Project στείρωσης αδεσπότων στέγης Κορωπίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δωρα ευχαριστουμε....
ειναι μερες που νομιζω οτι παραμιλαω μονη μου σε αυτο το thread....
ευχαριστουμε....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα ευχαριστουμε....
ειναι μερες που νομιζω οτι παραμιλαω μονη μου σε αυτο το thread....
ευχαριστουμε....;)
Υπομονή,πάντα είναι σκοτάδι πριν ανατείλλει ο ήλιος δε λένε;Και πριν το ουράνιο τόξο συνήθως ρίχνει μπόρα...Όλα θα περάσουν και θα φτιάξουν τα πράγματα,μη σε παιρνει από κάτω.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο χρήματα πως παμε???? :hmm:

Για πείτε παιδιά πόσο είναι το καινούριο ποσό για στειρωσούλα και να μου στείλει κάποιος με πμ λογαριασμό τράπεζας

ΑΥΡΙΟ ειναι οι επομενες 2 στειρωσεις..αλλαξαμε γιατρουλη ειναι λιγο πιο πανω η τιμη αλλα τα ζωακια θα κρατουνται στο ιατρειο του μετα την επεμβαση για το καλο τους.:happy:
Τη δευτερα θα κοιταξουμε να παμε αλλα 2 ...
επειδη θα λειψουμε για πασχα..
υπαρχει καποιος να τα επιστρεψει την τεταρτη η πεμπτη απο τον γιατρο στη στεγη???????

εγώ θα είμαι εδώ για συνοδηγός πάντως

σημερα ηταν μια μερα παντοφλα....χιχιχ
θα σας τα πει καλυτερα η αγγελικη και ναι αυριο θα ερθει το νιαουρινι μας για να βγαλει βολτα σκυλακο και η αλεξανδρα για να βοηθησει γενικα με τα ζωακια...
και ναι εχουμε κανονησει 3-4 υποψηφιους σκυλογονιους
και ευχηθειτε ολοι ολες οι υποψηφιες υιοθεσιες να συμβουν!!!!

www.adespotastegiskoropiou.blogspot.com

;)

στέλνω όλες μου τις θετικές σκέψεις και λυπαμαι που ακόμα δεν έχω βοηθησει ενεργά Κατερινάκι...μόλις αναπνεύσω λίγο καθαρό αέρα...ολά να πάνε καλά για τις ψυχούλες αυτές..:)

Από σήμερα τα ζωάκια του καταφυγίου άλλαξαν γιατρό κ' έτσι
θα μπορούν κ' να φιλοξενούνται για 3-4 μέρες ώστε να είναι καλύτερη
η ανάρωσή τους.:)
Οι δύο σημερινοί τυχεροί είναι ο Βύρωνας κ' ο Ηρακλής, των οποίων
φωτογραφικά ντοκουμέντα θα έχουμε κατά τη μεταφορά της επιστροφής τους
τη Δευτέρα.Πάντως όπως κ' οι προηγούμενοι κούταβοι που στειρώθηκαν,
ήταν τρομερά ήσυχοι κατά τη μεταφορά τους αλλά κ' πήγαιναν μια χαρά κ' με το λουράκι
στο δρόμο.:P
Στο Βύρωνα επειδή τον είδαμε λίγο πεσμένο θα γίνουν κ' αιματολογικές εξετάσεις
κ' ελπίζουμε όλα να πάνε καλά!
Για αύριο χρειαζόμαστε όλη τη θετική σας σκέψη για τις πιθανές υιοθεσίες!;)

Παράκληση

Να μου φιλήσετε τον (Σαλι-)Γκάρυ μου αύριο και να τον βγάλετε με λουρί να μάθει να κυκλοφορεί σαν σκύλος και όχι σαν σαλιγκαράκι! :P

Παιδιά, ναι, την θετική σας ενέργεια για υιοθεσίες, να κάνουν τα ζωάκια πάσχα σε σπίτι.:)

μπλιαξ...δεν φιλαω κανενα σαλιγκαρ
υ...:blink::lol::lol:

Παιδιά καλή συνέχεια με τις ενέργειες που κάνετε! Χίλια μπράβο σας θαυμάζω πραγματικα... Ούτε κι εγώ έχω καταφέρει να βοηθήσω έστω και οικονομικά και νιώθω χάλια γι αυτό αλλά τα οικονομικά δεν είναι και τόσο ανθηρά αυτό τον καιρό... Φεύγω πάλι για Κύπρο για βάφτιση στις 30 του μήνα... Σορρυ...:redface:

νατασσα....
μην αγχωνεσαι.
δεν ειναι μονο τα χρηματα.
μετραει και η θετικη σκεψη,
υπαρχει και ο εθελοντισμος
και yπαρχει και η προωθηση του e-mail....;)
και του μπλογκ
www.adespotastegiskoropiou.blogspot.com

αχ σε ζηλευω που θα απς Κυπρο...
καλα να περασεις,,,,,:happy:

σημερα ηρθε καποια να παρει ενηλικο λαμπταντορ με γατοφορο....:blink:
μονο αυτο εχω να πω για σημερα και αν ευχαριστησω πολυ την νιαουρινη και την αλεξανδρα που ηρθαν και εκανα πολυ δουλεια με τα σκυλακια εκει!!!!:up::up::up::up:

Τι να πω πια, μήπως νόμιζε ότι θα συναντούσε το Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
να της χωρέσει το λαμπραντόρ στη γατοφόρο?:lol::lol::lol:
Πάντως τα κορίτσια έκαναν πράγματι καταπληκτική δουλειά με τα ζωάκια σήμερα!
Η Αλεξάνδρα τρομερά έμπειρη με τα σκυλιά, με πολλή υπομονή κ' ηρεμία καταφέρε
να πάει βόλτα ακόμα κ' πολύ δύσκολες περιπτώσεις φοβισμένων ζώων.:up:
Η νιαουρίνι(Γιωργία) γλυκειά, ευαίσθητη αλλά κ' ακούραστη στο να φροντίσει τα σκυλάκια!
Καλά όπου έβρισκε μαλλιαρό ήθελε να το βουρτσίσει κ' να το ετοιμάσει για φωτογράφιση.:lol:
Πολλά ευχαριστώ κ' στις δύο από όλες τις φατσούλες που φροντίσατε κ' σας περιμένουν
ανυπόμονα μετά το Πάσχα να σας ξαναδούν!:)

στέγη....κουκλιών!!

ναι!!ημουν και εγω εκει!!!:D:Dθα ηθελα να γραψω και αλλα για τα κουκλάκια μας αλλά λείπω εκτός αθηνων και δεν εχω ιντερνετ συνεχεια!

τι γλυκα που ηταν ολα τους...:kiss::kiss:

θα ξαναμπω για πιο αναλυτική περιγραφή!!

(ευχαριστω κισεκι για τα καλά σου λόγια..:redface:έκανα ότι μπορούσα..είναι τόσο καλούλια που το μονο που θελουν είναι να ασχοληθεις μαζι τους..έστω και να τα ξιστρίσεις:P όπως λέω και γω)

επανερχομαι συντομα με λεπτομερειες!!!

κι εγω θελω να σε ευχαρηστησω αν και δεν προλαβα να σε γνωρισω εκετενεστερα λογο καταστασης.....;)
περισσοτερες ευχαρηστιες στο www.adespotastegiskoropiou.blogspot.com

ελπιζω να με παρετε μαζι σας αυτο το σαββατο αν και ειναι μεγαλο σαββατο, και ισως δεν πατε.

δεν οδηγω αλλα ειμαι καλη παρεα για τα ζουζουνια... πληζ ενημερωστε με.

φιλικα - φρου

ναι αυτο το σαββατο εμεις οι 3 γνωστες γεροντοκορες δεν θα κανουμε εμφανηση...
δεν ξερω αν οι νεες της παρεας εχουν ορεξη αλλα δεν το βλεπω:D
αληθεια ανασταση ποτε εχουμε μεσανυχτα σαββατου η μεσσανυχτα κυριακης???:hmm:

:lol::lol: Βρε κατερινιώ το έχασες τελείως; μεσάνυχτα Σαββατου ειναι η Ανάσταση, μέχρι και εγώ που δεν παω εκκλησία ακόμα το θυμάμαι!!
Δεν μου λέτε κορασίδες, δεν είπαμε μεσημερι Σαββατου να βρεθουμε για καφε-φαγητο ή ουζο τελοσπαντων, το λησμονήσατε;
Κατερινάκι εσύ θα φύγεις;

ποτε το ειπατε καλε??
χαμπαρι σεν πηρα...ελα ζηλευω τωρα.....:(
ναι ειπα να ξεκουνηθω και να φυγω μεγαλη πεμπτη....:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back