mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι ε? Η ιδρωτίλα δεν την πείραξε, το άρωμα την ενόχλησε....![]()
ελα ντε! και εγω αυτο λεω! τωρα που το σκεφτομαι με πιανουν τα γελια αλλα τοτε ημουν μικρουλα και δεν της ειχα πει τιποτα!σημερα θα της απαντουσα αυτο ακριβως που ειπες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

Είναι απίστευτο τι μπορείς να συναντήσεις! Στο πρώτο έτος είχα σηκωθεί για να κάτσει μια γιαγιά (μιλάμε για ετοιμόροπη γιαγιά) και της λέω καθείστε. Μόνο που δεν με έδειρε! Θίχτηκε! Μου λέει τι με πέρασες εμένα γριά και σηκώθηκες! Ήταν και πρωί, της απαντάω κι εγώ συγγνώμη παρεξήγηση και ξανακάθομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εμενα μου'χει τυχει αυτο!!εκανε τρομερη φασαρια στο λεωφορειο!!απο τοτε επαθα τετοιο σοκ που το σκεφτομαι πολυ πριν ξανασηκωθω
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας γνωρίζουμε ότι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Συγκοινωνιακού Δικτύου της πρωτεύουσας, δεν επιτρέπεται η μεταφορά ζώων, πλην των σκύλων οδηγών τυφλών καθώς και των μικρών κατοικίδιων ζώων, μόνον εντός ειδικών κιβωτίων μεταφοράς.
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας .
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν νομιζω να ενοχλει τοοοοσο πολυ ενα κλουβακι μεσα στα ΜΜΜ.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν νομιζω να ενοχλει τοοοοσο πολυ ενα κλουβακι μεσα στα ΜΜΜ.
Μα αυτό ακριβώς μου απάντησαν. Ότι επιτρέπεται...
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
Δαντέλα
Νεοφερμένο μέλος
Δαντέλα
Νεοφερμένο μέλος
www.pettaxi.gr
mimikaki
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Βρήκα αυτό...Νομίζω θα σας ενδιαφέρει!!!!

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΤ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΣΩΜΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΕΠΑΡΧΙΑ.ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ.ΤΗΛ.6976227110
Τηλ: 6976227110 Email: MITSOSOFT@HOTMAIL.COM
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άκου εκεί,από 15 ευρώ....και υποθέτω τόσο χρεώνεται μια σχετικά μικρή διαδρομή; Αν ήταν δηλαδή να πάω εγώ με πετ ταξί από Νίκαια έως Φάληρο που βρίσκεται ο κτηνίατρος με 2 γάτες,πόσα θα έπρεπε να δώσω;
(Εντάξει,δεν είναι και τόσο μακριά,αλλά πιστεύω θα έδινα ένα αξιοσέβαστο ποσό!) Προτιμώ να πάω με λεωφορείο, που έχω κάρτα απεριόριστων διαδρομών και μετά με τον ηλεκτρικό για μία στάση κι ύστερα με τραμ,κι ας είναι βαβούρα το μπες βγες από τα μέσα μεταφοράς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν κάποιος χρειάζεται τηλέφωνο για ώρα ανάγκης ας μου στείλει ένα πμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Z.
Νεοφερμένο μέλος
Έχει και site: www.yellowpet.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hliosporos
Νεοφερμένο μέλος
Μια θερμή καλημέρα.Εχω ένα πρόβλημα μεταφοράς της γατούλας μου.
Υπάρχει εταιρία που να μεταφέρει ζωάκια απο άλλη πόλη στην Αθήνα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool