαβη μεσα σε 4 εργασιμες ημερες.

Το κουτι τεραστιο και σε ογκο και σε βαρος (29 κιλα οταν το μεγιστο - υποτιθεται- επιτρεπομενο ειναι 30 κιλα για το https://www.tiierisch.de/)

Η παραγγελια ηταν ενα γατόδεντρο της trixie. https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-zaragoza-deckenhoch
Με τιμη 99 ευρω, υψος 2,6μ, νομιζα θα ηταν η απολυτα χαζομαρα να δωσω για κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα 150 και βαλε ευρω. Μαζι με το shipping βγηκε 129 ευρω.

Η μικρη παντως σχεδον απο τη πρωτη μερα το υιοθετησε με σχετικη ευκολια. Μαλιστα το τελευταιο διαστημα φτανει και στο πιο ψηλο πατωμα με σουπερ ανεση. Που να μεγαλωσει κιολας :D

43932.jpg

Χτυπιεμαι που δεν πηρα και τη 10κιλη kitten 36 της royal canin με τιμη σχεδον 20 ευρω χαμηλωτερη απο οτι πωλειται εδω :mad:

Ειναι τεραστιο και παμφθηνο!Με γεια!

thanks :) Ειλικρινα ημουν δυσπιστος για το κατα ποσο η μικρη θα το χρησιμοποιουσε. Τις τελευταιες ημερες οταν επιστρεφω σπιτι μου τη βρισκω στον οροφο μου εχει ενα μαλακο καλαθακι οπου κοιμαται :clapup:

Τι ωραια...αντε αξιοποιηστε τη φωτογραφικη σας,καθολου δεν τη βλεπουμε την κουκλα σας!
Σκεφτομαι κι εγω αν μετακομισω να παρω ενα μεγαλο γατοδεντρο,απλα θα προτιμουσα κατι πιο "φυσικο" μαλλον.

η μικρη ειναι πολυ δυσκολη για φωτος. Με του που βλεπει τη φωτογραφικη, την εξιταρει λογο του κορδονιου που εχει. Οσο και να το κρυβω ειναι ματαιο, ειτε θα με πλησιαζει για ναζακια και χαδακια ειτε θα ψαχνει για το κορδονι της ψηφιακης. Παντως φωτος θα βαζουμε στο φωτο αλμπουμ που εχω βαλει στην υπογραφη μου ;)

Γεια σας! :))

Μήπως ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό;:hmm:

https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=index&cPath=3_18

Έψαχνα γατόδεντρο και μου το έβγαλε στην αναζήτηση. Μου άρεσε που γράφει κι αυτό
"Σημείωση: Τα προϊόντα μας αφορούν αποκλειστικά αξεσουάρ για γάτες και σκύλους και δεν δεχόμαστε παραγγελίες για κατοικίδια ζώα."

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back