Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Βίντεο 2: "Μη- παύση- και πάλι προς τη δόξα τραβάω"
Βίντεο 3: Γατοϋφος: "Κοντά σου είμαι ασφαλής, με λατρεύεις, σε κάνω ότι θέλω, είμαι κακομαθημένη και το ξέρω"
Τα τρία πρόσωπα της γάτας που όλοι γνωρίζουμε :

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θεα!!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο για τις διαμαρτυριες...βασανιστειτε!
Ελατε να τη δειτε κι απο κοντα στην εκθεση να βασανιστειτε περισσοτερο!
Κουτσουνόγατος
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βασω ειναι και οι δυο calico,αλλα αν τις προσεξεις,η Ηλενια εχει περισσοτερο κοκκινο στη φατσουλα.
Οσο για τις διαμαρτυριες...βασανιστειτε!Ελατε να τη δειτε κι απο κοντα στην εκθεση να βασανιστειτε περισσοτερο!
![]()
Παντως, θα το προσπαθησω πολυ, γιατι θελω να την δω σαν τρελλη. Ειμαι μακρυα, να παρει η ευχη. Απο Κορυδαλλο, στο 11ο Αθηνων - Λαμιας, χωρις αυτοκινητο. Εχουμε μηχανακι, αλλα ο αντρας μου, φοβαται τις μεγαλες διαδρομες και εγω δεν οδηγω ουτε πατινι. Να δω μηπως ψησω τον ξαδερφο μου, να με φερει.
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κι ολα αυτα απο το μπανιο; 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος

!!!! απιστευτη και θεαααα !!!! ευχομαι να παρετε πρωτια στην εκθεση ! Καλη επιτυχιαααα !!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γενικα ενα θεματακι με την ουρα το εχει,γιατι ειναι πολυ μακρια κι οταν παιζει μερικες φορες τη βλεπει με την ακρη του ματιου της διπλα της (οταν τη γυριζουμε απο την πλατη,φτανει σχεδον αναμεσα αο τα αυτια).Αλλα ειδικα τωρα που ηταν και βρεγμενη.της φαινοταν ξενη εντελως μαλλον!
Εχω και φωτογραφιες καινουριες,αλλα δε χωρανε αλλες επισυναψεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Απίθανη η μικρή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
πέρνω σύζυγο και παιδιά και σε 2 ωρίτσες θα ειμαι στην εκθεση να θαυμάσω απο κοντα τη Φύλλια !!! ερχομαιιιι !!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool