Rainy

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ουφφφφφ, ειμαι να σκασω.:(
Ημουν πριν λιγο με την Μελινα γιατι ολη την ωρα χυνει το νερο της και τις κροκετουλες της για να μαζεψω για αλλη μια φορα...:/:
Ειχα λοιπον τραβηξει την κουρτινα για να μπαινει ηλιος γιατι της αρεσει πολυ να καθεται στην λιακαδα, αν και οταν ειμαι στο δωματιο, ολο με μενα ασχολειται. Δεν ξερω πως εγινε και περασε η Τασουλα απο το μπαλκονι του σαλονιου στο μπαλκονι του δωματιου της μικρης και μολις με ειδε μου νιαουρισε. Παω κοντα στο τζαμι και παει να ερθει κοντα να μου τριφτει και η Μελινα φυσικα με ακολουθησε.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε μολις την ειδε η Τασουλα... Να καθεται ποση ωρα εκει εξω και να κανει φχχχχ και να γρυλιζει αγριεμενη και η μικρη να τα εχει κανει πανω της απο τον φοβο της...
Αχ πειτε μου πως ειναι η πρωτη εντυπωση και θα της περασει.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάσω μου, και τα δικά μου με το μικρό που φιλοξενώ ταράχτηκαν. :( Δε γρύλιζαν αλλά τα χου τους τα κάνανε!! :P
(Με εξαίρεση την Τρία που είναι ίδια η μαμά της- χαλλλαρή... και το μύρισε μία και μετά πήγε να παίξει με το κορδονάκι της. :) )
'Ομως τις επόμενες 2-3 φορές είχαν πιο ήπιες αντιδράσεις. Λίγο το αγρίευαν και μετά έφευγαν μιλώντας και αγνοώντας το.
Βέβαια εγώ δεν επιμένω γιατί δυστυχώς είναι ανέφικτο να το κρατήσω! :/:
Σκέψου πως προς το παρόν είναι μία ανεπιθύμητη "εισβολέας" στο σπίτι ΤΗΣ! Θέλουν χρόνο κι αυτά...Πιστεύω το Τασούλι σου θα το συνηθίσει σιγά σιγά. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάσω μου σας έχω πει πόσο άγρια είχε αντιδράσει η Κίρα....δυστυχώς για κάποια γατιά δεν είναι ευκολο....ειδικά αυτά που είναι μόνα τους σε ένα σπίτι. Πιστεύω η Τασούλα σου θα συνηθίσει απλά θέλει λίγο χρόνο....κάνε λίγο υπομονή να δεις! και η μικρούλα τα κανε πάνω της....;; αχ μωρέ κι αυτό το μικρουλάκι σκέψου τι πέρασε εκεί έξω πριν το βρεις....

μην στεναχωριεσαι
τη ζενια οταν την πηγα σπιτι την ειχα μονη σε δωματιο ή 2 ή 3 μερες και βλεποντουσαν μεταξυ τους απο το τζαμι(χου κτλ δεν ξερω αν υπηρχαν γιατι ελειπα)αλλα οταν ηρθαν σε επαφη ηταν οκ!πιστευω πως επαιξε ρολο το οτι την βλεπαν και τη συνηθισαν,και το ιδιο θα κανω και με τον Αριστο ,θα τπυς εχω(προφανως για μεγαλυτερο διαστημα)χωρια αλλα να βλεπονται απο το τζαμι και ελπιζωνα ειναι το ιδιο ευκολο οπως και με τη ζενια:/:

Μακαρι βρε παιδια, δεν εχω ξαναδει τετοια συμπεριφορα απο την Τασουλα μου. Τον White ας πουμε τον φοβοταν απλα, μολις τον εβλεπε να σκαει μυτη ετρεχε και κρυβοταν. Παλιοτερα πριν βρω τον Κοναν, ειχα βρει μια αλλη γατουλα την Μαργαριτα και την ειχα μαζεψει κι αυτην. Εκεινη την εποχη, χωρις ιντερνετ και τις γνωσεις που εχω αποκτησει τωρα δεν κρατουσα κανενα γατι ξεχωριστα μεχρι να το συνηθισουν, αν και δεν ειχα ποτε προβλημα. Η μκρουλα λοιπον φοβοταν την Τασουλα που τοτε ηταν πολυ νεωτερη φυσικα, αλλα δεν ειχα δει τετοιες ακραιες αντιδρασεις.

Κατερινα μου οταν λεω πως η μικρη τα εκανε πανω της το εννοω μεταφορικα, οχι κυριολεκτικα.:redface:

Βάσω μου ήταν η πρώτη φορά και την είδε σαν εισβολέα, δώσ'της λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσει και τη μικρή.
Η Ofilia νομίζω σου έδωσε μια καλή ιδέα/πρόταση να δοκιμάσεις: Χωριστά, αλλά να αρχίσουν να βλέπονται από το τζάμι, είναι καιρός να έρθουν σε οπτική (και μόνο) προς το παρόν, επαφή.
Και μην ξεχνάς, κάθε αρχή και δύσκολη:)

Εδω ειμαστε παλι, απολαμβανουμε την απροσμενη λιακαδα και λυσσαμε στο παιχνιδι.:)
PB220002.jpg

PB220003.jpg

PB220005.jpg

PB220007.jpg

:inlove:

Αεικίνητο, έξυπνο μουτράκι, τρυφερό και αγαπησιάρικο...:inlove::inlove:
Αυτά τα λευκά γαντάκια και καλτσάκια, η αδυναμία μου:D:inlove:

Εχω καινουργιο ελεφαντακι.:D
Αμεεεεεεεεε!:clapup:
PC030002.jpg PC030003.jpg

Συνημμένα

• PC030002.jpg
    PC030002.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 48
  • PC030003.jpg
    PC030003.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 43
  • PC030002.jpg
    PC030002.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 48
  • PC030003.jpg
    PC030003.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 43
Αχου τι ομορφη μουριτσα.. Και τι ασυνηθιστα χρωματα

Μαναράκι μου γλυκό !!! :slourp::D
Κι εσύ έχεις καινούργιο ελεφαντάκι κι η μαμά σου μια ολοκαίνουργια πεντάμορφη ζουζουνίτσα που της έχει κλέψει την καρδιά:inlove::inlove::inlove:

Παραμονη Χριστουγεννων και σας ανακοινωνουμε επισημα πως η Rainy ή αλλιως Μελινα, υιοθετηθηκε επισημα πια απο εμας.:D
Παρακαλω πολυ κλειδωστε.;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back