Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βρεχει, βρονταει, γινεται της κακομοιρας και ξαφνικα ακουω... Μιου, μιου, μιου... Βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω ενα σκουρο πραγματακι να με κοιταει κατω απο ενα αυτοκινητο.
Κατεβαινω με φαγητο, τουλαχιστον να το ταισω και πλακωνουν τα μεγαλυτερα και φυσικα δεν το αφησαν να φαει μπουκια. Δευτερολεπτα σκεψης και τελικα το βουταω αγκαλια και το φερνω επανω. Ενα βρεγμενο ταρταρουγακι, κοριτσακι φυσικα, με ασπρα γαντακια και ασπρα καλτσακια, ενα μουτρακι πικαντικο με φουντωτη ουριτσα αν και βρεγμενη.
Απο αυριο κτηνιατρος για αποπαρασιτωση, εμβολιο και οτι αλλο χρειαστει.
Υπαρχει κανεις που να θελει αυτο το πουρπουριστο μωρακι;
Θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας, μονο για μεσα στο σπιτι και με την προυποθεση να στειρωθει οταν φτασει στην καταλληλη ηλικια.
Πρεπει να ειναι περιπου δυο μηνων.
Επικοινωνια 6944201642.
Αρ. Πρωτοκολλου: ΕΚΠΠΑΖ «Πιστός Φίλος» 4500/2011
Η δημοσιευση της στο facebook για οποιον θελει να την προωθησει ειναι αυτη. https://www.facebook.com/bessykar/media_set?set=a.243333329155931.1073741843.100004377966847&type=1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Να είναι γερό και πάντα τυχερό, ώστε να βρει κι αυτό την αγάπη που του αξίζει για όλη τη ζωούλα του κι ένα ζεστό σπιτάκι,
οπου τη βροχή θα τη βλέπει μόνο από κάποιο τζάμι

kat-cats
Διάσημο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εμβολιακι δεν καναμε μεχρι να τελειωσουμε την θεραπεια μας. Οοοοοοολη την ωρα που μας κοιταζε η κτηνιατρος, εμεις γουργουριζαμε σαν γνησιες γουργουρομηχανες.

Μετα πηγαμε σπιτι, φαγαμε βραστο κοτοπουλακι, βαλαμε αμπουλιτσα για τα παρασιτα και ηπιαμε τα φαρμακακια μας. Μετα καναμε νανι αγκαλια με μια ψευτικη γατουλα που την λενε Ριρη.

Δεν σας κρυβω πως εχω μπει σε μεγαλο πειρασμο να την κρατησω αυτη την πορδιτσα, αν μεχρι να τελειωσει η θεραπεια της και να γινει εντελως καλα δεν εχει βρεθει κατι εξαιρετικο, μαλλον αυτο θα κανω. Δεν ειχα ποτε μου τετοιο χρωματακι με τετοιο πικαντικο μουτρακι.

Αχ που ειναι ο Γιωργος μου που με συγκρατουσε απο κατι τετοια ολισθηματα...

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
να σου κλέψει την καρδιά

Πάντως εμείς Βάσω μου, σου επιτρέπουμε να την κρατήσεις την τσουπρίτσα

Με τον όρο να βλέπουμε φωτογραφίες της, όσο συχνώτερα γίνεται

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουκλίτσα σπάνια, τσαχπίνα, γουργουριτσή και..καπάτσα αφού κατάφερε, σε λιγώτερο από δυο 24ωρα,
να σου κλέψει την καρδιά
Πάντως εμείς Βάσω μου, σου επιτρέπουμε να την κρατήσεις την τσουπρίτσα
Με τον όρο να βλέπουμε φωτογραφίες της, όσο συχνώτερα γίνεται![]()

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Για την ωρα γινομαστε καλα, δυναμωνουμε να γινουμε ακομα πιο ομορφα κοριτσακια και ψαχνουμε για γονεις.

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι καλα που σου τρωει βραστο κοτοπουλο εμενα τους ηρθε να μην τρωνε ουτε αυτο τωρα..
τεσπα..κουκλιτσα φτου φτουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Θεωρώ ότι οι ταρταρούγες είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και πολύ τρυφερές ως γάτες, πιστεύω ότι σύντομα θα μαγέψει κάποιον!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ τι τσαχπινα δεσποινις θα γινει καρακουκλαρα κ μεγαλοσωμη αν τωρα ειναι ετσι δυο μηνων...να την δουν κ τ αλλα να βγαλουμε πορισμαΤι καλα που σου τρωει βραστο κοτοπουλο εμενα τους ηρθε να μην τρωνε ουτε αυτο τωρα..
τεσπα..κουκλιτσα φτου φτου
Αγάπη μου γλυκιά! Ή μάλλον, αγάπες μου γλυκές!! Rainy & Bessy! Καλότυχο να είναι το μωράκι μας κι αν αποφασίσει η οικογένεια (βλέπε γαμπρούλης μου και Τσαουλάκι) να το κρατήσετε.... θα έχει κάνει σίγουρα την καλή του! Ό,τι καλύτερο!![]()
τι ακουω βασω;;;;;;;ευχομαι ολα καλα για το μικρουλακι,ενα καλο σπιτακι που να μην ξαναβραχει ποτε το τσαμενο!ε κι αν δε βρεθει σπιτακι βασουλα,δεν το λυπαμαι καθολου οσο ξερω οτι βρισκεται κοντα σας!!!!!!!!φιλακια στο ταρταρουγικο μουσουδι του!!!!!!!
Σας ευχαριστουμε πολυ ολους για τα καλα σας λογια.Είναι πανέμορφη η Rainy, μακάρι να βρει αυτό που της αξίζει!
Θεωρώ ότι οι ταρταρούγες είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και πολύ τρυφερές ως γάτες, πιστεύω ότι σύντομα θα μαγέψει κάποιον!![]()

Τελικα παιδια δεν ειναι ταρταρουγα.
Ηταν πολυ βρωμικουλα οταν την βρηκα και μου εμοιασε πως ηταν. Ειναι μια καλικο περιωπης ομως με ενα εκπληκτικο μουτζουρωμα στο μουτρακι της. Τωρα που σιγα-σιγα καθαριζει, αν και ακομα εχουμε δρομο γιατι μου βγαζει την πιστη για να παρει τα φαρμακα της και πασαλειβεται ολοκληρη, θα την βγαλω καινουργιες φωτογραφιες για να καμαρωσετε κι εσεις την ομορφια της.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σας βαζουμε μερικες καινουργιες φωτογραφιες στις οποιες ειμαστε πιο καθαρουλες και καρδαμωμενες.

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
) !Είτε μείνει είτε βρει σπιτάκι με αγάπη αλλού, εύχομαι να είναι καλότυχο, κορακοζώητο και ευτυχισμένο!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μου φαίνεται οτι αυτή η τσουπρίτσα ήρθε για να μείνει
κι εύχομαι να επιβεβαιωθώ

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool