Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου!
Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!!
Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου!
Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!!![]()
Απαπαπαπα λύσσα κακιά! Φαντασιόπληκτες! Δεν κοιτάτε εμένα που πήρα το Ορφίδιο αγκαλιά για υποκατάστατο! Αααα μα πια!Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε!
Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ερθουμε...
moukelis
Επιφανές μέλος

Συνημμένα
Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια![...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου.![]()

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Another tired kitty by moukelis, on Flickr
Another tired kitty by moukelis, on Flickr
IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on FlickrΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool