Havana
Διάσημο μέλος
ειμαι κι εγω μια χαζομαμα σε αναμονη!!!!!

αλλα..μολις γυρισω σπιτι μπαινω κατευθειαν στο mail μου για να δω καινουριες φωτο απο την αναπτυξη της...το μωρο μου κοιταζει τον κοσμο με 2 εντονες μπλε εκφραστικες ματαρες,
εχει πολυ ανεπτυγμενο το ενστικτο της πρειοχης της και ειναι ενα γατι με ισχυρη προσωπικοτητα απο κουνια.....

Ξερω πως οταν ερθει θα αλλαξει τη ζωη μου προς το καλο,
ενα ομορφο και υπεροχο πλασμα για "καλημερα, πεινιαουυυυ"
για "γεια σου που ησουν?"
¨για ελα να παιξουμε τωρα θελω το ποντικακι μου..""

ολα αυτα με ενα γατιδακι που θα μοιζει με κουκλα...
περιμενω το πεντιγρι της λες και περιμενω να παρω το πτυχιο μου..λες και ειναι η προωπικη αλληλογραφια μεταξυ εμου και της γατουλας,
μια χαριτωμενη μικρη ragdoll , κατευθειαν απο το ρομαντικο Παρισι ,
θα παω να τηνπαραλαβω ολο χαρα ..να φνωρισω τους γονεις της και τους εκτροφεις της...
και μετα θα την γραψω σε ενα πολυ καλο κολεγιο (πλακα κανω αλλα με αφησετε απο τη χαρα μου θα το κανω και αυτο!!!!!!!!

)γενικα με αυτο το γατι εχω μαθει τι θα πει υπομονη!!!!
περιμενα τοσο καιρο για να εντοπισω ενα αξιοπιστω εκτροφειο, μετα περιμενα αλλο τοσο καιρο να επιβεβαιωθει η γεννα, μετα περιμενα να ολοκληρωθει η εγκυμωσηνη και ξαφνου ενα βραδυ ερχεται στο mailbox ενα μυνημα χωρις καμια λεξη γραμμενη με μια συνημενη φωτο απο μια χνουδωτη καταλευκη μπαλιτσα!!!!!!!!!
σαλταρα σας λεω.....

μετα αντε περιμενε αλλες 15 μερες για το dna τεστ σχετικα με την ποιοτητα και το χρωμα της....
και τωρα περιμενω απλα να μεγαλωσει και να αρχισει να μοιαζει με γατι και οχι με μπλαλιτσα........
νιωθω τοσο χαρουμενη....
και με κανει να αισιοδοξω..
και οταν την παρω...(με το καλο σταυρωστε ολοι τα δαχτυλακια σας να συμβει.....)

θα πρεπει να περιμενω 2 με 2,5 χρονια να ναπτυξει τελειως το χρωμα στο παλτουδακι της.........
θα την ονομασω περλα , γιατι ειναι κατι σπανιο , ιδιατερο και θελει πολυ υπομονη μεχρι να γινει το μαργαριταρι μεσα στο κοχυλι!!!!

φτυστε το...καλε ......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Μοιάζουν πολύ εξάλλου,υπομονή μέχρι να έρθειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα μιλάει και τα γαλλικά του,θα της μαθεις και πιανο;

drusilia
Διάσημο μέλος

Κουκλίτσα, οπως σου έχω πει ήδη, είναι ένας μικρός Χίτλερ, φαινεται καθαρά πιστεύω σε όλες τις φωτογραφίες...

Τρελό πανηγύρι θα γίνει με την Αβάνα στο σπίτι πιστεύω!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

καμια σχεση με βιρμανιας η συγκεκριμενη ειναι μια blue-mitted δεν φερει σοκολατι ιχνος !!!
η επομενη που θα ερθει η Beatris ειναι seal-mitted που μοιαζουν τα χρωματα με βιρμανακι .
αλλα μονο χρωματικα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα γίνεις κι εσύ Birmanmaniac κανονική ε;οχι ι χιτλερακι η γαλλιδουλα μου...!!!!!
καμια σχεση με βιρμανιας η συγκεκριμενη ειναι μια blue-mitted δεν φερει σοκολατι ιχνος !!!
η επομενη που θα ερθει η Beatris ειναι seal-mitted που μοιαζουν τα χρωματα με βιρμανακι .
αλλα μονο χρωματικα.![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Α μάλιστα,γιατί νόμιζα πως είναι seal mittedοχι ι χιτλερακι η γαλλιδουλα μου...!!!!!

erefer
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
οχι ι χιτλερακι η γαλλιδουλα μου...!!!!!
Εγώ πάντως πριν λιγο που είδα και τον Τσώρτσιλ και το Χιτλερ στην τηλεόραση βρίσκω ομοιότητα!
Αχ, Αβάνα, και που να ήξερες τι σε περιμένει!
Havana
Διάσημο μέλος
αγγελουδι θα ειναι η περλα μου να σκασεις

και η αβανα μου θα ειναι μια κυρια βαρυγδουπη που θα το παιζει μαγκας...
και η βανιλια θα κυνηγαει χαρταετους και θα το παιζει αστερο.χχχ
με τον αρσενικο θα αρχισουν οι χοροι και τα τσαμικα και τα χασαποσερβικα μη σου πω..
αλλα θα ανοιξω αλλο θεμα για τον Ωκεανο , που δεν θα λεγεται νεα γατα σπιτι αλλα τριτος παγκοσμιος πολεμος στο χαλανδρι

moukelis
Επιφανές μέλος
βρε μανια!!!!
αγγελουδι θα ειναι η περλα μου να σκασεις
και η αβανα μου θα ειναι μια κυρια βαρυγδουπη που θα το παιζει μαγκας...
και η βανιλια θα κυνηγαει χαρταετους και θα το παιζει αστερο.χχχ
με τον αρσενικο θα αρχισουν οι χοροι και τα τσαμικα και τα χασαποσερβικα μη σου πω..
αλλα θα ανοιξω αλλο θεμα για τον Ωκεανο , που δεν θα λεγεται νεα γατα σπιτι αλλα τριτος παγκοσμιος πολεμος στο χαλανδρι![]()

Havana
Διάσημο μέλος
νιοαυυυυ νιαουυυυ πουρ πουρ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Είναι κουκλάκι

Επιτέλους βρήκες αυτό που έψαχνες τόσο καιρό!!

Πόσο το πήρες τελικά, αν επιτρέπετε

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
(θα δέχεσαι επισκέψεις μετά την έλευση του γατιού??)
μαγισσα
Διάσημο μέλος

kiseki
Νεοφερμένο μέλος
Μάλιστα,τώρα αποκαλύπτεται η δουλειά στο Παρίσι λοιπόν!Δε λέω αξίζει τον κόπο, αγαπητή Αβάνα!
Περιμένουμε ημερομηνίες λοιπόν.....για να κανονίσουμε τα απαραίτητα

Είναι σαν ψεύτικη η Πέρλα σου κ' πολύ chic γαλλιδούλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool