Project στείρωσης αδεσπότων στέγης Κορωπίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Μεταφερω εδω ολη τη δραση σχετικα με το εγχειρημα στειρωσεις σκυλων της στεγης κορωπιου , στο ποστ παζαρι θα μιλαμε για το παζαρι και τις εκει δραστηριοτητες 9τωρα ετοιμαζεται και το πασχαλινο) και θα ξεκινησω με ενα κειμενο που συνταξαμε προκειμενου να το προωθησουμε.

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Η Στέγη Αδέσποτων Ζώων Κορωπίου φιλοξενεί 348 σκυλάκια.
Οι πόροι της επαρκούν μόνο για τη σωστή σίτιση τους, ενώ υστερούν σε κτηνιατρική φροντίδα και στειρώσεις. Είμαστε μια ομάδα ανεξάρτητων εθελοντών (δεν ανήκουμε σε κανένα σωματείο) και προσπαθούμε σε πρώτη φάση να συλλέξουμε χρήματα για τις στειρώσεις των ζώων.
Έχουμε βρει μια πολύ συμφέρουσα και φιλική τιμή ( 35 ευρώ το κάθε σκυλάκι) και κάθε Σάββατο τα πάμε ανά πεντάδες στην κτηνίατρο που έχει αναλάβει αυτή τη διαδικασια.

Αυτό το Σάββατο ξεκινάμε με τις πρώτες 5 στειρώσεις.
Τα ζωάκια είναι πολλά και χρειαζόμαστε βοήθεια στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.
Ευελπιστούμε στην ευαισθησία των καθημερινών ανθρώπων που νοιάζονται για τα ζώα, καθώς δεν έχουμε καταφέρει κάποια κρατική χορηγία μέχρι τώρα.

Υπάρχει ανάγκη όχι μόνο οικονομική, αλλά και μεταφοράς των ζώων στον κτηνίατρο. Όποιος έχει αμάξι και θέλει μπορεί να βοηθήσει.
Όποιος επίσης θέλει μπορεί να έρθει να δει τα ζωάκια και να βοηθήσει στην προώθησή τους με αφισούλες για να βρουν γρήγορα σπίτι.
Αφισούλες μπορούμε να σας αποστείλουμε και ηλεκτρονικά
Παρακαλώ επικοινωνήστε :6947302695 , staytrue@in.gr, vivi@di.uoa.gr

ΑΡ.Λογαριασμου για χρηματική ενίσχυση:
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

οι φιλοι απο το γατοφορουμ ας στελνουν πμ στη δρουσιλια, τη κισεκι η εμενα...
το σαββατο το βραδακι θα αναρτηθουν οι φωτο απο τις πρωτες στειρωσεις.
οι αποδειξεις θα αποστελλονται ταχυδρομικα σε διευθυνση που θα μας υποδειξετε
ευχαριστουμε!!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βοήθεια για στειρώσεις

Παρακαλώ προωθήστε σε οποιον πιστεύετε
οτι μπορει να ενδιαφέρεται.

Η Στέγη Αδέσποτων Ζώων Κορωπίου
φιλοξενεί 348 σκυλάκια.
Οι πόροι της επαρκούν μόνο για τη σωστή
σίτιση τους, ενώ υστερούν σε κτηνιατρική
φροντίδα και στειρώσεις. Είμαστε μια
ομάδα ανεξάρτητων εθελοντών (δεν
ανήκουμε σε κανένα σωματείο) και
προσπαθούμε σε πρώτη φάση να συλλέξουμε
χρήματα για τις στειρώσεις των ζώων.
Έχουμε βρει μια πολύ συμφέρουσα και
φιλική τιμή ( 35 ευρώ το κάθε σκυλάκι) και
κάθε Σάββατο τα πάμε ανά πεντάδες στην
κτηνίατρο που έχει αναλάβει αυτή τη
διαδικασια.

Αυτό το Σάββατο ξεκινάμε με τις πρώτες 5
στειρώσεις.
Τα ζωάκια είναι πολλά και χρειαζόμαστε
βοήθεια στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.
Ευελπιστούμε στην ευαισθησία των
καθημερινών ανθρώπων που νοιάζονται για
τα ζώα, καθώς δεν έχουμε καταφέρει
κάποια κρατική χορηγία μέχρι τώρα.

Υπάρχει ανάγκη όχι μόνο οικονομική, αλλά
και μεταφοράς των ζώων στον κτηνίατρο.
Όποιος έχει αμάξι και θέλει μπορεί να
βοηθήσει.
Όποιος επίσης θέλει μπορεί να έρθει να
δει τα ζωάκια και να βοηθήσει στην
προώθησή τους με αφισούλες για να βρουν
γρήγορα σπίτι.
Αφισούλες μπορούμε να σας αποστείλουμε
και ηλεκτρονικά
Παρακαλώ επικοινωνήστε :6947302695 , staytrue@in.gr,
vivi@di.uoa.gr

ΑΡ.Λογαριασμου για χρηματική ενίσχυση:
ΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧΧΧΧ

Οι αποδειξεις θα αποστελλονται
ταχυδρομικα σε διευθυνση που θα μας
υποδειξετε

Ευχαριστούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ηταν απο την ωρα που αναρτηθηκε το βλεπω παντου , μου εχει ερθει ηδη 3 φορες και απο προωθηση

Αβανούλα εγώ το έστειλα και σε φίλους στην Κύπρο και σκέφτηκα ότι αν μαζέψουμε λεφτά μεσω paypal για να μην τους χρεώνουν οι τράπεζες θα μπορούσαμε να σας τα μεταφέρουμε σε κάποιο άλλο λογαριασμό paypal εδώ... Τι λές? Πάντως το έστειλα σε αρκετά άτομα αλλά πριν από 5 λεπτά!
Θα περιμένω τις απαντήσεις τους...:hmm:

Νατάσα εγώ έχω λογαριασμό στο Paypal αλλά έχω συνδέσει με αυτόν την πιστωτική μου, δεν έχω συνδέσει κάποιο λογαριασμό...
Είμαι λιγο άσχετη με αυτά, πρέπει να συνδέσω κάποιον λογαριασμο με το paypal και αρκεί;

παιδια το συτημα paypall δεν το κατεχω
αν ξερει καποιος τι πρεπει να κανω ας μου στειλει πμ...

παντος για πρωτη μερα ειδα στο μαιλ μου 3 απαντησεις και αυτο ειιναι πολυ πολυ ελπιδοφορο για τα ζωακια!!
ευχαριστουμε πολυ πολυ οσους βοηθουν στειριζουν και προωθουν αυτη τη δραση!!!:up:

ενα τελευταιο update,
το ραντεβου με την κτηνιατρο για τις πρωτες στειρωσεις μεταφερθηκε για τη δευτερα στις 6.15:)
.υπηρξε ανταποκριση μεσω των προωθηικων mail 3 ατομα ακομη το βρηκαν θετικο το ολο εγχειρημα και θα μας βοηθησουν οποτε αλλες 3 στειρωσεις μπηκαν στο προγραμμα.:)
ευχαριστουμε που το προωθειτε!!!:up:

Καλημέρα σε όλους!
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας!

Μπορώ να κάνω μια ερώτηση ?
Τα 348 σκυλάκια στον ίδιο χώρο δε ζευγαρώνουν αφού δεν είναι στειρωμένα? Δεν αναπαράγωνται? Έγινε η περισυλλογή αυτών μέχρι που έφτασαν να γίνουν 348 χωρίς να έχει στειρωθεί κανένα?

Απορία εκφράζω, μην το πάρετε κατάκαρδα;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καποια ειναι στειρωμενα και καποια δεν ειναι , καποια απο αυτα ειναι γονοι ζευαρωματων ανεπιθυμητων.
για αυτο προσπαθουμε, με το που εντοπισαμε το προβλημα της συγκεκριμενης στεγης ειπαμε να κινηθουμε αμεσα!!!!!!
ειμαστε ανεξαρτητοι ελπιζω να καταλαβαινεται τι σημαινει αυτο δεν ευθυνομαστε για την κατασταση , απλα αντι να γυρισουμε την πλατη οταν ειδαμε το προβλημα ειπαμε να βοηθησουμε με αυτο τον τροπο.

Ααα! Συγνώμη, νόμισα ότι ήταν δική σας η Στέγη:/:
Για αυτό και ρώτησα. Ευχαριστώ

:)παρακαλω, μη ζητατε συγνωμη, και μεις να συννεοηθουμε προσπαθουμε, ξερετε αν και εχω σημειωσει στο κειμενο οτι ειμαστε ανεξαρτητοι εθελοντες που ειδαμε την κατασταση και ειπαμε να βοηθησουμε, εχουμε βρει τον μπελα μας και κατηγορουμαστε οτι συλλεξαμε ζωα και τα αφησαμε να ζευγαρωσονυ, καταλαβαινεται ποσες τετοιες αποριες και ερωτηματικα και γενιουνται σε καθε ανθρωπο που διαβαζει αυτη την εκκληση,
νομζιω οτι ειναι και ενας απο τους λογους που οι υπευθυνοι της στεγης δεν βγηκαν δημοσια να ζητησουν βοηθεια, ισως γιατι θα κατακρινονταν, ωστοσο θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι εγινε αναδιανομη να ζει ενα αστειρωτο με 2 στειρωμενα για να μην εχουμε νεες εκπληξεις , παρολαυτα ομως καποια χρειζονται στεριωση επειγοντος!!!!
προσπαθουμε να βοηθησουμε σε ενα μεγαλο προβλημα.!

Εγώ προσωπικά το "είμαστε ανεξάρτητοι" δεν το κατάλαβα από το πρώτο ποστ, τώρα όμως μου το διασαφηνίσατε.
Και θα πρότεινα να το ξεκαθαρίσετε στο αρχικό κείμενο ότι είδατε την κατάσταση αυτή σε Στέγη που ανήκει σε άλλους, και ότι δεν ευθύνεστε εσείς για την κατάσταση αυτή. Ώστε να μην βαραίνουν εσάς οι κατηγορίες.

Όσο για αυτό
νομζιω οτι ειναι και ενας απο τους λογους που οι υπευθυνοι της στεγης δεν βγηκαν δημοσια να ζητησουν βοηθεια, ισως γιατι θα κατακρινονταν,
Λογικό δεν είναι ότι θα κατακρίνονταν? Και για να βλέπουμε και την αισιόδοξη πλευρά, είναι ΚΑΙ ενθαρρυντικό ότι ο Έλληνας φιλόζωος έχει απαιτήσεις από τις στέγες ζώων τις οποίες προτίθεται να βοηθήσει. Καταγγέλλει την ανεύθυνη συλλογή ζώων για καλό, όχι για κακό. Αλλιώς θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη του και να μην ασχοληθεί καν.

Είναι ευχάριστο ότι έγινε η αναδιανομή έστω και τώρα.:)

Σορρυ που το ξαναβαλα,δεν είχα δει οτι υπηρχε.

Να πω κ εγω συγχαρητήρια στακορίτσια που το οργανωνουν.ΤΟ χω προωθησει και θα κανω ο,τι μπορω.
Και εγώ εχω ανταποκρισ απο 4-5 ατομα ήδη!(μολις 1 μερα αφού το προώθησα)

:)

ναι εχει μακρυα πορεια αυτη η βλιτσα αλλα η πρωτη μερα ηταν συγκηνιτικη
υπαρχει κοσμος που νιαζετε εκει εξω,
αυτο το θεωρω απλα μαγικο!
κλειαννα πιστεψε με και τα δικα σου μαγικα "πιασαν" τοπο!!:up::up::up::up::up::up::up::up:

Λοιπόν σήμερα ήταν μια δραστήρια μέρα για το καταφύγιο μιας κ' κάποια
σκυλάκια δέχτηκαν τις περιποιήσεις από την πολυτάλαντη Havana;)
Πιο συγκεκριμένα καθαρίσαμε από κόμπους κ' κουρέψαμε όσο γινόταν, μερικούς
μακρυμάλλιδες οι οποίοι έδειχναν να το απολαμβάνουν.
Το επόμενο Σ/Κ σειρά έχουν κάποιοι άλλοι:)
Σύντομα θα δείτε κ' κάποιες ενδεικτικές φωτό.

Κορίτσια, σήμερα θα πάρουμε με την Αβάνα να πάμε τα πρώτα δύο σκυλάκια.
Μια κυρία έχει προσφερθεί να τα γυρίσει πίσω στην Στέγη απο τον γιατρό, ώστε να μην κάνουμε πάλι εμείς την διαδρομή. Αλλά χρειάζεται κάποιος για συνοδηγός.

Μπορεί κάποιοιος; Έχουμε ραντεβού στις 6.15 στο ιατρείο, οπότε υποθέτω κατά τις 8 θα έχουμε τελιώσει. Το κτηνιατρείο είναι Μέλητος 7 κάτω από την Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Ν. Σμύρνη.
Αν ναι, επιοινωνήστε με το 6972315140 ή 6947302695.

Τελικά τα καταφέραμε! :up:
Στειρωσαμε 2 κουταβούληδες φανταστικούς. Τελικά τους επέστρεψε η κισεκι πίσω στην στέγη.
Στην διαδρομή ήταν τοσο ήσυχα και καλά που δεν το πίστευα...:) Καταπληκτικά ζωάκια, είναι 2 μικρά που βρέθηκαν με τα αδέρφια τους σκελετωμένα σε περιοχή κοντά στην στέγη.
Παιδια στενοχωρήθηκα τοσο πολύ... :cry: Τα καημένα ήταν τόσο ήρεμα και χαρούμενα, σαν να τα πήγαινες εκδορμή! Το ένα ακουμπούσε στο χέρι μου και χάζευε έξω απο το παράθυρο και το άλλο σε κάποια φάση κοιμήθηκε. Πραγματικά δεν θα άντεχα να τα πάω εγώ πίσω.:cry:
Θα τους βγάλω αγγελία να τους δείτε και τους δυο, αλλά 8 μηνών είναι βρε παιδια και ειναι τοσο γλυκά ζώα, οποιος μπορεί ας κάνει κάτι...:/:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Καλλιτεχνική πόζα μέσα στο αμάξι, αλλά μου κόλαγε την μούρη του ο χαζούλης και δεν μπόρεσα να κάνω πολλά.:))

Συνημμένα

• alan.JPG
    alan.JPG
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 35
συγνωμμη απο ολο το φωτογραφικο ντοκουμεντο μονο ενα ρουθουνι ανεβασες???:hmm::hmm::hmm:
:lol:
δειξε παιδι μου τον Ramon να δεχεται ολο χαρα τη φροντιδα της κτηνιατρου:up:

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕς ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ

υπαρχει καποιος για τεταρτη η παρασκευη απογευμα???

Αβάνα για Παρασκευή απόγευμα αν δεν βρεθεί αλλος εγώ μπορω.:)

Μουρλο-Αβάνα:
1. Η ώρα χθες ήταν ακατάλληλη για να μικρύνω φωτογραφίες.
2. Θα βάλω φυσιολογικές φωτογραφίες για τον Ραμόν και τον Τέρρυ στην αγγελία τους που ετοιμάζεται.
3. Για την ώρα μερικές ακόμα "καλλιτεχνικές"

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back