Ragdoll-maniacs

Αυτό το υπέρόχο βιντεάκι, το έφτιαξε η Στέλλα, πρωταγωνιστεί η Κυβέλη, ένα ragdollaki απο το εκτροφείο μας..
αυτή τη στιμγή ζούνε στα Σκόπια, τους στέλνω την αγάπη μου...enjoy!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφο το βιντεάκι! Μπράβο Στέλλα!

Μόλις είδα και τις προηγούμενες φωτογραφίες! Είναι καταπληκτικές, είναι ονειρικές! Τι όμορφα γατάκια τα ragdollakia! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μια ζεστή αγκαλιά γιατί φαντάζομαι θα κάνει κρύο εκεί πάνω..:redface:
Αε αγκαλιάσουμε όλοι τα γατάκια μας να ζεσταθούμε!!!:bigarmhug:-*

Καλησπέρα σας , είμαι ο Διονύσης , γράφω γιά πρώτη φορά στο mycat , επί τη ευκαιρία του νέου συμβολαίου ζωής που υπογράψαμε με ανεξίτηλο μελάνι αγάπης εγώ και ο derby μου:huglove::huglove:

Τι ήταν αυτό ?? Ποιος το περίμενε ??

Ξαφνικά σήμερα το πρωί , ανοίγει μια πόρτα , μπαίνει ένας άγνωστος κύριος σε ένα σπίτι , χαιρετάει και με το που κάθεται στον καναπέ , πριν καλά-καλά προλάβει να βγάλει το μπουφάν του ο άνθρωπος , ένας γατούλης βρίσκεται στα πόδια του , του τρίβεται, του χαϊδεύεται, ανεβαίνει στα πόδια του , του γουργουρίζει και γυρνάει και τα ανάσκελα σαν σκυλάκι του καναπέ :D:D

Ειλικρινά , τέτοια αντιμετώπιση από γάτο που βλέπω πρώτη φορά και μάλιστα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα , δεν
περίμενα !!
Τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και αφού δείχνει τόσο απροκάλυπτη εμπιστοσύνη στο άτομο μου , πήραμε την μεγάλη απόφαση ............θέλουμε να γεράσουμε μαζί !!

Σκεφτόμουν να αρχίσω γράφοντας τα παρακάτω , αλλά φοβήθηκα ότι θα με πάρετε για τρελό ,ή, ψωνισμένο τελείως:whistle::whistle: και λέω ....άστο καλύτερα , να γνωριστούμε πρώτα με τους ανθρώπους ....

:pfff::pfff::pfff:Mμμμμ καλά τώρα !!! έχουμε γεμίσει ψηλομύτες κυρίες και σνομπ κυρίους ,που το μόνο που κοιτάνε είναι,
αν η ragdoll τους είναι εκθεσιακής ποιότητας και κάτι τέτοια Νιάου - Γαυγιστά :cry_x::cry_x::cry_x:
Δηλαδή όλοι εμείς οι υπόλοιποι ,που είμαστε γεμάτοι στοργή , γεμάτοι αγάπη και περιμένουμε στωικά τον καινούργιο μπαμπά ,ή, μαμά μας ......τί πρέπει να κάνουμε???

Εμείς δεν έχουμε ψυχούλα ?? Εμείς δεν θέλουμε το μόνιμο σπιτικό μας ?? Εμάς δεν μας λείπει η αγκαλιά ?? Το χάδι ??
Η γλυκιά κουβέντα ??
Εμείς θα μένουμε τελευταία , σχεδόν στο ράφι ??? Μα.......έχουμε τόση πολύ αγάπη να δώσουμε :/::/:

Δεν ξέρω φίλοι μου,πώς διαλέγουν μία γάτα ράτσας οι άλλοι και ούτε μπορώ ,έχω τις γνώσεις ,ή, θέλω να κρίνω κάποιον Άλλωστε χιούμορ κάνω από πάνω όπως καταλάβατε
Ακόμα αντιλαμβάνομαι απόλυτα , την σημασία των πολύ μικρών λεπτομερειών σε ένα διαγωνισμό.
Από λεπτομέρειες πάντα κρίνονται οι πρωταθλητές.

Ο χαρακτήρας όμως , είναι για μένα αυτό που κάνει ένα ζώο , πρωταθλητή της καρδιάς μου
Στον ελαχιστο χρόνο της γνωριμίας μας , αυτός ο νέος , κέρδισε την δική μου !!

Θα έχετε νέα μας και καλύτερες φώτο στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία !!!

Συνημμένα

• 06042011139 [640x480].jpg
    06042011139 [640x480].jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 06042011140 [640x480].jpg
    06042011140 [640x480].jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 43
Πολύ ιδιαίτερος!!!! Με το δίκιο σου τρελλάθηκες !
Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο και καλή συγατοίκηση!:)

Τι ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?????
Κουκλι! Να σου ζησε, να το χαιρεσαι και να σε χαιρεται:D

Γεια σας , 15 μέρες πλέον με το αγόρι μου και σας μεταφέρω τις πρώτες εντυπώσεις – εμπειρίες μαζί του !!

Πρώτες στιγμές στο αυτοκίνητο ….άψογος !! Ήρεμος και χαλαρός καθόταν δίπλα μου ,και απολάμβανε την διαδρομή .

Πρώτη ώρα στο νέο σπίτι ….ανήσυχος και παραξενεμένος . Λογικό και αναμενόμενο.
Βέβαια η προετοιμασία του δωματίου μας σχεδόν πάρα πολύ καλή :redface:, ας είναι καλά η Φρού – φρού μου , που ήταν & είναι , μεγάλο σχολείο για μένα .

Το καλαθάκι μεταφοράς του , τοποθετήθηκε σε «προστατευμένο» μέρος και πολύ ήσυχο.

Ο γλυκός μου έκατσε εκεί για κανένα μισάωρο και μισοέβγαινε όλη την υπόλοιπη μέρα , αλλά μόνο , όταν ήμουν παρών.
Σε όποια άλλη παρουσία και ήχο , ξανά -κρυβότανε μέσα.:P
Αυτό βέβαια άλλαξε από την επόμενη μέρα !!

Το περίεργο με τον χαρακτήρα του νεαρού ήταν , η παντελής έλλειψη επιθετικότητας σε οποιαδήποτε μορφή θα μπορούσε να εκδηλωθεί από ένα σχετικά τρομαγμένο και ανασφαλές ζώο , λόγω αλλαγής περιβάλλοντος .

Η περίεργη για το είδος συμπεριφορά , αναφέρεται στα χαρακτηριστικά της φυλής ,αλλά για να είμαι ειλικρινής , δεν το περίμενα !!

Ακόμα η τρυφερότητα και η ανάγκη επαφής με τον άνθρωπο , μάλλον σκύλο θυμίζει, παρά γάτο !!
Όποιος και αν μπήκε για να τον δει , εφόσον βέβαια κράτησε τις απαραίτητες αρχικές αποστάσεις, δέχτηκε ένα ζεστό γουργουριστό καλωσόρισμα !!

Η πρώτη μέρα πέρασε και ήρθε το πρώτο βράδυ .
Ολονυκτία κάναμε !!
Ξαφνικά θυμήθηκε να παίξει ότι παιχνίδι ήξερε να παίζει και ότι φανταζόταν , ότι θα ήθελε να παίξει !!:D:D
Κατά τα χαράματα αποφάσισε ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος και ξαναμπήκε στο καλαθάκι του για ύπνο.
Η επόμενη μέρα , ήταν ημέρα συστάσεων με τα άλλα ζωάκια του σπιτιού , την Μινού το Μαλτεζάκι μας και την Φρου-φρού , την γατούλα μας (υιοθετημένη)
Τα πράγματα με την Μινού μας , πήγαν περίφημα . Μερικά αρχικά μυρίσματα εξ αποστάσεως και μετά όλο και πιο κοντά ο ένας στην άλλη, για μία κοντινότερη γνωριμία !! Τα παιχνίδια (δειλά-δειλά βέβαια) δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Με την Φρου-φρού μας όπως ήταν αναμενόμενο τα πράγματα δεν ήταν έτσι . Παρόλο που το σπίτι και για τα δύο είναι καινούργιο (μετακομίσαμε) , τα γνωστά Χχχχχχχ και @#&%%$#$% , προς αμφότερες τις πλευρές είναι παρόντα , κυρίως από την πλευρά της Φρου-φρού μας , χωρίς όμως ευτυχώς παρατράγουδα. :):)
Το ξέρω ότι θέλουν τον χρόνο τους και αγάπη και υπομονή και…και….σιγά-σιγά όλα θα γίνουν !!
Ας επιστρέψουμε όμως στον νεαρό μας.

Μετά την δεύτερη-τρίτη μέρα ,απέκτησα έναν μόνιμο ακόλουθο , σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν έχω στο σπίτι !!
Μαζί πάμε στο μπάνιο , στην κουζίνα , στο σαλόνι , να φάμε , να ξαπλώσουμε ,τα πάντα !!
Πλάκα έχει !!
Το βράδυ θέλει να κοιμάται στον σβέρκο μου !!! και όταν δυσανασχετήσω πολύ… στο προσκέφαλο μου. Βέβαια όλα αυτά γίνονται αφού με πάρει ο ύπνος, γιατί πρίν - σαν σωστός κύριος - αναπαύεται στην πολυθρόνα του γραφείου μου .

Το πρωινό καφεδάκι συνοδεύεται με ένα καλό χτένισμα , για να διώξουμε κάνα-δύο χούφτες τρίχες που μας …..περίσσεψαν !!
Το πολύ ευχάριστο είναι ότι ,
Α) το απολαμβάνει
Β) χτενίζεται πολύ-πολύ εύκολα
Γ) απαιτείται ελάχιστος χρόνος , 3-4 min. Max.
Δ)οι τρίχες του φεύγουν από παντού χωρίς ιδιαίτερο κόπο , πολύ εύκολα θα έλεγα (σε σχέση πάντα με την Φρου-φρού μας)

Με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και με τους «ξένους» είναι κοινωνικότατος και καθόλου - μα καθόλου επιθετικός.
Θα χαρακτήριζα την όλη στάση του , αμυντική προς όλους.
Βέβαια δεν ξέρω τι θα έκανε ?? αν αντιμετώπιζε επίθεση ??

Αξιοπερίεργο είναι ότι , ακούει το όνομα του και έρχεται !!

Από παιχνίδια , γουστάρει τα πάντα . Ποντικάκια , μπαλάκια , κορδονάκια, πουλάκια σε καλάμι , το φώς του λέιζερ, τα κορδόνια από τα παπούτσια, τα κρόσσια του καναπέ κτλ.κτλ.
Φυσικά προτιμά να παίζεις μαζί του , αλλά αν δεν μπορείς , κάποιο ποντικάκι του θα του κρατήσει παρέα για αρκετή ώρα , πάντα όμως στον χώρο που βρίσκεσαι και εσύ !!!
Αυτό που τον διασκεδάζει αφάνταστα , είναι να ταλαιπωρεί την καημένη την σκυλίτσα μας την Μινού (Μαλτεζάκι) .:whistle::whistle: Τρέχει σαν τρελός την σπρώχνει , πηδάει ;από πάνω της , τις παίρνει τα κουκλιά της ….χαμός γίνεται !! Βέβαια τα θέλει κι’αυτης ο κ@λος της γιατί όλο τρέχει πίσω του και τον πειράζει με την σειρά της !!! :P
Στο φαί του , είναι λαίμαργος και πεινάλας . Τρώει τα πάντα , με προτίμηση στην ξηρά τροφή του .

Με την άμμο μας είχαμε ένα θέμα τις πρώτες δύο μέρες και μάλιστα μόνο στα «κακάκια» μας , που διορθώθηκε όμως άμεσα , με την αλλαγή θέσης της τουαλέτας του.
Ο κύριος ήθελε quiet & privacy !!

Σε γενικές γραμμές θα τον χαρακτήριζα , πολύ καλοσυνάτο . Σε σημείο αφέλειας , θα έλεγα !!

Η ανάγκη του για προσοχή και συναναστροφή με ανθρώπους είναι απεριόριστη. Απαιτεί μάλιστα την προσοχή μας με ένα μακρόσυρτο παραπονιάρικο νιάουυυυυυυ !!

Είναι ανεκτικότατος σε οποιαδήποτε επαφή από εμάς τουλάχιστον . Δεν εκνευρίζεται με οτιδήποτε και αν του κάνεις (στα λογικά πλαίσια πάντα) και δεν ξέρω αν αυτό το γατί έχει νύχια ,ή, όχι

Αναγνωρίζει και ξεχωρίζει με το παραπάνω ποιος από το σπίτι είναι αυτός που τον φροντίζει και το ανταποδίδει με ξεχωριστά γουργουρητά , τριψίματα και αγκαλίτσες.
Δηλαδή –εκτός των άλλων- μετά από το χτένισμα του ,ή, τα χάδια του ….σε κάνει & ένα μπάνιο …γλείφοντάς σε . Μόνο σε μένα όμως που τον φροντίζω.
Αυτό το είδος ευγνωμοσύνης συνήθως το συναντάς σε σκυλάκι , παρά σε γατάκι !!

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έχω έναν τέτοιο σύντροφο και φίλο !!

Πιστεύω ότι η επιλογή ήταν εξαιρετική (για αμφότερους ελπίζω) και οφείλω να ομολογήσω ότι , οι γνώσεις που αποκόμισα από εδώ μέσα , έπαιξαν καταλυτικό ρόλο σε όλα.:thumbup::thumbup::clapping::clapping:
Σας ευχαριστώ θερμά για όλα !! …..θα τα ξαναπούμε !!

Συνημμένα

• Γάτος 003 [640x480].jpg
    Γάτος 003 [640x480].jpg
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Γάτος 009 [640x480].jpg
    Γάτος 009 [640x480].jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Γάτος 017 [640x480].jpg
    Γάτος 017 [640x480].jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Γάτος 021 [640x480].jpg
    Γάτος 021 [640x480].jpg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Γάτος 024 [640x480].jpg
    Γάτος 024 [640x480].jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • δοκ 013 [640x480].jpg
    δοκ 013 [640x480].jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • δοκ 014 [640x480].jpg
    δοκ 014 [640x480].jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 43
Καλησπερα σας

Εχω και εγω πλεον ενα RAGDOLLακι στο σπιτι μου
Σε αναμονη οι φωτογραφιες του....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back