Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 21:02 Η Ειρήνη1234: #181 18-03-14 21:02 Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου! Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Η Πουπουλίνα: #182 18-03-14 21:11 Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε! Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 21:25 Η aba έγραψε: #183 18-03-14 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Ειρήνη1234: Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου! Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε! Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα λύσσα κακιά! Φαντασιόπληκτες! Δεν κοιτάτε εμένα που πήρα το Ορφίδιο αγκαλιά για υποκατάστατο! Αααα μα πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #184 18-03-14 22:13 Eιστε ευπροσδεκτοι οποτε θελετε να τον ζουληξετε κι απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 12:30 Η kathy85 έγραψε: #185 19-03-14 12:30 Βασικα νομιζω οτι δεν θελουμε προσκληση..... θα ερθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #186 22-04-14 11:31 Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0107.JPG 380,7 KB · Εμφανίσεις: 60 aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:44 Η aba έγραψε: #187 22-04-14 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου! Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Η Πουπουλίνα: #182 18-03-14 21:11 Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε! Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 21:25 Η aba έγραψε: #183 18-03-14 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Ειρήνη1234: Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου! Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε! Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα λύσσα κακιά! Φαντασιόπληκτες! Δεν κοιτάτε εμένα που πήρα το Ορφίδιο αγκαλιά για υποκατάστατο! Αααα μα πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #184 18-03-14 22:13 Eιστε ευπροσδεκτοι οποτε θελετε να τον ζουληξετε κι απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 12:30 Η kathy85 έγραψε: #185 19-03-14 12:30 Βασικα νομιζω οτι δεν θελουμε προσκληση..... θα ερθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #186 22-04-14 11:31 Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0107.JPG 380,7 KB · Εμφανίσεις: 60 aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:44 Η aba έγραψε: #187 22-04-14 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε! Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 21:25 Η aba έγραψε: #183 18-03-14 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Ειρήνη1234: Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου! Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε! Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα λύσσα κακιά! Φαντασιόπληκτες! Δεν κοιτάτε εμένα που πήρα το Ορφίδιο αγκαλιά για υποκατάστατο! Αααα μα πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #184 18-03-14 22:13 Eιστε ευπροσδεκτοι οποτε θελετε να τον ζουληξετε κι απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 12:30 Η kathy85 έγραψε: #185 19-03-14 12:30 Βασικα νομιζω οτι δεν θελουμε προσκληση..... θα ερθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #186 22-04-14 11:31 Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0107.JPG 380,7 KB · Εμφανίσεις: 60 aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:44 Η aba έγραψε: #187 22-04-14 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειρήνη1234: Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου! Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε! Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα λύσσα κακιά! Φαντασιόπληκτες! Δεν κοιτάτε εμένα που πήρα το Ορφίδιο αγκαλιά για υποκατάστατο! Αααα μα πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2014 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #184 18-03-14 22:13 Eιστε ευπροσδεκτοι οποτε θελετε να τον ζουληξετε κι απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 12:30 Η kathy85 έγραψε: #185 19-03-14 12:30 Βασικα νομιζω οτι δεν θελουμε προσκληση..... θα ερθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #186 22-04-14 11:31 Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0107.JPG 380,7 KB · Εμφανίσεις: 60 aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:44 Η aba έγραψε: #187 22-04-14 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιστε ευπροσδεκτοι οποτε θελετε να τον ζουληξετε κι απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 12:30 Η kathy85 έγραψε: #185 19-03-14 12:30 Βασικα νομιζω οτι δεν θελουμε προσκληση..... θα ερθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #186 22-04-14 11:31 Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0107.JPG 380,7 KB · Εμφανίσεις: 60 aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:44 Η aba έγραψε: #187 22-04-14 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα νομιζω οτι δεν θελουμε προσκληση..... θα ερθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #186 22-04-14 11:31 Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC_0107.JPG 380,7 KB · Εμφανίσεις: 60 aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:44 Η aba έγραψε: #187 22-04-14 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 11:44 Η aba έγραψε: #187 22-04-14 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: [...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Click για ανάπτυξη... Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:15 Η Ειρήνη1234: #188 22-04-14 12:15 Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου! Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 12:54 Η Aleksa έγραψε: #189 22-04-14 12:54 Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #190 22-04-14 18:53 Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 22 Απριλίου 2014 στις 21:59 Η lovekittens: #191 22-04-14 21:59 Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #192 14-01-17 09:52 Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Thanos-Jasmin Claire Rentfield 3lbereth alexandram roccohooshie moukelis Tina2017 Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους! Another tired kitty by moukelis, on Flickr Another tired kitty by moukelis, on Flickr IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2017 στις 15:11 Η Aleksa έγραψε: #193 14-01-17 15:11 Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2017 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #194 18-01-17 17:38 Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.