Royal Canin έχουν καταργηθεί;

Ο σκυλος οταν στειρωνεται δεν πρεπει να τρωει ειδικη τροφη;Οταν μεγαλωνει και εχει καποια προβληματα υγειας,οταν εχει πετρα στα δοντια;Ααν όχι,πως αντιμετωπιζονται τα προβληματα στο ουροποιητικο μετα τη στειρωση;:hmm:Ή διαφορα νεφρικα,εντερικά ή στομαχικα προβληματα;Μου κανει εντυπωση που ειδικα για τους σκυλους υπαρχει τεραστια γκαμα ζωοτροφων,αναλογα μαλιστα και με τη ρατσα πολλες φορες.

Κοιτα.Οι εταιριες που αναφεραμε πιο πανω εχουν τετοιες σειρες.
Οι ολιστικες και βιολογικες ξηρες π τωρα ''ξεπηδουν'' κ γινονται πιο γνωστες δεν αναφερουν πουθενα για ειδικη ξηρα για στειρωμενα κτλ.
Τωρα τι ν πω?και εγω στη μεση ειμαι.
Αυτα που φτιαχνουν ειδικη τροφη για κανις,για μποξερ,για λαμπραντορ ειναι βλακειες και καθαρα θεμα μαρκετινγκ.
Και παλι,οπως κ πιο πανω ειπα,αν υπαρχει στη μεση προβλημα υγειας,μια φαρμακευτικη ξηρα ειναι αναποφευκτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω,δεν ξερω αν στα σκυλια εχει διαφορα απο ρατσα σε ρατσα,αν και θα μου φαινοταν λογικο να χρειαζεται αλλη τσοφη ενα κανισακι απο ενα μποξερ ή ένα χάσκι,αλλά στις γάτες αυτοί που χρησιμοποιούν τη σειρά για την Περσική π.χ. εχουν δει διαφορά.Δεν ξερω αν ειναι βιολογικές οι όχι οι νέες τροφές,και θα ήθελα να δοκιμάσω μια απο αυτες,αλλά δεν διακινδυνευω να πάθει καμιά ουρολιθίαση ο στειρωμενος γατος μου και να τρεχω.Μπορει να ειναι πολυ καλες,αλλα η τροφη για μενα πρεπει να αλλαζει αναλογα με τις αναγκες του οργανισμου και τα σταδια αναπτυξης.Φανταζομαι οτι ειναι οπως και με τον ανθρωπο:το γάλα αποτελει την πιο θρεπτικη τροφη για ενα μωρο ή ένα παιδακι,αλλα σε καποιον 50 ετων μπορει να ανεβαζει τη χοληστερινη.Στα ζωα δεν αλλαζουν οι αναγκες αναλογα με την περιοδο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back