Ragdoll-maniacs

Επρεπε να ερθεις μαζι μου το προηγουμενο Σαββατοκυριακο που πηγα να παραλαβω την Henriette,και υπηρχαν στο εκτροφειο μπεμπακια σχεδον ολων των ηλικιων,τρελα...Επεσα να κοιμηθω κι ειχα ενα στο μαξιλαρι μου,δυο αναμεσα στα ποδια μου,ενα στα πλευρα μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Moukelis μιλάς για Ragdoll ή άλλη ράτσα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επρεπε να ερθεις μαζι μου το προηγουμενο Σαββατοκυριακο που πηγα να παραλαβω την Henriette,και υπηρχαν στο εκτροφειο μπεμπακια σχεδον ολων των ηλικιων,τρελα...Επεσα να κοιμηθω κι ειχα ενα στο μαξιλαρι μου,δυο αναμεσα στα ποδια μου,ενα στα πλευρα μου...

έπρεπε να έρθω όντως... σε ζηλευωωωωωωωωωω:mad:
νια
νια νια

για νορνηγακια μιλάει panoramix
νιαου

Δεν πειραζει,οταν εχουμε μωρα εισαι ευπροσδεκτη να ζουληξεις οσο θελεις.;)

Moukelis μιλάς για Ragdoll ή άλλη ράτσα?
Για Νορβηγικου Δασους μιλαω,η Κατερινα εχει Ragdoll.

Στις διαταγές σας μαντμουαζέλ Κατρίν!

Dali

Συνημμένα

• DSC03211.jpg
    DSC03211.jpg
    408,2 KB · Εμφανίσεις: 60
  • DSC03583.jpg
    DSC03583.jpg
    259,2 KB · Εμφανίσεις: 161
  • 09032010537.jpg
    09032010537.jpg
    563,3 KB · Εμφανίσεις: 67
  • DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    200,2 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC03147.jpg
    DSC03147.jpg
    367,9 KB · Εμφανίσεις: 74
  • DSC03145.jpg
    DSC03145.jpg
    323,9 KB · Εμφανίσεις: 96
  • DSC03118.jpg
    DSC03118.jpg
    248,7 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSC04037.jpg
    DSC04037.jpg
    361,2 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC03226.jpg
    DSC03226.jpg
    541,5 KB · Εμφανίσεις: 56
wow!!!! δεν το πιστεύω οτι ο snowflake που ήταν ο πιο μικροκαμωμένος έγινε αυτός ο κούκλαρος!!!!!!!!!!
έχω πάθει σόκ...
φτου φτου φτου και πάλι φτου...
\να σας ζήσει ο χνουδωτός άγγελος!!!
(δεν υπάρχει ο γάτος σου Αντίοπη!!!!):inlove::inlove::inlove::inlove:

Ω, ευχαριστούμε πολύ :redface:
Θα ορκιζόμουν ότι έχεις πάθει ανοσία στα ομορφόγατα με τέτοιο χαρέμι γύρω σου!

Το πιο σημαντικό πάντως είναι κάτι που δεν φαίνεται σε καμία φωτογραφία. Το πόσο απίστευτα όμορφος είναι εσωτερικά. Είχα μια υποψία πριν τον πάρω διαβάζοντας όλα όσα είχα διαβάσει για τα ragdolls, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα κάτι τέτοιο! :inlove:

Btw, το πρώτο του όνομα (snowflake) ήταν αποτυχία. Η μοναδική χιονονιφάδα που φοβάται το χιόνι!

Τα Ragdolls τα σπάνε!

hahahaha o πρώην Alan είναι αυτός??
χαχαχα κοίτα πόζα στο αβαταρ.. αυτά είναι..

λοιπόν ήθελα να πω περί νιφάδας... είναι δυνατόν να μην αρέσει το χιόνι στον χνουδοπμαλίτο??
τα αρσενικά ώρες ώρες παρα είναι drama queen βρε παιδάκι μου :D

:D Όντως!! Ο ατρόμητος μέχρι ηλιθιότητας φοβάται τα πιο κουλά!

Panoramix σε βρίσκω περιεκτικότατο!

Καλή χρονιά ragdoll-maniacs υγεία γαλήνη σε εμάς και τους χνουδωτούς μας συντρόφους <3<3<3
from me and Raul :bigarmhug:bigarmhug

Τελευταία επεξεργασία:
Καλη Χρονια επισης!!!

Το θεμα αυτο ειναι πολυ ομορφο για τους λατρε των ragdoll!:D

η Αντιόπη είναι ένα ragdoll γατάκι που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρεί το παντότινό του σπίτι!
Έχει μια χαρακτηριστική τελίτσα στην φατσούλα της και όταν ήταν μωρό την φωνάζαμε τελίτσα, ανεβάζω μερικές φωτό γιατί χάρηκα που την προσέχουν τόσο πολύ και την έχουν σαν παιδί τους !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξέχασα να τις ανεβάσω ...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 094.JPG
    094.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 28
Τελευταία επεξεργασία:
και μερικές άλλες !

Συνημμένα

• 134.JPG
    134.JPG
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 33
  • 139.JPG
    139.JPG
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 29
Τελευταία επεξεργασία:
Απλα καταπληκτικες!!!! Ειναι υπεροχες!!! Αγαπες μου καρδουλες μου γλυκες...:inlove::inlove::inlove::inlove:

επίσης ήθελα να προσθέσω οτι έχω την άδεια να τις δημοσιέυσω τις συγκειρμένες φωτό, απο τον μπαμπά των μιρκών παιδιών και ιδιοκτήτη της γατούλας (ποτέ δεν ξέρεις οπότε ας είμαστε ησύχοι)

Τί πανέμορφες φωτογραφίες!!!!!:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
Υπάρχει καλύτερο θέαμα από το να βλέπεις παιδάκια με γατόνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

πραγματικά είναι συγκηνιτκό, είναι στον αντίποδα μερικών που φοβούνται τόσο πολύ τις γάτες, έχω δει οτι όσο πιο ήρεμος και φιλοσοφημένος είσαι σαν άνθρωπος τόσο πιο γρήγορα μαθαίνουν και σε εμπιστέυονται τα ζώα..
Η συμπεριφορά της γάτας μέσα στο σπίτι εξαρτάται κατα έναν πολύ μεγάλο βαθμό απο εμάς τους ίδιους.!

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back