Quadzilla's Sir Giacomo Casanova: Tο μπλε μας όνειρο

Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! :/:
Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου!
Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε!:hehe:
Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, μόνο να φαντάζομαι μπορώ...δυστυχώς!! :/:
Την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια, θα ήθελα άπειρα επιπλέον ζουλήγματα εκ μέρους μου!
Παρακαλώ όπως εκτελέσετε την παραγγελία μου λίαν συντόμως!!! :D

Ε ναι...ξερογλυφομαστε γενικα!Αφου δεν μπορουμε να ζουληξουμε στην πραγματικοτητα,τουλαχιστον ας φανταζομαστε οτι ζουλαμε!:hehe:
Ειναι ΘΕΟΣ ο ατιμος!:D
Απαπαπαπα λύσσα κακιά! Φαντασιόπληκτες! Δεν κοιτάτε εμένα που πήρα το Ορφίδιο αγκαλιά για υποκατάστατο! Αααα μα πια! :pfff:

Eιστε ευπροσδεκτοι οποτε θελετε να τον ζουληξετε κι απο κοντα.:)

Βασικα νομιζω οτι δεν θελουμε προσκληση.....:P θα ερθουμε...:lol:

Σήμερα είναι τα τρίτα γενέθλια του γλυκού μου IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova.Οπως παντα,απο τοτε που μπηκε στην οικογενεια μας,με γέμισε χάδια και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου,μια και σύμφωνα με τη δική του λογική είναι ακόμη γατάκι, κι όχι ένας ενήλικος Διεθνής Πρωταθλητής Νορβηγικού Δάσους,7 περίπου κιλών,μπαμπάς 15 μικρών Νορβηγών και παππούς 17 ακόμη πιο μικρών Νορβηγών.Και να σας πω την αληθεια,δεν εχει κι άδικο... ;-) Χρόνια σου πολλά λοιπόν μικρό μου λυκόγατο,ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. <3

Συνημμένα

• DSC_0107.JPG
    DSC_0107.JPG
    380,7 KB · Εμφανίσεις: 45
[...] ελπίζω να μου φωτίζεις για πολλά χρόνια τις πιο δύσκολες στιγμές μου. <3
Kαι τις πιο ευχάριστες επίσης! Να σας ζήσει Δώρα μου! Να του κάνετε μια γατοτούρτα τεράστια! :)

Να σας ζήσει το καμάρι σας Δώρα μου!
Εύχομαι να είναι πολύχρονος, υγιέστατος και για πάντα το ίδιο γλυκό γατομωρό!! :flowers:

Χρόνια του πολλά του πανέμορφου και γοητευτικού Giacomo Casanova με την καρδιά μικρού γατιού:clapup::clapup: :clapup:
Και ως άξιος συνεχιστής του ονόματος που φέρει, να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές όλων μας!!!:inlove::inlove::inlove:

344992xx7dhhwnwr.gif

Ευχαριστουμε παρα παρα πολυ!

Χρόνια Πολλα μπλε πριγκιππα θα σαι παντα ενα μικρο ξενοιαστο αγορι και ας εισαι Διεθνους φημης δεν θα την ψωνισεις θα συνεχισουμε να σε χαζευουμε τζαμπα ε;:) :P

Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τον κούκλο Casanova μας!O Casa θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους!
Another tired kitty by moukelis, on Flickr
Another tired kitty by moukelis, on Flickr
IC Quadzilla's Sir Giacomo Casanova 5,5 years old by moukelis, on Flickr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλά τα Nορβηγάκια, αλλά ο Casanova είναι ξεχωριστός. ;)
Γοητευτικότατος και "καρδιο-συλλέκτης", θα τιμήσει το όνομά του και με το παραπάνω.:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι όντως ξεχωριστος ο καλος μου,κανονικα δε θα τον εφερνα σε εκθεση γιατι στρεσσαρεται αρκετα,αλλα θα ερθει η εκτροφεας του να τον δει μετα απο πεντεμισι χρονια,οποτε θα τον χαρουν και οι επισκεπτες της εκθεσης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back