Havana
Διάσημο μέλος

οσο για τα λιλα πρεπει να εισαι πολυ υπερηφανη που τα εχεις ειναι πολυ σπανια (θα το ξερεισ) ειναι η αδυναμια μου και ειναι πανεμορφα!!!!!!
γεννηθηκε μια θυλικη λιλα με υπεροχες δυνατοτητες αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρω και ενα αρσενικο λιλα αυτη τη περιοδο (και πανακριβα σχεδον τα διπλα βγαινουν τα ατιμα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

η κυρια που την εκτρέφει την ονομάζει Divonne έτσι λοιπον πιδή ειναι γρουσουζιά να αλλάζεις το αρχικό όνομα της γάτας θα την λέω P'erla Divonne
γάτα με ονοματεπώνυμο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος

Άντε, να περάσει ο καιρός να την πάρεις αγκαλίτσα...και να της δώσεις πολλά πολλά φιλάκια και από μένα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
HAVANA γιατί τόσο αργά; δεν την δίνουν πιο νωρίς οι εκτροφείς ή δεν μπορείς εσύ να πας;Η perla μεγάλώνει, δυστηχως μακρια μου...χαρη στην κισεκι θα την ζουλισξω στην αγγαλια μου στις 17 ιουλιου...θα ειναι μια σωστη και ολοκληρη κυρια...
η κυρια που την εκτρέφει την ονομάζει Divonne έτσι λοιπον πιδή ειναι γρουσουζιά να αλλάζεις το αρχικό όνομα της γάτας θα την λέω P'erla Divonne
γάτα με ονοματεπώνυμο...![]()
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
για να τεξιδεψει απο γαλλια πρεπει να εχει κλεισει τους 3 μηνες ..
πλεον για να μπει στην ελλαδα πρεπει να εχει συμπληρωσει και τον τεταρο μηνα ζωης.....
οποτε 17 ιουλιου νιαουυυυυυ

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

εδω οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της μικρής πριγκήπισσας.....
ίσως ερθει και νωρίτερα...
ο αδεσρφουλης της πουλήθηκε σε εναν έλληνα......και έτσι κι αλλιως θα έρθουν ελλάδα για παράδωση...
σε λίγο καιρό θα υπάρχει και το ραγκτολ-μανιακς εδώ και θα γεμίσει ο τοπος με λευκες τριχομπαλιστες με γαλανά ματάκια!!!

Συνημμένα
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

τα λόγια είναι περιττά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Ειναι απο τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου
Η ΠΕΡΛΑ -ΝΤΙΒΟΝ καταυθανει τα ξημερωματα μετα τις 3.00
........, το σπιτι εχει αλλαξει τελειως οψη και διαθεση , μετα την απολυμανση δε ,μου θυμιζει ενα σπτι σαν κι αυτα που βλεπουμε σε καταλογους

ακουγεται ισως πολυ χαζο εδω ο κοσμος καιγεται κι εγω εχω τον πονο της ραγντολ.ομως πραγματικα αυτο το μηνα εχω συγκηνηθει με 2 πραγματα το πρωτο ειναι το βιωμα μιας απο τις πιο συγκηνιτικες υιοθεσιες αδεσποτης γατας με aids , μια ιστορια που μονο αισιο τελος της αξιζε να εχει, 2 παιδια καταπληκτικα με τοσα αποθεματα αγαπης μεσα τους...υιοθετησαν και αγκαλιασαν ενα πολυ πονεμενο πλασμα...
και η δευτερη συγκηνιτικη στιγμη πιστευω θα ειναι αυτη της αποψινης νυχτας....
εν αναμονη λοιπον...
η καρδια μου χτυπαει σα τρελη....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και η δική μας μόλις συντονίστηκε με τη δική σου!Ειναι απο τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου
Η ΠΕΡΛΑ -ΝΤΙΒΟΝ καταυθανει τα ξημερωματα μετα τις 3.00
........, το σπιτι εχει αλλαξει τελειως οψη και διαθεση , μετα την απολυμανση δε μου θυμιζει ενα σπτι σαν κι αυτα που βλεπουμε σε καταλογους
ακουγεται ισως πολυ χαζο εδω ο κοσμος καιγεται κι εγω εχω τον πονο της ραγντολ.ομως πραγματικα αυτο το μηνα εχω συγκηνηθει με 2 πραγματα το πρωτο ειναι το βιωμα μιας απο τις πιο συγκηνιτικες υιοθεσιες αδεσποτης γατας με aids , μια ιστορια που μονο αισιο τελος της αξιζε να εχει, 2 παιδια καταπληκτικα με τοσα αποθεματα αγαπης μεσα τους...υιοθετησαν και αγκαλιασαν ενα πολυ πονεμενο πλασμα...
και η δευτερη συγκηνιτικη στιγμη πιστευω θα ειναι αυτη της αποψινης νυχτας....
εν αναμονη λοιπον...
η καρδια μου χτυπαει σα τρελη....

Καλώς να δεχτείς τη Perla σου... είναι πολύτιμη σαν πραγματικά Πέρλα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ένα κολιέ γεμάτο με τέτοιες πολύτιμες πέρλες σου έυχομα ολόψυχα!Και η δική μας μόλις συντονίστηκε με τη δική σου!
Καλώς να δεχτείς τη Perla σου... είναι πολύτιμη σαν πραγματικά Πέρλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool