PET TAXI - Για τις μεταφορές των κατοικίδιών σας

Ναι ε? Η ιδρωτίλα δεν την πείραξε, το άρωμα την ενόχλησε....:down:

:lol: :lol: :lol: :lol: ελα ντε! και εγω αυτο λεω! τωρα που το σκεφτομαι με πιανουν τα γελια αλλα τοτε ημουν μικρουλα και δεν της ειχα πει τιποτα!
σημερα θα της απαντουσα αυτο ακριβως που ειπες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Είναι απίστευτο τι μπορείς να συναντήσεις! Στο πρώτο έτος είχα σηκωθεί για να κάτσει μια γιαγιά (μιλάμε για ετοιμόροπη γιαγιά) και της λέω καθείστε. Μόνο που δεν με έδειρε! Θίχτηκε! Μου λέει τι με πέρασες εμένα γριά και σηκώθηκες! Ήταν και πρωί, της απαντάω κι εγώ συγγνώμη παρεξήγηση και ξανακάθομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: κι εμενα μου'χει τυχει αυτο!!εκανε τρομερη φασαρια στο λεωφορειο!!απο τοτε επαθα τετοιο σοκ που το σκεφτομαι πολυ πριν ξανασηκωθω:redface:

Έστω και με καθυστέρηση μου απάντησαν από τον ΟΑΣΑ για την μεταφορά κατοικιδίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς:

Σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας γνωρίζουμε ότι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Συγκοινωνιακού Δικτύου της πρωτεύουσας, δεν επιτρέπεται η μεταφορά ζώων, πλην των σκύλων οδηγών τυφλών καθώς και των μικρών κατοικίδιων ζώων, μόνον εντός ειδικών κιβωτίων μεταφοράς.

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας .

Με εκτίμηση,
Η Δ/ντρια Δημ. Σχέσεων & Εξυπ. Κοινού
Θ. Κουλούρη

Οι γατες δηλαδη επιτρεπονται; Ειναι στη κατηγορια μικρων ζωων;:hmm:

Βέβαια! Όπως έχω ξαναπεί έχω τύχει σε λεωφορείο με κυρία που μετέφερε γατοφόρο

Και η μαμα μου ηθελε να παμε μεχρι τον Περαια(για να φυγουμε για Χιο) με το μετρο-ηλεκτρικο με τη σαρδελα στη γατοφορο. Αλλα λογω βαρους και των υπολοιπων αποσκευων το αποφυγαμε και πηραμε αυτοκινητο.

Δεν νομιζω να ενοχλει τοοοοσο πολυ ενα κλουβακι μεσα στα ΜΜΜ.

Δεν νομιζω να ενοχλει τοοοοσο πολυ ενα κλουβακι μεσα στα ΜΜΜ.

Μα αυτό ακριβώς μου απάντησαν. Ότι επιτρέπεται...

Ωραια, θα ηρεμησει η μεση μου οταν θα επιστρεφουμε απο τη κτηνιατρο!!:cool:

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω βρει αυτό

https://www.pettaxi.gr/

Παιδιά εγώ γνωρίζω προσωπικά το μόνο επίσημο και εγγεγραμένο πετ τάξι στην Αθήνα και το υποστηρίζουν απ'όσο ξέρω και ο ΚΟΕ και ο ΕΟΓ και ανήκει στον κο Νίκο. τηλ. 6945333218 οι τιμές ξεκινούν από 15 ευρώ και πάνω ανάλογα τη διαδρομή.Στο περιοδικό ΓΑΒ έχουν συνήθως και εκπτωτικά κουπώνια μέχρι και 20%. Αλλά εγώ εξυπηρετούμε πολλές φορές και με απλό Ρ/ταξί και συγκεκριμένα το Ακρόπολη 2108695000, απλά τους ενημερώνω ότι θα συνοδεύω ένα σκυλάκι που βρίσκεται μέσα στο κέννελ του, και δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ.

ξέχασα την ιστοσελίδα
www.pettaxi.gr

ειναι το ιδιο που εχει βαλει η μυρτος;)

ΠΕΤ ΤΑΞΙ

Βρήκα αυτό...Νομίζω θα σας ενδιαφέρει!!!!:up::up:

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΤ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΣΩΜΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΕΠΑΡΧΙΑ.ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ.ΤΗΛ.6976227110

Τηλ: 6976227110 Email: MITSOSOFT@HOTMAIL.COM

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να και κάτι αντίστοιχο για τη Θεσσαλονίκη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου,αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι εκμετάλλευση το όλο θέμα.
Άκου εκεί,από 15 ευρώ....και υποθέτω τόσο χρεώνεται μια σχετικά μικρή διαδρομή; Αν ήταν δηλαδή να πάω εγώ με πετ ταξί από Νίκαια έως Φάληρο που βρίσκεται ο κτηνίατρος με 2 γάτες,πόσα θα έπρεπε να δώσω;:D (Εντάξει,δεν είναι και τόσο μακριά,αλλά πιστεύω θα έδινα ένα αξιοσέβαστο ποσό!) Προτιμώ να πάω με λεωφορείο, που έχω κάρτα απεριόριστων διαδρομών και μετά με τον ηλεκτρικό για μία στάση κι ύστερα με τραμ,κι ας είναι βαβούρα το μπες βγες από τα μέσα μεταφοράς.

Μια και είναι και γιορτές και μπορεί να χρειαστεί σε κάποιον, ένας γνωστός μου με εξυπηρετεί καμιά φορά σαν pet taxi, οταν δεν έχω άλλη λύση, με καλύτερες κάπως τιμές από αυτές που χρεώνουν συνήθως για αυτό. Είναι πολύ καλο παιδι και έχουμε γενικα πολύ καλή συνεργασία, είναι και ο ίδιος φιλόζωος.
Αν κάποιος χρειάζεται τηλέφωνο για ώρα ανάγκης ας μου στείλει ένα πμ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ καλός. Έχει ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο για μεταφορά κατοικίδιων. Τον βρήκα από μια συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, και μου έδωσαν το τηλέφωνό του. Είναι 6944 770077.
Έχει και site: www.yellowpet.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εταιρία μεταφοράς κατοικιδίων.... υπάρχει?

:) Μια θερμή καλημέρα.
Εχω ένα πρόβλημα μεταφοράς της γατούλας μου.
Υπάρχει εταιρία που να μεταφέρει ζωάκια απο άλλη πόλη στην Αθήνα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει το www.pettaxi.gr!!!:):)Αν θέλεις μπες να διαβάσεις τι υπηρεσίες προσφέρουν!!!:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back