Project στείρωσης αδεσπότων στέγης Κορωπίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ελα καλέ, χανόμαστε εμείς; ή για να το θέσω καλύτερα: χάνονται τα αδέσποτα από την Αθήνα;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αβανα, καλα να περασεις και να ερθεις γεματη δυναμεις!!!!!

Καλο Πασχα να εχουμε ολοι μας!!!!!!!!!!!!!

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χιχιχι
χανονται α σκασμενα..τη μια μερα ειναι εκει και κλαιγεται και την αλλη φιγουραρει υιοθετημενο σε γνωστο site με γατες:lol::lol::lol:

αλλαξαμε χρωμα στον ιστοτοπο της στεγης για οικολογικους λογους...και να κπεμπεται λιγοτεη ενεργεια και να ειναι πιο ξεκουραστο στα ματια!!!;)
www.adespotastegiskoropiou.blogspot.com
αφηστε το σχολιο σας!!!
ειναι σημαντικο!!!;)

latest news

ξεκιναω με τα ευχαριστα!
o Αngel υιοθετηθηκε!!!:up:
και μαλιστα απο παρα πολυ καλη μαμα!!!!!:up:
σημερα πηγε ο Ταρτουφος με τον CHEVALLIER NOIR (μαυρο ιπποτη) για στειρωση τσεκ απ και οτι προκυψει..
ομως θα ηθελα να παρακαλεσω εαν υπαρχει καποιςο αν τα επιστρεψει στη στεγη απο κατεχακη την μ.τεταρτη!

Τελικά ίσως η νεραιδόσκονη πιάνει...Λοιπόν πολύ χάρηκα για τον αγγελάκο..Αλλά είναι πραγματικά ΚΟΥΚΛΙ!!!!!Αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο τυχερός, ο αγγελάκος ή η μαμα του που βρήκαν ο ένας τον άλλο???:hmm::D

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε.... τρέχω να κλειδώσω αγγελίες!!!!!!!!!!!!! :up::up::up:

Τελικά ίσως η νεραιδόσκονη πιάνει...Λοιπόν πολύ χάρηκα για τον αγγελάκο..Αλλά είναι πραγματικά ΚΟΥΚΛΙ!!!!!Αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο τυχερός, ο αγγελάκος ή η μαμα του που βρήκαν ο ένας τον άλλο???:hmm::D

κατερινακι μου δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα η μαμα του angel εχει τις ματαρες του..εχουν ιδια ματια !!!! και για να καταλαβεις ποσο τον ηθελε με επιαρνε με σταθερη φωνη και επιμονη, απαντουσε σε ολες μου τις ερωτησεις και καθε φορα που της ελεγα ναι αλαλ εχω κλησει να τον δουν κι αλλοι κτλ δεν εχασε ποτε το κουραγιο της!!! το κυνηγησε μεχρι τελους και ναι παιδια πραγματικα νομιζω οτι αξιζει ο ενας τον αλλον!!!
καποια πραματα ειναι καρμικα μετα τον πουκι (γατο) κα τον angel το πιστευω αυτο!!!!;)
αχ αντε κοριστια καλα νεα για να κανουμε ανασταση σαν ανθρωποι!!!!!!!!

τρεχα τρεχα ..που σε χωσαμε στα δυσκολα φορουμ...γατι πραμα:D:lol::lol::lol::lol:;):up::up::P:P

κατερινακι μου δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα η μαμα του angel εχει τις ματαρες του..εχουν ιδια ματια !!!! και για να καταλαβεις ποσο τον ηθελε με επιαρνε με σταθερη φωνη και επιμονη, απαντουσε σε ολες μου τις ερωτησεις και καθε φορα που της ελεγα ναι αλαλ εχω κλησει να τον δουν κι αλλοι κτλ δεν εχασε ποτε το κουραγιο της!!! το κυνηγησε μεχρι τελους και ναι παιδια πραγματικα νομιζω οτι αξιζει ο ενας τον αλλον!!!
καποια πραματα ειναι καρμικα μετα τον πουκι (γατο) κα τον angel το πιστευω αυτο!!!!;)
αχ αντε κοριστια καλα νεα για να κανουμε ανασταση σαν ανθρωποι!!!!!!!!

τότε και οι 2 είναι τυχεροί:up::up::up:Λοιπόν, θα συνεχίσω να στέλνω τη νεραιδόσκονη μου και να κάνουμε θαύματα!!!!:PΑν και εδώ που τα λέμε ο Αγγελάκος ήταν όνομα και πράγμα!!!Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει μαζί μας!!!:D

Περίμενε καλή μου Τζούλια, απ'τη χαρά σου, πήγα να γράψω κ' εγώ για το κουκλάκι αλλά που?...:lol::lol::lol:Το κλείδωσες άρον-άρον!
Λοιπόν τον Angel η μαμά του τον πήγε κατευθείαν στο γιατρό για τσεκ-απ
κ' έκανε κ' το πρώτο του εμβολιάκι αφού εξετάστηκε κ' χαίρει άκρας υγείας!:up:
Καλά πρώτη φορά μου έτυχε σε υιοθεσία η καινούρια μαμά να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα απ'τη συγκίνηση μόλις της τον παραδώσαμε!:redface::redface:
Να σου ζήσει Φρύνη κ' να περάσετε μαζί μια πολύ όμορφη ζωή!:up::up::up:

Περίμενε καλή μου Τζούλια, απ'τη χαρά σου, πήγα να γράψω κ' εγώ για το κουκλάκι αλλά που?...:lol::lol::lol:Το κλείδωσες άρον-άρον!

:lol::lol::lol::lol:Καλέ κι εγώ το ίδιο έπαθα κυρία Κισέκι μου αλλά με την "Χαρά"!!!!!:lol::lol::lol:

ΠΑΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να διακόψουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετικά με την Στέγη.
Θα αποσταλούν σύντομα οι αποδείξεις για τις μέχρι τώρα ενέργειες ενώ θα επιστραφούν τα χρήματα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη. Εναλλακτικά, μετά από επικοινωνία μαζί σας μπορούμε να κανονίσουμε να διατεθούν για κάποιο άλλο αδέσποτο ζωάκι εκτός στέγης.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας και που αγκαλιάσετε τόσο ζεστά αυτήν την προσπάθεια. Αν θέλετε θα είμαστε σε επικοινωνία για να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να βοηθήσουμε άλλα ζωάκια που έχουν ανάγκη, δυστυχώς είναι πολλά στη χώρα μας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back