gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
νομιζω πως μολις ενηλικιωθει και η περλα θα μοαιζουν περισσοτερο!!! αχ γαλαζια μου μουσουδακια!! σας λατρευω!!
με βλπεω το βραδυ να μη κοιμαμαι καθολου
σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!1

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
περίμενες πολύ για το γατάκι αυτό αλλά τώρα θα ανταμειφθείς για όλη αυτή την υπομονή κ έτσι η χαρά θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες από τη μαργαριταρένια ΠέρλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Περιμένουμε νέα!!!Ειναι απο τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου
Η ΠΕΡΛΑ -ΝΤΙΒΟΝ καταυθανει τα ξημερωματα μετα τις 3.00
........, το σπιτι εχει αλλαξει τελειως οψη και διαθεση , μετα την απολυμανση δε ,μου θυμιζει ενα σπτι σαν κι αυτα που βλεπουμε σε καταλογους
ακουγεται ισως πολυ χαζο εδω ο κοσμος καιγεται κι εγω εχω τον πονο της ραγντολ.ομως πραγματικα αυτο το μηνα εχω συγκηνηθει με 2 πραγματα το πρωτο ειναι το βιωμα μιας απο τις πιο συγκηνιτικες υιοθεσιες αδεσποτης γατας με aids , μια ιστορια που μονο αισιο τελος της αξιζε να εχει, 2 παιδια καταπληκτικα με τοσα αποθεματα αγαπης μεσα τους...υιοθετησαν και αγκαλιασαν ενα πολυ πονεμενο πλασμα...
και η δευτερη συγκηνιτικη στιγμη πιστευω θα ειναι αυτη της αποψινης νυχτας....
εν αναμονη λοιπον...
η καρδια μου χτυπαει σα τρελη....

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

δεν καθετε για φωτογραφια...με τιποτα, ειναι τρελη μουρμουρα μικ μικμικ και μου μιακα μιααααα κτλ της αρεσει πολυ το βουρτσισμα...
και με την τροφη τα εχουμε κανει λιγο μπαχαλο και παριστανω τον κερβερο...
ζατι η Divonne θελει να τρωει το φαγητο του σκυλου οι γατες μου οι στειρβμενες θελουν να τρωνε το νοστιμοτατο κροκετακι για μωρακια τηςDivonne και το σκυλακι μου τρωει για στειρωμενες γατουλες..
μολις τους ειδα με επιασε κριση και τους χωρισα.
εχει πολυ απαλη φωνη, κατι ματια οιυ σε φυλακιζουν για παντα μεσα τους και μεταξενιο τριχωμα..
η Αβρα της ειναι υπεροχη..η Αβανα το πηρε αψηφηστα δεν ασχολειτε καν αλλα πιστευω θα ηρεμησει η Βανιλια κανει τρελες ζηλιες και η κουβα το προσχαρο σκυλακι μου της εχει ερωτευτει και παιζουν συνεχεια μαζι...
Προσθετη πληροφορια, Ο φιλος μου την κοιταζει και λαμπει και χαμογελα σα χαζο..εγω νιωθω την ευθυνη που θα ειχε καποιος με παιδακι...,και αγχος και αχ!!!! ...

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool