Premium Ever Clean

Με ενδιαφέρει η γνώμη όσων έχουν χρησιμοποιήσει την Biokat’s και την EverClean. Τελικά ποια είναι η καλύτερη για τις μυρωδιές στο σπίτι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά γιατί εγώ την everclean τη παίρνω τα 6 kg, λίγο πάνω από 10 ευρώ?? και τα 10 γύρω στα 15??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα περισσότερα pet shops τόσο κοστίζει. Εμείς ευτυχώς έχουμε την Κτηνιατρική Αποθήκη στη Νίκαια που έχει την συσκευασία των 10kg 13,80 ευρώ. Ψάξε, κάπου θα βρεις φθηνότερα.

Ρε παιδιά γιατί εγώ την everclean τη παίρνω τα 6 kg, λίγο πάνω από 10 ευρώ?? και τα 10 γύρω στα 15??
Κι εγω τοσο την αγοραζω:hmm:

Επειδή με την Ever clean Acive block ήμουν ευχαριστημένη στον τομέα των οσμών αλλά όχι με την ποιότητα (μη ισχυροί σβώλοι και δημιουργία λάσπης στο τρίχωμα) πειραματίστηκα και αγόρασα από γειτονικό pet shop την Easy clean της εταιρείας Pestell. Τη χρησιμοποιώ πέντε μέρες και ως τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το σπίτι δεν μυρίζει, οι σβώλοι είναι πολύ ισχυροί (δεν σπάνε) και το σημαντικότερο: ο πωπούλης του Τούλη είναι καθαρός. Τη βρήκα σε δυο τύπους: άοσμη και με baking soda. Δοκίμασα τη baking soda για μείωση των οσμών. Η τιμή της είναι 11 ευρώ η συσκευασία των 9kg δηλαδή λίγο φθηνότερη από την Ever clean. Θα γράψω εντυπώσεις και μετά από πιο μακροχρόνια χρήση και θέλω γνώμες και από άλλους που την έχουν δοκιμάσει.
Φωτογραφία του προϊόντος:
easy_clean_baking_soda.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τα τελευταία δύο χρόνια έχω "κολλήσει"μ'αυτή την άμμο. Όποτε λόγω οικονομίας πήρα άλλη, το μετάνοιωσα οικτρά! Την έχω στο μπαλκόνι (έξω από την κουζίνα), όμως προς τον τοίχο, όχι προς τα έξω, και κάτω από ένα τραπεζάκι, κι έτσι δεν βρέχεται (θα μπορούσα να είχα βάλει και ένα πλαστικό τραπεζομάντηλο πάνω στο τραπεζάκι για να κάνει σαν κουρτίνα σε περίπτωση βροχής με ανέμους αλλά επειδή ζω στην Αθήνα, ούτως ή άλλως βρέχει τόσο σπάνια που δεν χρειάστηκε ποτέ). Επειδή έχω τρείς γάτες, πρέπει να την καθαρίζω τρείς φορές τη μέρα απαραιτήτως, αλλοιώς λερώνονται τα πόδια τους. Αλλά με το που αφαιρείς τους σβώλους, το υπόλοιπο είναι πεντακάθαρο και δεν μυρίζει. Το λέω γιατί όταν κάνει πολύ κρύο και πρέπει να έχω κλειστό το παράθυρο, τη φέρνω μέσα στην κουζίνα, και φυσικά το να μη μυρίζει είναι σημαντικό.
Όσο για το να μην κολλάει στα ποδαράκια τους, κι εγώ έχω έναν μακρύτριχο, και είχα αγανακτήσει να πρέπει να του πλένω καθημερινά τα πόδια από τα σκ.... Τελικά βρήκα τη λύση: με το ψαλιδάκι κουρεύω τις τρίχες ανάμεσα στα μαξιλαράκια του να είναι πάντα κοντές. Έτσι δεν κολλάει τίποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιά χρησιμοποιείς? Την Everclean ή την Easyclean?

Ποιά χρησιμοποιείς? Την Everclean ή την Easyclean?
Everclean. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς όλους τους τύπους της.
Δοκίμασα επίσης και τους κρυστάλλους (δεν θυμάμαι τη μάρκα) αλλά αηδίασα. Δεν απορροφούν τα ούρα, που μένουν όλα σε υγρή μορφή στον πάτο. Οι ίδιοι οι κρύσταλλοι από την πρώτη-δεύτερη φορά παίρνουν ένα σιχαμένο κιτρινιάρικο χρώμα. Ποιό ένα μήνα και; Αυτά που σας λέω, από τις πρώτες λίγες μέρες. ΟΚ, έχω τρείς γάτες, αλλά και πάλι!

CATSAN
Αυτή την μάρκα χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.Εχει χοντρούς κόκκους,καθαρίζεται πολύ εύκολα και ακόμα και όταν βρέχεται(γιατί είναι σε μπαλκόνι και όταν βρέχει δεν προστατεύεται πλήρως),δεν κοκκαλώνει ούτε λασπώνει!!!
Η άμμος δεν κολλάει στο τρίχωμα του Villy και όσο και να πέφτει έξω σκουπίζεται εύκολα.
Την αγοράζω απο το Αtlantic,τα 10κ 8ευρω περίπου και την αλλάζω ΟΛΗ κάθε 2 μήνες περίπου.Εννοείτε φυσικά ο καθαρισμός της κάθε 2 ημέρες.

Τι εννοεις οταν λες

Η Γαλάζια ODOUR CONTROL είναι για τις γατούλες που έχουν πρόβλημα με τα ούρα τους.

Χρησιμοποιώ εδώ και 1 εβδομάδα την Ever Clean Odour Control. Είμαι κατενθουσιασμένη, διοτι:
1) Η αμμολεκάνη είναι εντός σπιτιού, και απαλλάχτηκα απο μυρωδιές.
2)Τα ούρα στεροποιούνται αμέσως, και αφαιρούνται με τη μία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η υπόλοιπη άμμος να μένει κατακάθαρη.
3)Οικονομικά στοιχίζει, αλλα αντισταθμίζεται !Κάνεις "απόσβεση" γιατί αφαιρείς μόνο λερωμένη άμμο, κι όχι μαζί και καθαρή!

Αδειάζω την ολόκληρη την αμμολεκάνη, κάθε 4 μέρες, και πραγματικά βρήκα τη λύση! Κυρίως θέμα ΥΓΙΕΙΝΗΣ!
Ο Οδυσσέας την συνίθησε κατευθείαν και νομίζω πως απολαμβάνει καθαριότητα..:)

Χρησιμοποιώ εδώ και 1 εβδομάδα την Ever Clean Odour Control. Είμαι κατενθουσιασμένη, διοτι:
1) Η αμμολεκάνη είναι εντός σπιτιού, και απαλλάχτηκα απο μυρωδιές.
2)Τα ούρα στεροποιούνται αμέσως, και αφαιρούνται με τη μία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η υπόλοιπη άμμος να μένει κατακάθαρη.
3)Οικονομικά στοιχίζει, αλλα αντισταθμίζεται !Κάνεις "απόσβεση" γιατί αφαιρείς μόνο λερωμένη άμμο, κι όχι μαζί και καθαρή!

Αδειάζω την ολόκληρη την αμμολεκάνη, κάθε 4 μέρες, και πραγματικά βρήκα τη λύση! Κυρίως θέμα ΥΓΙΕΙΝΗΣ!
Ο Οδυσσέας την συνίθησε κατευθείαν και νομίζω πως απολαμβάνει καθαριότητα..:)
4 μέρες ΜΟΝΟ?????Εγώ αναμειγνύω βλακεία άμμο με την everclean και τουλάχιστον κάνει δουλεια ως τώρα...:)

Δοκίμασα και εγώ την ever clean - less track αλλά δυστυχώς δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένη :-(
κυρίως από τη σχέση τιμής - διάρκειας.
Αγόρασα την προηγούμενη Τρίτη την 6κιλη συσκευασία και την άδειασα όλη σε μεγάλη αμμολεκάνη.
Με καθημερινό καθαρισμό έχει μείνει πλέον ελάχιστη άμμος & αύριο - μεθαύριο θα θέλει όλη αλλαγή...
Ααα έχω 2 γάτες!
Βέβαια οι γάτες ξετρελάθηκαν & από μυρωδιές τπτ.
Είναι όμως πολύ ακριβή :-(

Κατερίνα10 > όταν δλδ την ανακατεύεις με πιο φθηνή άμμο τα τσισάκια συνεχίζουν να γίνονται σβόλοι ? Και δεν μυρίζει ?

Την κυριακή το πρωί έπλυνα την αμμολεκάνη τους και τους έβαλά αυτήν την άμμο. Εγώ ξετρελάθηκα γιατί, μέχρι και το σαββάτο, με δύο γάτες, η άμμος ήταν κατουρημένη (όχι υγρή αλλά κάθε 5 μέρες που την άλλαζα μύριζε)...

Ο πρινς μου μπήκε μέσα και αντί να μυρίζει την αμμο μύριζε το δοχείο (πρώτη φορά το κάνει αυτό....) και εξακολουθεί να μυρίζει το δοχείο μόλις μπαίνει μέσα. Ίσως επειδή δεν διατηρεί η άμμος αυτή πρινσίλα και ρεινίλα... Του πήρε πολύ ώρα να αποφασίσει να ρίξει το ψιλό του..

Η κοντέσα μας πήγε κατούρησε βγήκε.... Ούτε μύρισε ούτε σκέπασε... Τα σκέπασε ο πρίνς γκρινιάζοντας και ρουθουνίζοντας....

Κάνουν συχνά το ψιλό τους και όλο λεμονόκουπες βγάζω από μέσα αλλά μια χαρά μου φαίνεται καθαρή και άοσμη.....!!!

Τώρα πόσο κρατάει θα δείξει.... (υπ'οψην έχω το μεγάλο δοχείο...)

Eγω απο το τελος αυτης της βδομαδας σκεφτομαι να εγκαινιασω την Ever Clean multiple, μια και εχω δυο γατες.Οποτε θα σας γραψω τις αντιδρασεις των γατιων μου αλλα και την δικη μου γνωμη.:)

Εγώ απογοητεύτηκα πάρα πολύ με την Everclean....

Την πήρα τη μέρα που ήρθε η Ρεγγίνα σπίτι. Και τα δύο φάνηκαν να τους αρέσει, μάλλον τους παραάρεσε... Η Ρεγγίνα την πέρασε για άμμο παραλίας και ξάπλωνε και έπαιζε μέσα στην αμμολεκάνη :confused::( Και μή, χάσει τη μιμείτω και ο Μέλας :/::lol:

Αγόρασα 15 ευρώ το δεκάκιλο, το οποίο κράτησε 1 βδομάδα!! :down:
Είναι πολύ ψιλή, γέμιζε το σπίτι άμμο, κόλλαγε και στη μύτη τους και από πάνω σπάγανε τα γρομπαλάκια και καθόμουν ώρες ατελείωτες και ανακάτεβα την άμμο για να βρω τα κομματάκια :mpliaks:
Από τις πρώτες κιόλας μέρες κόλλησαν ακαθαρσίες στον πάτο και δεν βγαίναν με τίποτα. Στη βδομάδα την πέταξα όλη γιατί είχα φρικάρει που έψαχνα τα κομματάκια απ'τους σβώλους και ανακατέβονταν με την καθαρή άμμο και μου πήρε πολύ ώρα να καθαρίσω την αμμολεκάνη απ'τα κολλημένα σκα...α :/::down:

Χάλια... :( Και τσάμπα να μου την δίνουν δεν την ξαναχρησιμοποιώ...

Χθες αγορασα για πρωτη φορα, την Odour Ever Clean. Μονο αυτη τους ειχε μεινει στο Quiko.Μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστημενη.Τα γατια μου την δεχτηκαν καλα:up: Καθαριζει ευκολα και οι υπολοιπη μενει πεντακαθαρη.:up:Και το σημαντικοτερο δεν μυριζει καθολου!:up:
Φτανει τωρα να δουμε και την αποδοση της και το κοστος της.:hmm:

ρε παιδιά έλεος... τι τα πιάνει και τα κάνουν και τα ξανακάνουν σε αυτή την άμμο; έλεος όμως με την προηγούμενη μία με δύο φορές την ημέρα... με αυτήν ξε...... να μην το πώ... την μυρίζουν και την ξαναμυρίζουν και αν είναι καθαρή τσούπ! στρώνονται και ....

ρε παιδιά έλεος... τι τα πιάνει και τα κάνουν και τα ξανακάνουν σε αυτή την άμμο; έλεος όμως με την προηγούμενη μία με δύο φορές την ημέρα... με αυτήν ξε...... να μην το πώ... την μυρίζουν και την ξαναμυρίζουν και αν είναι καθαρή τσούπ! στρώνονται και ....
Μάλλον επειδή είναι καθαρή ή θέλουν να αφήνουν την μυρωδιά τους ή χαίρονται την καθαριότητα της τουαλέτας τους:D

Χθες αγορασα για πρωτη φορα, την Odour Ever Clean. Μονο αυτη τους ειχε μεινει στο Quiko.Μεχρι στιγμης ειναι ευχαριστημενη.Τα γατια μου την δεχτηκαν καλα:up: Καθαριζει ευκολα και οι υπολοιπη μενει πεντακαθαρη.:up:Και το σημαντικοτερο δεν μυριζει καθολου!:up:
Φτανει τωρα να δουμε και την αποδοση της και το κοστος της.:hmm:
Με ενδιαφέρει πάρα πολυ η συγκεκριμένη...Πες μας σε παρακαλώ αντιδράσεις γιατι με την less track δεν είμαι και υπερνθουσιασμένη..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back