Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ημουν πριν λιγο με την Μελινα γιατι ολη την ωρα χυνει το νερο της και τις κροκετουλες της για να μαζεψω για αλλη μια φορα...

Ειχα λοιπον τραβηξει την κουρτινα για να μπαινει ηλιος γιατι της αρεσει πολυ να καθεται στην λιακαδα, αν και οταν ειμαι στο δωματιο, ολο με μενα ασχολειται. Δεν ξερω πως εγινε και περασε η Τασουλα απο το μπαλκονι του σαλονιου στο μπαλκονι του δωματιου της μικρης και μολις με ειδε μου νιαουρισε. Παω κοντα στο τζαμι και παει να ερθει κοντα να μου τριφτει και η Μελινα φυσικα με ακολουθησε.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε μολις την ειδε η Τασουλα... Να καθεται ποση ωρα εκει εξω και να κανει φχχχχ και να γρυλιζει αγριεμενη και η μικρη να τα εχει κανει πανω της απο τον φοβο της...
Αχ πειτε μου πως ειναι η πρωτη εντυπωση και θα της περασει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Δε γρύλιζαν αλλά τα χου τους τα κάνανε!! 
(Με εξαίρεση την Τρία που είναι ίδια η μαμά της- χαλλλαρή... και το μύρισε μία και μετά πήγε να παίξει με το κορδονάκι της.
)'Ομως τις επόμενες 2-3 φορές είχαν πιο ήπιες αντιδράσεις. Λίγο το αγρίευαν και μετά έφευγαν μιλώντας και αγνοώντας το.
Βέβαια εγώ δεν επιμένω γιατί δυστυχώς είναι ανέφικτο να το κρατήσω!

Σκέψου πως προς το παρόν είναι μία ανεπιθύμητη "εισβολέας" στο σπίτι ΤΗΣ! Θέλουν χρόνο κι αυτά...Πιστεύω το Τασούλι σου θα το συνηθίσει σιγά σιγά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
τη ζενια οταν την πηγα σπιτι την ειχα μονη σε δωματιο ή 2 ή 3 μερες και βλεποντουσαν μεταξυ τους απο το τζαμι(χου κτλ δεν ξερω αν υπηρχαν γιατι ελειπα)αλλα οταν ηρθαν σε επαφη ηταν οκ!πιστευω πως επαιξε ρολο το οτι την βλεπαν και τη συνηθισαν,και το ιδιο θα κανω και με τον Αριστο ,θα τπυς εχω(προφανως για μεγαλυτερο διαστημα)χωρια αλλα να βλεπονται απο το τζαμι και ελπιζωνα ειναι το ιδιο ευκολο οπως και με τη ζενια

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κατερινα μου οταν λεω πως η μικρη τα εκανε πανω της το εννοω μεταφορικα, οχι κυριολεκτικα.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Ofilia νομίζω σου έδωσε μια καλή ιδέα/πρόταση να δοκιμάσεις: Χωριστά, αλλά να αρχίσουν να βλέπονται από το τζάμι, είναι καιρός να έρθουν σε οπτική (και μόνο) προς το παρόν, επαφή.
Και μην ξεχνάς, κάθε αρχή και δύσκολη

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αυτά τα λευκά γαντάκια και καλτσάκια, η αδυναμία μου

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι εσύ έχεις καινούργιο ελεφαντάκι κι η μαμά σου μια ολοκαίνουργια πεντάμορφη ζουζουνίτσα που της έχει κλέψει την καρδιά

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Παρακαλω πολυ κλειδωστε.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool