Ragdoll!

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
λοιπον αποπηραθηκα να ανεβασω μερικες κουκλιτσες .
δεν εχω ιδεα τι καταφερα
το πρωτο ειναι blue-bicolor (σε νεαρα ηλικια) το δευτερο ενα lilac-point, το τριτο εναι ενας φοβερος παγκοσμιος πρωταθλητης με εξαιρετικα μπλε ματια που δυστηχως περασε την γεφυρα του ουρανιου τοξου και ειναι blue (true) bicolor
και το τεταρτο ειναι ενα seal(σοκολατι)mitted.

θελω να τα ζουλιξω ολα τους....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• adorabledolls.jpg
    adorabledolls.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 62
  • lilacpoint bicolor ragdoll.jpg
    lilacpoint bicolor ragdoll.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • theos.jpg
    theos.jpg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 63
  • sealpoint mitted ragdoll.jpg
    sealpoint mitted ragdoll.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 51
ΠΑΝΕΜΟΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω ιδεα τι καταφερα
το πρωτο ειναι blue-bicolor (σε νεαρα ηλικια) το δευτερο ενα lilac-point, το τριτο εναι ενας φοβερος παγκοσμιος πρωταθλητης με εξαιρετικα μπλε ματια που δυστηχως περασε την γεφυρα του ουρανιου τοξου και ειναι blue (true) bicolor

Πως αναιβαζεις φωτο στην απαντηση?Δοκιμασα αλλα τζιφος.:down:

δεν εχω ιδεα ειμαι αντι -tech yδυστηχως........
βιβη τα φωτα σου !!!!!

Πως αναιβαζεις φωτο στην απαντηση?Δοκιμασα αλλα τζιφος.:down:

Δίπλα στο εικονίδιο με τα smilies έχει το εικονίδιο συνημμένα αρχεία, το πατάς, κάνεις αναζήτηση ποιές φωτό θέλεις από τον Η/Υ σου , τις ανεβάζεις, μετά ξαναπατάς το εικονίδιο συνημμένα αρχεία και πατάς το "εισαγωγή όλα"
κάνε και μια προεπισκόπηση το μήνυμα σου να δεις αν όλα είναι ΟΚ και τέλος!.....ελπίζω να θοήθησα:/:

Αν πατήσεις το "απάντηση" στα εργαλεια πάνω πατάς το συνδετηράκι. Στο quick reply δεν βγαινει.

δεν εχω ιδεα τι καταφερα

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Τι μας κάνεις γλυκεία μου με αυτές τις φωτογραφίες πρωι πρωι.¨επαθα την πλάκα μου:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
Χωρίς πιστωτική δεν αγοράζουμε;ας πούμε με δοσεις:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εβαλα και μια σκακιερα για τους λατρεις του ασπρομαυρου (ειστε πολλοι εκει εξω!) ενα bicolor και ενα μωρο, τα μωρα γεννιουνται ολολευκα και τους παιρνει 2 χρονια μερχι να εξελιξουν το τελικο τους χρωμα....:inlove::baby::baby::baby:

Συνημμένα

• bicolor.jpg
    bicolor.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 58
  • blubilyn.jpg
    blubilyn.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 56
Τελευταία επεξεργασία:
:(:(:(:(Καλά δεν μας λυπάσε πρωί πρωί;:redface::redface::redface::redface::redface:
Μας έχεις κάνει λιώμα:lol::lol::lol:

:(:(:(:(Καλά δεν μας λυπάσε πρωί πρωί;:redface::redface::redface::redface::redface:
Μας έχεις κάνει λιώμα:lol::lol::lol:

Ααααχ:inlove::inlove::inlove::inlove:
δείξε μας κι άλλα να γουστάρουμε:whistle::whistle::whistle::whistle:

Ααααχ:inlove::inlove::inlove::inlove:
δείξε μας κι άλλα να γουστάρουμε:whistle::whistle::whistle::whistle:

Raisa ντροπή σου:Pβλέπουν και μικρά παιδιά το site και μεγάλοι άνθρωποι:lol::lol::lol::lol::lol:Πόοσα μπορούμε να αντέξουμε πια;:inlove::inlove::inlove::inlove::bleh::bleh:

Raisa ντροπή σου:Pβλέπουν και μικρά παιδιά το site και μεγάλοι άνθρωποι:lol::lol::lol::lol::lol:Πόοσα μπορούμε να αντέξουμε πια;:inlove::inlove::inlove::inlove::bleh::bleh:

Έχεις δίκιο... πρέπει να βάζουμε ένα προειδοποιητικό στην αρχή του μηνύματος, κάτι σαν: ΠΡΟΣΟΧΗ!, όσοι έχουν προβλήματα υγείας να πάρετε πρώτα ένα υπογλώσσιο και μετά να συνεχίσεται,δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τις επιπτώσεις του παρακάτω μηνύματος!:lol::lol::lol::lol:

Ο Χριστός κι η Παναγία κι οι δώδεκα απόστολοι ολ τουγκέδερ, τι μας κάνετε καλέ πρωινιάτικα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Το Neocardon μου γρήγορα! Και μια ηρεμηστική!

συγνωμη αλλα κι εγω παθαινω με τα αβαταρ σας , μου κοτσαρετε τα απιτευτα γατομουσουδα...raisa και desdemona και μετα δεν ανεβαζετε νεες φωτο απο τη δραση τους και παθαινουμε στερηση...χιχιχιχιχι:lol::lol::lol::up::up::P

συγνωμη αλλα κι εγω παθαινω με τα αβαταρ σας , μου κοτσαρετε τα απιτευτα γατομουσουδα...raisa και desdemona και μετα δεν ανεβαζετε νεες φωτο απο τη δραση τους και παθαινουμε στερηση...χιχιχιχιχι:lol::lol::lol::up::up::P

καλέ, πριν 3 μέρες έβαλα φωτό απο τα μικρούλια μου...:blink: δεν σου φτάνουν;...:lol::lol::lol: άκου, στέρηση...τσ τσ τσ...:lol::lol::lol:

Ομολογώ ότι τη ράτσα δεν την ήξερα...:redface:Τώρα που την έμαθα όμως...Havana σε ζηλεύω και με το καλό να τα δεχτείς τα γατουλάκια σου!Και όντως μοιάζουν με το Αβανάκι σου!Κουκλάκια!Όταν τα πάρεις να ανεβάσεις φότο!:happy:

Ομολογώ ότι τη ράτσα δεν την ήξερα...:redface:Τώρα που την έμαθα όμως...Havana σε ζηλεύω και με το καλό να τα δεχτείς τα γατουλάκια σου!Και όντως μοιάζουν με το Αβανάκι σου!Κουκλάκια!Όταν τα πάρεις να ανεβάσεις φότο!:happy:

Εισαι η τελευταια που θα επρεπε να ζηλευει με τετοιο κουκλακι που εχεις...:redface::redface::redface::redface::P:P:up::up::up::up::up:

Εισαι η τελευταια που θα επρεπε να ζηλευει με τετοιο κουκλακι που εχεις...:redface::redface::redface::redface::P:P:up::up::up::up::up:

χαχα και συ εχεις την τελεια νορα, με το υπεροχο σκεπτικο βλεμα!!!!!!!!:up::up::up:
ελα ντε η μπιανκα ειναι γατακι για διαφιμηση!!!!!
η διαφορα μας ειναι οτι ολα αυτα τα μουσουδακια ειναι ΔΙΚΑ ΣΑΣ ! ενω οι φωτο που ανεβαζω ειναι απο φωτο γκαλερι....ομως συντομα θα ανεβαζω κι εγω τα φατσουλια μου ωσ γνησια χαζομαμα:P

χαχα και συ εχεις την τελεια νορα, με το υπεροχο σκεπτικο βλεμα!!!!!!!!:up::up::up:
η διαφορα μας ειναι οτι ολα αυτα τα μουσουδακια ειναι ΔΙΚΑ ΣΑΣ ! ενω οι φωτο που ανεβαζω ειναι απο φωτο γκαλερι....ομως συντομα θα ανεβαζω κι εγω τα φατσουλια μου ωσ γνησια χαζομαμα:P

Σας ευχαριστώ και εγώ και η Μπιάνκα!!!:redface::happy:

Η Νορα σ'ευχαριστει:redface::redface::redface:.Το Αβανακι Ragdoll ειναι????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back