zorica
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη

zorica
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
το μωρο μου αν και μεχρι τους 3 μηνες πρεπει να ειναι με τη μαμα του εγω δυστηχως θα το παρω στους 4 ,
γιατι η νομοθεσια της γαλλιας δεν επιτρεπει να φευγουν απο τη χωρα μικροτερης ηλικιας γατακια για να μη κυνδινεψουν....
αρα απο 10 ιουλιου και μετα θα εχω κανει το ταξιδακι.....(νιαου)
zorica
Διάσημο μέλος
O.K.Mετρας αντιστροφα τωρα..αχχχχχχχχχχ.
το μωρο μου αν και μεχρι τους 3 μηνες πρεπει να ειναι με τη μαμα του εγω δυστηχως θα το παρω στους 4 ,
γιατι η νομοθεσια της γαλλιας δεν επιτρεπει να φευγουν απο τη χωρα μικροτερης ηλικιας γατακια για να μη κυνδινεψουν....
αρα απο 10 ιουλιου και μετα θα εχω κανει το ταξιδακι.....(νιαου)

ruko
Διάσημο μέλος

Καλώς να το δεχτείς!Και πες στο εκτρφείο να στείλουνε κι άλλες φωτό για να το βλέπουμε και εμείς.

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
παιδια τι χρωμα λετε να βαψουμε το δωματιο οπου θα διαμενει η μικρη δεσποσυνη????
ειμαι σε φαση να συπτιξω το γραφει με το dressing room και να μηνει 2 δωματιο για τις 2 θυλικουδιτσες!!!!

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
και φυσικα δεν αλλαζουν με τιποτα το σαλονι με την τηλεοραση τους αρεσει το σιγανο μουρμουρητο...
ρωτησα τον γιατρο τους και ειπε οτι δε τιθετε θεμα να ειναι με μαζι με τα αλλα γατακια μιας που ειναι υγιεσταατ στειρωμενα κτλ..
αλλα θα χρειαστουν ενα δωματιο τωρα που θα ειναι μωρακια...
(γιατι θα πεσει πολυ χχχχχ )
και ετσι κι αλλιως ηθελα να κανω ενα δωματιο playroom για ολα τα γατακια με γατοδεντρα (ραισα ειπαμε θα παμε με φορτωτικη στη γερμανια
για τα σουπερ γατοδεντρα!!!)δεν ξερω ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι θα τα πανε καλα γιατι οτι γατι φιλοξενειας εχω φερει το υποδεχτηκαν πολυ καλα, λιγο το μυριζαν στην αρχη και μετα καταληγαν να κουρνιαζουν αγκαλιτσα... ελπιζω να μην προσγειωθω αποτομα
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
λοιπον οταν πλησιαζουν οι μερες να εθουν (μη τρσιμωξω το γραφειακι μου απο τωρα
)θα σε φωναξω να το συδιασουμε με ενα ωραιο γευμα!!!!!
τελειαααααααααα

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
α τι ωραια ιδεα!!!!
λοιπον οταν πλησιαζουν οι μερες να εθουν (μη τρσιμωξω το γραφειακι μου απο τωρα)
θα σε φωναξω να το συδιασουμε με ενα ωραιο γευμα!!!!!
τελειαααααααααα![]()
ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Ανυπομονώ!!! Θα φέρω και brownies από τα χεράκια μου και παγωτο!!
Θα πρέπει να μου στείλεις φωτο από τον χώρο πριν να κατεβάσω ιδέες!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
......τι όμορφα είναι αυτά που ακούω!!!!
Τυχερή, θα κάνεις και γατοδωμάτιο.....κλαψ κλαψ θέλω και γωωωωωω:cry:......δυστυχώς προς στιγμήν δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα......(μωρέ λες να κλείσω τον ημι- υπάίθριο να τον κάνω δωμάτιο

Γερμανία και βέβαια θα πάμε.....

Να ρωτήσω κάτι...αγόρασε ποτέ κανείς σας από το e-bay βρε παιδιά...βλέπω στο γερμανικό κάτι τιμές απίστευτες και αναρωτιέμαι μήπως είναι μπαρούφες όλα;;;

Havana
Διάσημο μέλος
σκεφτομαι κι εγω να απομονοσω ενα τμημα της βεραντας γιατι τους αρεσει πολυ να χαζευουν τον εξω κοσμο οι ψυχουλες μου
απο e bay ψωνιζει η drou .....
σου στελνω πμ για τις τιμες που με ρωτησε πιο πανω...

Raisa
Περιβόητο μέλος

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
εχουμε και εμεις μια γεννα και τα γατακια ξεκιναν απο τα 700 εωσ και 1.500$ χωρις αποστολη στην ελλαδα και φυσικα μην σου πω ποιος ειναι ο ποιο ακριβος χρωματισμος το flame point και το a seal mitted lynx δυστυχως δεν ειχαμε ειχαμε μονο μπλε και λιλα ειχαμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool