Premium Ever Clean

Μάλλον επειδή είναι καθαρή ή θέλουν να αφήνουν την μυρωδιά τους ή χαίρονται την καθαριότητα της τουαλέτας τους:D

εγώ δεν χαίρομαι που κάθε τρείς και λίγο καθαρίζω και ξανακαθαρίζω την ίδια άμμο... έχει τύχει να κάθομαι με το φτιαράκι στο χέρι και να μπαίνουν εναλλάξ....

το άλλο που το πάτε. χτες το πρωί γύρισα ξαφνικά σπίτι και έψαχνα τη ρέινα (γιατί δεν με περίμενε παρέα με τον πρίνς στην πόρτα...) μετά από αρκετή ώρα την είδα να τεντώνεται με το πάσο της πάνω στην άμμο (ευτιχώς όταν λείπω την κρατάνε καθαρή....) μιλάμε μου σηκώθηκε η τρίχα.... σήκωσα τη ρέινα να βεβαιωθώ ότι ήταν καθαρή η άμμος....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ενδιαφέρει πάρα πολυ η συγκεκριμένη...Πες μας σε παρακαλώ αντιδράσεις γιατι με την less track δεν είμαι και υπερνθουσιασμένη..
Κατερινα εχω μια βδομαδα που χρησιμοποιω την συγκεκριμενη αμμο.Λοιπον πρωτα τα αρνητικα.Ειναι πολυ ψηλη.Πραγμα που με δυσκολευει γιατι αυτη που βγαζουν με τα ποδαρακια τους εξω ,δεν μαζευετε ευκολα με το ηλεκτρικο σκουπακι, αλλα θελει σκουπακι με φαρασι.Αν δεν την μαζεψεις μεταφερεται σ'ολο το σπιτι.Θελει πολυ καλο καθαρισμα.Εγω με δυο γατες, την καθαριζω δυο-τρεις φορες την ημερα.Αλλα αν την καθαριζεις πολυ σχολαστικα η υπολοιπη μενει πραγματικα πεντακαθαρη και γλυτωνεις και απο τις μυρωδιες που εχει η αμμος μερικων ημερων.Μεχρι στιγμης εχω χρησιμοποιησει την μιση συσκευασια απο τα δεκα κιλα και λογικα συμπληρωνοντας λιγο καθε μερα,υπολογιζω να μου παει ακομη 10-12 μερες.
Οι γενικες εντυπωσεις μεχρι στιγμης ειναι καλες, αλλα μελοντικα σκεφτομαι να δοκιμασω και αλλους τυπους απο την Ever Clean.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκη θα σου πρότεινα την less track !
Είναι και αυτή ψιλή αλλά όχι τόσο όσο οι άλλες.
Γενικά αν δεν είχα ένα θέμα με το οικονομικό του πράγματος θα την έπαιρνα ασυζητητί. Και γιατί δε μυρίζει αλλά και γιατί οι γάτες χαίρονται με την καθαριότητα της τουαλέτας τους !

Σημερα που πηγα στο Quiko για να παρω μεταξυ αλλων την Εver Clean,
και δεν ειχε καθολου.Οποτε πηγα μεχρι τον κτηνιατρο μας, που την φερνει,και ευτυχως ειχε μια τελευταια Fresh Guard (10κιλα 15Ευρω).
Αυτο που μου ειπε ειναι οτι η εταιρεια αλλαζει χερια(για αυτο υπαρχει ελλειψη) και τωρα θα πωλειται σε πλαστικη συσκευασια(κατι σαν μπιτονι)
και θα αλλαξει και ονομα.:hmm:Ξερει κανεις τιποτα σχετικο?:hmm:
Τωρα που την συνηθησαμε και εμεις και μας αρεσε,τωρα βρηκαν να κανουν τις αλλαγες? :hmm:

Το μόνο που ξέρω είναι οτι δεν την βρίσκω πουθενά εδώ κοντά πια:(

Το μόνο που ξέρω είναι οτι δεν την βρίσκω πουθενά εδώ κοντά πια:(

Παιδιά ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ την ever clean στην περιοχή Ν. Κόσμου/Κουκακίου?Οπου έχω ρωτήσει δεν υπάρχει διαθέσιμη:(:(

στο πετ σοπ που την προμηθευομαι και την ζητουσα εδω κ 3 βδομαδες μου παν οτι υπαρχει καθυστερηση λογω απεργιας στα τελωνεια... την εφεραν προχθες κ μου παν οτι θα αρχισουν να στελνουν σιγα σιγα...οποτε θα την βρειτε σιγουρα

Για το μακρυτριχο γατο που εχω αυτη ηταν η δευτερη αμμος που αγορασα εντυπωσιασμενος απο τις δυθυραμβικες κριτικες.Προσωπικα δεν θελω να την ξαναδω.Μιλαμε για μια αμμο υπερτιμημενη 13 ευρω παλι (Πατρα),κραταει πολυ λιγο αφου εχει λιγοτερη ποσοτητα σε σχεση με αλλες,κολουσε πολλες φορες στο τριχωμα και απο μυρωδια ηταν ουδετερη.Η ποιοτητα των μπαλακιων ηταν σχετικα καλη αν και νομιζω οτι μπορουν να βρεθουν σε ιδια ποιοτητα ακομα πιο φθηνες αμμοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασε την Less Track που είναι και πιο ειδική για μακρύτριχα.Εμείς τώρα τελευταία την δοκιμάσαμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι(δίποδοι και τετράποδοι;)) .Δεν κολλάει σχεδόν καθόλου στα πατουσάκια και έτσι δεν βρίσκεις άμμο σ'όλο το σπίτι.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατα τη γνωμη μου κραταει τις μυρωδιες αψογα αλλα τα αρνητικα της ειναι οτι κολλαει στα ποδαρακια των γατιων κ γεμιζει ολο το πατωμα πετραδακια κ η συσκευασια εχει μικρη ποσοτητα κ ακριβη τιμη

Εγώ στην Κύπρο την πήρα 20 ευρώ!!!
Έλεος πλέος!
Καλή μου φάνηκε αν και δεν δοκίμασα κι άλλες για να ξέρω.
Αλλά ναι γεμίζει ο τόπος μικρά πετράκια...
Γενικότερα για μακρύτριχες γάτες τι προτείνετε;

εγώ στην πάτρα την βρίκα 14 ευρώ το 6κιλο την πρασινη:blink::blink::blink: και η τουαλέτα γέμισε με την μια.. αλλα ούτε μυρωδιες ουτε τπτ..καλή δουλεια κανει αλλά δεν συμφέρει..bicats την επομενη φορά

Παιδια εγω την βρηκα σε καταστημα που εχει μονο προιοντα για ζωα και δεν εμπορευεται ζωακια(σε ενα δρομο καθετα της Μεσογειων)10 ευρω τη 6κιλη και 14 τη 10 κιλη,τη στιγμη που μεγαλη αλυσιδα pet shop την 10κιλη την εδινε 19-20 ευρω!:confused:

παντως ρε παιδια δεν αξιζει!!γεμιζει η λεκανη με μια ολοληρη σχεδον αμμο και κολλανε και στα πατουσακια της γατας..για μενα η biocat's ειναι καλυτερη απο friskies,365,ever clean,κρυσταλλικη και μια αλλη λευκη που δεν θυμαμαι.

Ενώ κρατάει αρκετά καλά τις οσμές, μου έχει σπάσει τα νεύρα διότι γεμίζει όλο το μπαλκόνι και το γατο-δωμάτιο άμμο. Πήρα την Everclean heavy duty και επειδή ο γατούλης μου είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης και νευρικός και μπαινοβγαίνει από την λεκάνη σαν σίφουνας οι κόκκοι πάνε παντού!!!! Πήρα να δοκιμάσω μια από τις άλλες συσκευασίες μπας και δω προκοπή αλλιώς θα την αλλάξω...
Επίσης στο καθάρισμα πρέπει να είσαι ελαφροχέρα, αλλιώς σπάνε οι σβόλοι.

Τωρα τις αλλαξαν ολες η κοκκινη εχει ωαραια μυρωδια καθαριοτητας και η αλλη με τον κεδρο ειανι πολύ καλη

χαρίζεται 6κιλη άμμος everclean με αγορά 3κιλης συσκευασίας τροφής purina proplan :up:

pet city

https://www.everclean.com/products.html

αλλαγή ever clean:

product_box_unscented.jpg
κλασική χωρίς άρωμα

product_box_scented.jpg
αρωματική

product_box_multicat.jpg
για πολλές γάτες

product_box_everfresh.jpg
low track & everfresh

product_box_cedar.jpg
με άρωμα κέρδου

product_box_crystals.jpg
εξτρα απορροφητική με μικροκρυστάλλους :D

Σαν 1η αμμο, δοκίμασα την Ever Clean Cedar και εμεινα πολυ ευχαριστημενη, ο 3ων εβδομαδων γατουλης μου πηγε με τη μια ! μια χαρα την αντιμετωπιζει ακομα και χοροπηδητα κανει μεσα στην αμμο :P Δεν εχει μυρωδιες, γινεται βεβαια λιγο τσιμεντο αλλα δεν καλητερα ετσι να μην ανακατεβονται ευκολα τα χρησιμοποιημενα σημεια με το υπολοιπο! Συνολικα θα βαθμολογουσα με 8/10 !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 165
Απάντηση: Premium EVER CLEAN

να ρωτησω εγω κατι..ποσο θα μου κοστιζει η ever clean το μηνα για 2 γατια??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back