Perla

Δεν εχω λογια...τι μωρακι ειναι τουτο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι παιδί είναι αυτόοοοοο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς να τη δεχτείς, την πολυτραγουδισμένη σου!! :inlove:

xixi κοριτσια σας ευχαριστωωωωω!!!!!!
ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη:up::D:D:D

Και ποτε ακριβως ειπαμε οτι θα εχεις τη Περλιτσα?

αχχχχχχχχχχ.
το μωρο μου αν και μεχρι τους 3 μηνες πρεπει να ειναι με τη μαμα του εγω δυστηχως θα το παρω στους 4 ,
γιατι η νομοθεσια της γαλλιας δεν επιτρεπει να φευγουν απο τη χωρα μικροτερης ηλικιας γατακια για να μη κυνδινεψουν....
αρα απο 10 ιουλιου και μετα θα εχω κανει το ταξιδακι.....(νιαου)

αχχχχχχχχχχ.
το μωρο μου αν και μεχρι τους 3 μηνες πρεπει να ειναι με τη μαμα του εγω δυστηχως θα το παρω στους 4 ,
γιατι η νομοθεσια της γαλλιας δεν επιτρεπει να φευγουν απο τη χωρα μικροτερης ηλικιας γατακια για να μη κυνδινεψουν....
αρα απο 10 ιουλιου και μετα θα εχω κανει το ταξιδακι.....(νιαου)
O.K.Mετρας αντιστροφα τωρα..:)

Είναι φανταστικό γατιδάκι.:inlove::inlove: Καλώς να το δεχτείς!

Και πες στο εκτρφείο να στείλουνε κι άλλες φωτό για να το βλέπουμε και εμείς.:D

Εκτός που είναι κουκλάκι, μ'αρέσει πολύ και το όνομα..Πέρλα..τέλειο :up:

Αβανούλα... Τρες σικ λα πετιτ περλα!!!!! Να την χαίρεσαι σύντομα και στην αγκαλιά σου!!:P

ευχαριστουμε!!!!!
παιδια τι χρωμα λετε να βαψουμε το δωματιο οπου θα διαμενει η μικρη δεσποσυνη????
ειμαι σε φαση να συπτιξω το γραφει με το dressing room και να μηνει 2 δωματιο για τις 2 θυλικουδιτσες!!!!:)

και τα αλητάκια σου δεν θα ζηλέψουν με όλα αυτά τα προνόμια που θα έχουν οι "ξένες"???:P

μπα τα αλλητακια μου κοιμονται μαζι μου χιχιχι τωρα κοιμαται και το φιλοξενουμενο η μπαλου αν εχει το θεο του το πλασλατακι...
και φυσικα δεν αλλαζουν με τιποτα το σαλονι με την τηλεοραση τους αρεσει το σιγανο μουρμουρητο...
ρωτησα τον γιατρο τους και ειπε οτι δε τιθετε θεμα να ειναι με μαζι με τα αλλα γατακια μιας που ειναι υγιεσταατ στειρωμενα κτλ..
αλλα θα χρειαστουν ενα δωματιο τωρα που θα ειναι μωρακια...
(γιατι θα πεσει πολυ χχχχχ )
και ετσι κι αλλιως ηθελα να κανω ενα δωματιο playroom για ολα τα γατακια με γατοδεντρα (ραισα ειπαμε θα παμε με φορτωτικη στη γερμανια;) για τα σουπερ γατοδεντρα!!!)
δεν ξερω ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι θα τα πανε καλα γιατι οτι γατι φιλοξενειας εχω φερει το υποδεχτηκαν πολυ καλα, λιγο το μυριζαν στην αρχη και μετα καταληγαν να κουρνιαζουν αγκαλιτσα... ελπιζω να μην προσγειωθω αποτομα

Μπράβο Αβανάκι!!! Θέλουμε φωτό του playroom και αν θες βοήθεια και καλλιτεχνική επιμέλεια είμαι στη διάθεσή σου!!:)

α τι ωραια ιδεα!!!!
λοιπον οταν πλησιαζουν οι μερες να εθουν (μη τρσιμωξω το γραφειακι μου απο τωρα;))
θα σε φωναξω να το συδιασουμε με ενα ωραιο γευμα!!!!!
τελειαααααααααα:up::up::up:

α τι ωραια ιδεα!!!!
λοιπον οταν πλησιαζουν οι μερες να εθουν (μη τρσιμωξω το γραφειακι μου απο τωρα;))
θα σε φωναξω να το συδιασουμε με ενα ωραιο γευμα!!!!!
τελειαααααααααα:up::up::up:

ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Ανυπομονώ!!! Θα φέρω και brownies από τα χεράκια μου και παγωτο!!:happy: Θα πρέπει να μου στείλεις φωτο από τον χώρο πριν να κατεβάσω ιδέες!!!:redface::cool:

Αχχχχχ, Havana μου ζηλεύωωωωωωωω:redface:......τι όμορφα είναι αυτά που ακούω!!!!:up:
Τυχερή, θα κάνεις και γατοδωμάτιο.....κλαψ κλαψ θέλω και γωωωωωω:cry:......δυστυχώς προς στιγμήν δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα......(μωρέ λες να κλείσω τον ημι- υπάίθριο να τον κάνω δωμάτιο;):hmm:
Γερμανία και βέβαια θα πάμε.....:)
Να ρωτήσω κάτι...αγόρασε ποτέ κανείς σας από το e-bay βρε παιδιά...βλέπω στο γερμανικό κάτι τιμές απίστευτες και αναρωτιέμαι μήπως είναι μπαρούφες όλα;;;:hmm:

καπου σε ενα θεμα με πορτακια γατας ειδα μια κυρια που ειχε κανει τη βεραντα της γατο παιχνιδοτοπο , αν το κλεισεις το ημιυπαιθριο θα ειναι γατοπαραδεισος..
σκεφτομαι κι εγω να απομονοσω ενα τμημα της βεραντας γιατι τους αρεσει πολυ να χαζευουν τον εξω κοσμο οι ψυχουλες μου
απο e bay ψωνιζει η drou .....
σου στελνω πμ για τις τιμες που με ρωτησε πιο πανω...;)

ΟΚ...Thanks!!!:)

τελικα ποσο την παιρνεις?????

εχουμε και εμεις μια γεννα και τα γατακια ξεκιναν απο τα 700 εωσ και 1.500$ χωρις αποστολη στην ελλαδα και φυσικα μην σου πω ποιος ειναι ο ποιο ακριβος χρωματισμος το flame point και το a seal mitted lynx δυστυχως δεν ειχαμε ειχαμε μονο μπλε και λιλα ειχαμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back