Rainy

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Claire Rentfield

Επιφανές μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
Για ολο τον κοσμο βρεχει νερο, ή εστω καρεκλες. Για μενα βρεχει παντα γατια.
Βρεχει, βρονταει, γινεται της κακομοιρας και ξαφνικα ακουω... Μιου, μιου, μιου... Βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω ενα σκουρο πραγματακι να με κοιταει κατω απο ενα αυτοκινητο.
Κατεβαινω με φαγητο, τουλαχιστον να το ταισω και πλακωνουν τα μεγαλυτερα και φυσικα δεν το αφησαν να φαει μπουκια. Δευτερολεπτα σκεψης και τελικα το βουταω αγκαλια και το φερνω επανω. Ενα βρεγμενο ταρταρουγακι, κοριτσακι φυσικα, με ασπρα γαντακια και ασπρα καλτσακια, ενα μουτρακι πικαντικο με φουντωτη ουριτσα αν και βρεγμενη.
Απο αυριο κτηνιατρος για αποπαρασιτωση, εμβολιο και οτι αλλο χρειαστει.
Υπαρχει κανεις που να θελει αυτο το πουρπουριστο μωρακι;
Θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας, μονο για μεσα στο σπιτι και με την προυποθεση να στειρωθει οταν φτασει στην καταλληλη ηλικια.
Πρεπει να ειναι περιπου δυο μηνων.
Επικοινωνια 6944201642.

Αρ. Πρωτοκολλου: ΕΚΠΠΑΖ «Πιστός Φίλος» 4500/2011
PB110007.jpg

PB110003.jpg

PB110001.jpg

Η δημοσιευση της στο facebook για οποιον θελει να την προωθησει ειναι αυτη. https://www.facebook.com/bessykar/media_set?set=a.243333329155931.1073741843.100004377966847&type=1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαναρακι μου γλυκο!!Κουκλακι μου εσυ!!Την καλυτερη τυχη να εχει το μωρακι αυτο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ένα υπέροχο πλασματάκι και τυχερό που βρήκε ένα προσωρινό μεν, αλλά το καλύτερο καταφύγιο, την καλύτερη αγκαλιά :D
Να είναι γερό και πάντα τυχερό, ώστε να βρει κι αυτό την αγάπη που του αξίζει για όλη τη ζωούλα του κι ένα ζεστό σπιτάκι,
οπου τη βροχή θα τη βλέπει μόνο από κάποιο τζάμι :)

Πολύ όμορφη η μικρούλα!! εύχομαι να είναι τυχερούλα και να βρει το σπιτάκι της!!:)

Σημερα πηγαμε κτηνιατρο, μας καθαριζε αρκετη ωρα τα αυτακια γιατι εχουμε λιγη ψωριτσα, μας εδωσε φαρμακακια γιατι εχουμε διαρροια που μπορει να ειναι ειτε απο παρασιτα, ειτε και απο καποια ιωσουλα και μας εριξε μια γενικη ματια. Αδυνατουτσικα ειμαστε, μολις 900 γραμμαρια αλλα ειπε πως ειναι φυσικο λογω της διαρροιας.
Εμβολιακι δεν καναμε μεχρι να τελειωσουμε την θεραπεια μας. Οοοοοοολη την ωρα που μας κοιταζε η κτηνιατρος, εμεις γουργουριζαμε σαν γνησιες γουργουρομηχανες.:P
Μετα πηγαμε σπιτι, φαγαμε βραστο κοτοπουλακι, βαλαμε αμπουλιτσα για τα παρασιτα και ηπιαμε τα φαρμακακια μας. Μετα καναμε νανι αγκαλια με μια ψευτικη γατουλα που την λενε Ριρη. :)

Δεν σας κρυβω πως εχω μπει σε μεγαλο πειρασμο να την κρατησω αυτη την πορδιτσα, αν μεχρι να τελειωσει η θεραπεια της και να γινει εντελως καλα δεν εχει βρεθει κατι εξαιρετικο, μαλλον αυτο θα κανω. Δεν ειχα ποτε μου τετοιο χρωματακι με τετοιο πικαντικο μουτρακι.:redface:
Αχ που ειναι ο Γιωργος μου που με συγκρατουσε απο κατι τετοια ολισθηματα...:(

Κουκλίτσα σπάνια, τσαχπίνα, γουργουριτσή και..καπάτσα αφού κατάφερε, σε λιγώτερο από δυο 24ωρα,
να σου κλέψει την καρδιά:inlove::P
Πάντως εμείς Βάσω μου, σου επιτρέπουμε να την κρατήσεις την τσουπρίτσα :hehe:
Με τον όρο να βλέπουμε φωτογραφίες της, όσο συχνώτερα γίνεται :D;)

Κουκλίτσα σπάνια, τσαχπίνα, γουργουριτσή και..καπάτσα αφού κατάφερε, σε λιγώτερο από δυο 24ωρα,
να σου κλέψει την καρδιά:inlove::P
Πάντως εμείς Βάσω μου, σου επιτρέπουμε να την κρατήσεις την τσουπρίτσα :hehe:
Με τον όρο να βλέπουμε φωτογραφίες της, όσο συχνώτερα γίνεται :D;)

:yes::yes:

Οπως και να εχει αυτο θα αποφασιστει σε ενα μηνα περιπου απο τωρα. Το μικρο δεν κανει για την ωρα να ερθει σε επαφη με τα δικα μου, πρεπει να περασουν 20 μερες μου ειπε η κτηνιατρος. Αν δεν δω πως θα τα πανε, οτι και να λεω εγω...
Για την ωρα γινομαστε καλα, δυναμωνουμε να γινουμε ακομα πιο ομορφα κοριτσακια και ψαχνουμε για γονεις.:)

Αχ τι τσαχπινα δεσποινις θα γινει καρακουκλαρα κ μεγαλοσωμη αν τωρα ειναι ετσι δυο μηνων...να την δουν κ τ αλλα να βγαλουμε πορισμα:PΤι καλα που σου τρωει βραστο κοτοπουλο εμενα τους ηρθε να μην τρωνε ουτε αυτο τωρα..:(τεσπα..κουκλιτσα φτου φτου

Αγάπη μου γλυκιά! Ή μάλλον, αγάπες μου γλυκές!! Rainy & Bessy! Καλότυχο να είναι το μωράκι μας κι αν αποφασίσει η οικογένεια (βλέπε γαμπρούλης μου και Τσαουλάκι) να το κρατήσετε.... θα έχει κάνει σίγουρα την καλή του! Ό,τι καλύτερο! :D

τι ακουω βασω;;;;;;;ευχομαι ολα καλα για το μικρουλακι,ενα καλο σπιτακι που να μην ξαναβραχει ποτε το τσαμενο!ε κι αν δε βρεθει σπιτακι βασουλα,δεν το λυπαμαι καθολου οσο ξερω οτι βρισκεται κοντα σας!!!!!!!!φιλακια στο ταρταρουγικο μουσουδι του!!!!!!!

Είναι πανέμορφη η Rainy, μακάρι να βρει αυτό που της αξίζει! :)
Θεωρώ ότι οι ταρταρούγες είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και πολύ τρυφερές ως γάτες, πιστεύω ότι σύντομα θα μαγέψει κάποιον! :D

Αχ τι τσαχπινα δεσποινις θα γινει καρακουκλαρα κ μεγαλοσωμη αν τωρα ειναι ετσι δυο μηνων...να την δουν κ τ αλλα να βγαλουμε πορισμα:PΤι καλα που σου τρωει βραστο κοτοπουλο εμενα τους ηρθε να μην τρωνε ουτε αυτο τωρα..:(τεσπα..κουκλιτσα φτου φτου

Αγάπη μου γλυκιά! Ή μάλλον, αγάπες μου γλυκές!! Rainy & Bessy! Καλότυχο να είναι το μωράκι μας κι αν αποφασίσει η οικογένεια (βλέπε γαμπρούλης μου και Τσαουλάκι) να το κρατήσετε.... θα έχει κάνει σίγουρα την καλή του! Ό,τι καλύτερο! :D

τι ακουω βασω;;;;;;;ευχομαι ολα καλα για το μικρουλακι,ενα καλο σπιτακι που να μην ξαναβραχει ποτε το τσαμενο!ε κι αν δε βρεθει σπιτακι βασουλα,δεν το λυπαμαι καθολου οσο ξερω οτι βρισκεται κοντα σας!!!!!!!!φιλακια στο ταρταρουγικο μουσουδι του!!!!!!!

Είναι πανέμορφη η Rainy, μακάρι να βρει αυτό που της αξίζει! :)
Θεωρώ ότι οι ταρταρούγες είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και πολύ τρυφερές ως γάτες, πιστεύω ότι σύντομα θα μαγέψει κάποιον! :D
Σας ευχαριστουμε πολυ ολους για τα καλα σας λογια. :)
Τελικα παιδια δεν ειναι ταρταρουγα.:redface: Ηταν πολυ βρωμικουλα οταν την βρηκα και μου εμοιασε πως ηταν. Ειναι μια καλικο περιωπης ομως με ενα εκπληκτικο μουτζουρωμα στο μουτρακι της. Τωρα που σιγα-σιγα καθαριζει, αν και ακομα εχουμε δρομο γιατι μου βγαζει την πιστη για να παρει τα φαρμακα της και πασαλειβεται ολοκληρη, θα την βγαλω καινουργιες φωτογραφιες για να καμαρωσετε κι εσεις την ομορφια της.:D

Λοιποοοοοοον, παρ' ολο που το ονομα στο θεματακι μας θα παραμεινει Rainy, εμεις αποκτησαμε και ενα πολυ ομορφο ονομα, μας λενε πια Μελινα.
Σας βαζουμε μερικες καινουργιες φωτογραφιες στις οποιες ειμαστε πιο καθαρουλες και καρδαμωμενες.:)
PB160005.jpg

PB160003.jpg

Απίστευτη μούρη το Μελινάκι!! Πανέμορφο μωράκι (και στεγνό-στεγνό!! :P ) !
Είτε μείνει είτε βρει σπιτάκι με αγάπη αλλού, εύχομαι να είναι καλότυχο, κορακοζώητο και ευτυχισμένο!! :)

Χμμμ... Αυτό το πικάντικο μουτράκι.... αυτά τα γαντοφορεμένα και καλτσοφορεμένα λευκά ποζαράκια... αυτό το τσαχπίνικο βλέμμα... :inlove::inlove::inlove::inlove:
Μου φαίνεται οτι αυτή η τσουπρίτσα ήρθε για να μείνει:D
κι εύχομαι να επιβεβαιωθώ:P

Τι κουκλοφατσα ειναι αυτη, λιωνωωωωωωωωωω

Πανέμορφη η Μελίνα και το όνομα αυτό της ταιριάζει γάντι! :D

Σας ευχαριστουμε πολυ ολους, εχουμε κοκκινισει απο τα κολακευτικα σας λογια.:redface:

Κούκλα η Μελίνα!! να τη χαίρεσαι Βάσω μου απίθανο μουτράκι έχει!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back