Perla

θα σου στειλω πμ..για την τιμη ...;)
οσο για τα λιλα πρεπει να εισαι πολυ υπερηφανη που τα εχεις ειναι πολυ σπανια (θα το ξερεισ) ειναι η αδυναμια μου και ειναι πανεμορφα!!!!!!
γεννηθηκε μια θυλικη λιλα με υπεροχες δυνατοτητες αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρω και ενα αρσενικο λιλα αυτη τη περιοδο (και πανακριβα σχεδον τα διπλα βγαινουν τα ατιμα:blink:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η perla μεγάλώνει, δυστηχως μακρια μου...χαρη στην κισεκι θα την ζουλισξω στην αγγαλια μου στις 17 ιουλιου...θα ειναι μια σωστη και ολοκληρη κυρια...:redface:

η κυρια που την εκτρέφει την ονομάζει Divonne έτσι λοιπον πιδή ειναι γρουσουζιά να αλλάζεις το αρχικό όνομα της γάτας θα την λέω P'erla Divonne
γάτα με ονοματεπώνυμο...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• _DSC2239.jpg
    _DSC2239.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 195
  • djinn%20008.jpg
    djinn%20008.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 68
  • djinn%20009.jpg
    djinn%20009.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 74
Αβάνα, η Perla Divonne είναι μια ΘΕΑ!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Άντε, να περάσει ο καιρός να την πάρεις αγκαλίτσα...και να της δώσεις πολλά πολλά φιλάκια και από μένα!:rolleyes:

Κουκλάρα και δυναμική!:)

Η perla μεγάλώνει, δυστηχως μακρια μου...χαρη στην κισεκι θα την ζουλισξω στην αγγαλια μου στις 17 ιουλιου...θα ειναι μια σωστη και ολοκληρη κυρια...:redface:

η κυρια που την εκτρέφει την ονομάζει Divonne έτσι λοιπον πιδή ειναι γρουσουζιά να αλλάζεις το αρχικό όνομα της γάτας θα την λέω P'erla Divonne
γάτα με ονοματεπώνυμο...:P
HAVANA γιατί τόσο αργά; δεν την δίνουν πιο νωρίς οι εκτροφείς ή δεν μπορείς εσύ να πας;

ωχου !!!!! τι μωρό είναι αυτό????? Χριστέ μου καλή και ή πρώτη φωτό αλλά οι τωρινές είναι άπαιχτες.... φανταστικό το μωράκι σου άντε με το καλό και στην αγκαλιά σου....:up::up::up::up::up:

ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για την ομορφη χιονουλα μου...
για να τεξιδεψει απο γαλλια πρεπει να εχει κλεισει τους 3 μηνες ..
πλεον για να μπει στην ελλαδα πρεπει να εχει συμπληρωσει και τον τεταρο μηνα ζωης.....
οποτε 17 ιουλιου νιαουυυυυυ:up:

Αβανάκι Τελεια η Πέρλα! Άντε να περάσει σύντομα ο καιρός να την έχεις στην αγκαλιά σου!:)

Πολύ χαίρομαι, Αβάνα! Επιτέλους το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα! Η Πέρλα είναι μια κούκλα, φανταστική! Εύχομαι να πάνε όλα καλά;)

Η μικρή Perla μεγαλώνει μακριά...είναι μελανχολική και απομάκρη...ζατι???:(
εδω οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της μικρής πριγκήπισσας.....
ίσως ερθει και νωρίτερα...
ο αδεσρφουλης της πουλήθηκε σε εναν έλληνα......και έτσι κι αλλιως θα έρθουν ελλάδα για παράδωση...
σε λίγο καιρό θα υπάρχει και το ραγκτολ-μανιακς εδώ και θα γεμίσει ο τοπος με λευκες τριχομπαλιστες με γαλανά ματάκια!!!:)

Συνημμένα

• daria4%20068.jpg
    daria4%20068.jpg
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 98
  • daria4%20063.jpg
    daria4%20063.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 84
Oσο μεγαλωνει,ομορφαινει!!!Φτου σου ματια μου!!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:τα λόγια είναι περιττά!

εισαι πολυ τυχερη havana!!!!τι κουκλακι ειναι αυτο!!!!φτου σου μαναρακι μου!!

Θέλω ένα γαλανομάτικό ότι και να είναι πλιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ να γαλανομάτης είναι και αυτός:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι απίστευτη...:inlove::inlove:

Πραγματικά Havana μου όσο μεγαλώνει η μικρή σου γίνεται όλο και πιο όμορφή......:up::up::up::up:

Πολύ όμορφη,σου ευχομαι να την έχεις κοντά σου όσο πιο σύντομα γίνεται!:)

ΣΗΜΕΡΑ

Ειναι απο τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου
Η ΠΕΡΛΑ -ΝΤΙΒΟΝ καταυθανει τα ξημερωματα μετα τις 3.00
........, το σπιτι εχει αλλαξει τελειως οψη και διαθεση , μετα την απολυμανση δε ,μου θυμιζει ενα σπτι σαν κι αυτα που βλεπουμε σε καταλογους:lol:
ακουγεται ισως πολυ χαζο εδω ο κοσμος καιγεται κι εγω εχω τον πονο της ραγντολ.ομως πραγματικα αυτο το μηνα εχω συγκηνηθει με 2 πραγματα το πρωτο ειναι το βιωμα μιας απο τις πιο συγκηνιτικες υιοθεσιες αδεσποτης γατας με aids , μια ιστορια που μονο αισιο τελος της αξιζε να εχει, 2 παιδια καταπληκτικα με τοσα αποθεματα αγαπης μεσα τους...υιοθετησαν και αγκαλιασαν ενα πολυ πονεμενο πλασμα...
και η δευτερη συγκηνιτικη στιγμη πιστευω θα ειναι αυτη της αποψινης νυχτας....
εν αναμονη λοιπον...
η καρδια μου χτυπαει σα τρελη....

Ειναι απο τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου
Η ΠΕΡΛΑ -ΝΤΙΒΟΝ καταυθανει τα ξημερωματα μετα τις 3.00
........, το σπιτι εχει αλλαξει τελειως οψη και διαθεση , μετα την απολυμανση δε μου θυμιζει ενα σπτι σαν κι αυτα που βλεπουμε σε καταλογους:lol:
ακουγεται ισως πολυ χαζο εδω ο κοσμος καιγεται κι εγω εχω τον πονο της ραγντολ.ομως πραγματικα αυτο το μηνα εχω συγκηνηθει με 2 πραγματα το πρωτο ειναι το βιωμα μιας απο τις πιο συγκηνιτικες υιοθεσιες αδεσποτης γατας με aids , μια ιστορια που μονο αισιο τελος της αξιζε να εχει, 2 παιδια καταπληκτικα με τοσα αποθεματα αγαπης μεσα τους...υιοθετησαν και αγκαλιασαν ενα πολυ πονεμενο πλασμα...
και η δευτερη συγκηνιτικη στιγμη πιστευω θα ειναι αυτη της αποψινης νυχτας....
εν αναμονη λοιπον...
η καρδια μου χτυπαει σα τρελη....
Και η δική μας μόλις συντονίστηκε με τη δική σου! :)
Καλώς να δεχτείς τη Perla σου... είναι πολύτιμη σαν πραγματικά Πέρλα!

Και η δική μας μόλις συντονίστηκε με τη δική σου! :)
Καλώς να δεχτείς τη Perla σου... είναι πολύτιμη σαν πραγματικά Πέρλα!
Ένα κολιέ γεμάτο με τέτοιες πολύτιμες πέρλες σου έυχομα ολόψυχα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back