Perla

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Το μωρο μου ειναι μολις λιγων ημερων , αλλα ειναι ενα πλασμα με γλυκα, δυμανη και πεισμα!!!!( που λεει και καζαντσακης...)
ειμαι κι εγω μια χαζομαμα σε αναμονη!!!!!:redface::redface::redface: αλλα..μολις γυρισω σπιτι μπαινω κατευθειαν στο mail μου για να δω καινουριες φωτο απο την αναπτυξη της...
το μωρο μου κοιταζει τον κοσμο με 2 εντονες μπλε εκφραστικες ματαρες,
εχει πολυ ανεπτυγμενο το ενστικτο της πρειοχης της και ειναι ενα γατι με ισχυρη προσωπικοτητα απο κουνια.....:inlove::inlove:
Ξερω πως οταν ερθει θα αλλαξει τη ζωη μου προς το καλο,
ενα ομορφο και υπεροχο πλασμα για "καλημερα, πεινιαουυυυ":lol: για "γεια σου που ησουν?":lol:
¨για ελα να παιξουμε τωρα θελω το ποντικακι μου.."":lol:
ολα αυτα με ενα γατιδακι που θα μοιζει με κουκλα...
περιμενω το πεντιγρι της λες και περιμενω να παρω το πτυχιο μου..λες και ειναι η προωπικη αλληλογραφια μεταξυ εμου και της γατουλας,
μια χαριτωμενη μικρη ragdoll , κατευθειαν απο το ρομαντικο Παρισι ,
θα παω να τηνπαραλαβω ολο χαρα ..να φνωρισω τους γονεις της και τους εκτροφεις της...
και μετα θα την γραψω σε ενα πολυ καλο κολεγιο (πλακα κανω αλλα με αφησετε απο τη χαρα μου θα το κανω και αυτο!!!!!!!!:lol::lol::lol:)
γενικα με αυτο το γατι εχω μαθει τι θα πει υπομονη!!!!
περιμενα τοσο καιρο για να εντοπισω ενα αξιοπιστω εκτροφειο, μετα περιμενα αλλο τοσο καιρο να επιβεβαιωθει η γεννα, μετα περιμενα να ολοκληρωθει η εγκυμωσηνη και ξαφνου ενα βραδυ ερχεται στο mailbox ενα μυνημα χωρις καμια λεξη γραμμενη με μια συνημενη φωτο απο μια χνουδωτη καταλευκη μπαλιτσα!!!!!!!!!
σαλταρα σας λεω.....:baby::baby::baby:
μετα αντε περιμενε αλλες 15 μερες για το dna τεστ σχετικα με την ποιοτητα και το χρωμα της....
και τωρα περιμενω απλα να μεγαλωσει και να αρχισει να μοιαζει με γατι και οχι με μπλαλιτσα........
νιωθω τοσο χαρουμενη....
και με κανει να αισιοδοξω..
και οταν την παρω...(με το καλο σταυρωστε ολοι τα δαχτυλακια σας να συμβει.....):happy:
θα πρεπει να περιμενω 2 με 2,5 χρονια να ναπτυξει τελειως το χρωμα στο παλτουδακι της.........
θα την ονομασω περλα , γιατι ειναι κατι σπανιο , ιδιατερο και θελει πολυ υπομονη μεχρι να γινει το μαργαριταρι μεσα στο κοχυλι!!!!:up:
φτυστε το...καλε ......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• django%20211.jpg
    django%20211.jpg
    68,1 KB · Εμφανίσεις: 95
  • perla.jpg
    perla.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 113
Τελευταία επεξεργασία:
Είναι όντως κούκλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφο γατάκι,καλώς να το δεχτείς!Ragdoll ήθελα να πάρω και εγώ μέχρι που είδα τις Βιρμανίας:DΜοιάζουν πολύ εξάλλου,υπομονή μέχρι να έρθει

havana νομίζω πως είμαι η πρώτη που θα σου ευχηθώ με το καλό να δεχθείς το μαργαριτάρι σου σπίτι σου είναι πραγματικά πανέμορφο,και μην ξεχάσεις να προνοήσεις νωρίς για το σχολείο,θα σε βοηθήσω την επιλογή:P

Με πρόλαβαν,φτουυυυυυ

Αβανάκι τέλεια η Perla σου!Υπομονή,θα γίνει ένα πανέμορφο γατελάκι,και με τι προσωπικότητα...
Θα μιλάει και τα γαλλικά του,θα της μαθεις και πιανο;:D

Φτου φτου!:D
Κουκλίτσα, οπως σου έχω πει ήδη, είναι ένας μικρός Χίτλερ, φαινεται καθαρά πιστεύω σε όλες τις φωτογραφίες...:lol:
Τρελό πανηγύρι θα γίνει με την Αβάνα στο σπίτι πιστεύω!:P

Ομορφιά μου!!! Με το καλό να σου'ρθει!!!

οχι ι χιτλερακι η γαλλιδουλα μου...!!!!!;)
καμια σχεση με βιρμανιας η συγκεκριμενη ειναι μια blue-mitted δεν φερει σοκολατι ιχνος !!!
η επομενη που θα ερθει η Beatris ειναι seal-mitted που μοιαζουν τα χρωματα με βιρμανακι .
αλλα μονο χρωματικα.:)

καμια σχεση με βιρμανιας η συγκεκριμενη ειναι μια blue-mitted δεν φερει σοκολατι ιχνος !!!
η επομενη που θα ερθει η Beatris ειναι seal-mitted που μοιαζουν τα χρωματα με βιρμανακι .
Θα γίνεις κι εσύ Birmanmaniac κανονική ε;:lol:

Α μάλιστα,γιατί νόμιζα πως είναι seal mitted:)

Aν και οι blue mitted δεν έχουν σχεδόν παρόμοιο χρωματισμό με τις αντίστοιχες blue point Βιρμανίας?:hmm:

και εδω η περλα σε μορφη κουτσουλιας:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• diar.jpg
    diar.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 65

Εγώ πάντως πριν λιγο που είδα και τον Τσώρτσιλ και το Χιτλερ στην τηλεόραση βρίσκω ομοιότητα! :lol:
Αχ, Αβάνα, και που να ήξερες τι σε περιμένει!

βρε μανια!!!!
αγγελουδι θα ειναι η περλα μου να σκασεις:P:P:P
και η αβανα μου θα ειναι μια κυρια βαρυγδουπη που θα το παιζει μαγκας...
και η βανιλια θα κυνηγαει χαρταετους και θα το παιζει αστερο.χχχ
με τον αρσενικο θα αρχισουν οι χοροι και τα τσαμικα και τα χασαποσερβικα μη σου πω..
αλλα θα ανοιξω αλλο θεμα για τον Ωκεανο , που δεν θα λεγεται νεα γατα σπιτι αλλα τριτος παγκοσμιος πολεμος στο χαλανδρι:lol::lol::lol:

βρε μανια!!!!
αγγελουδι θα ειναι η περλα μου να σκασεις:P:P:P
και η αβανα μου θα ειναι μια κυρια βαρυγδουπη που θα το παιζει μαγκας...
και η βανιλια θα κυνηγαει χαρταετους και θα το παιζει αστερο.χχχ
με τον αρσενικο θα αρχισουν οι χοροι και τα τσαμικα και τα χασαποσερβικα μη σου πω..
αλλα θα ανοιξω αλλο θεμα για τον Ωκεανο , που δεν θα λεγεται νεα γατα σπιτι αλλα τριτος παγκοσμιος πολεμος στο χαλανδρι:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντος σε ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τα καλα σας λογακια για το μπεμπεκι μου...
νιοαυυυυ νιαουυυυ πουρ πουρ:up:

Havana μου με το καλό να μας έρθει η Πέρλα!!
Είναι κουκλάκι:inlove::baby::baby::baby::baby::baby:
Επιτέλους βρήκες αυτό που έψαχνες τόσο καιρό!!:up:
Πόσο το πήρες τελικά, αν επιτρέπετε:hmm:

τι γλυκάκι....φτου,φτου και πάλι φτου...
(θα δέχεσαι επισκέψεις μετά την έλευση του γατιού??)

HAVANA σου έυχομαι να πάνε όλα καλά και να δεχτείς με το καλό γατουλινι σου είναι υπέροχο πιο όμορφο από ότι δήποτε και παρακαλω μονο με γαλικα και πιάνο η μικρή ...... μην χάσει και την καταγωγή της:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:hmm:Μάλιστα,τώρα αποκαλύπτεται η δουλειά στο Παρίσι λοιπόν!
Δε λέω αξίζει τον κόπο, αγαπητή Αβάνα!
Περιμένουμε ημερομηνίες λοιπόν.....για να κανονίσουμε τα απαραίτητα;)
Είναι σαν ψεύτικη η Πέρλα σου κ' πολύ chic γαλλιδούλα.:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back