Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
11-12-09
01:53
η δικια μου εμπειρια ειναι οτι αλλαζοντας την τροφη του τακη μετα τη στειρωση σε proplan after care, μου τραβηξε μια γαστρεντερικη διαταραχη επι 2μηνες κ βαλε. εκ των υστερων η γιατρος μου ειπε οτι μπορει η purina να ειναι καλη ως τροφη, αλλα μαλλον εχει θεμα με το διανομεα της στην ελλαδα κ τη συντηρηση της, γιατι ειχε κ αλλα τετοια περιστατικα. κ μιλαμε τωρα για εναν γατο που μεχρι να στειρωθει ετρωγε τις βλακειες του σ.μαρκετ (δν ημουν καλυτερα ενημερωμενη τοτε) κ τσακιζε χωρις να εχει το παραμικρο θεμα κοτοπουλο, παριζακια, μοσχαρακι, τα παντα. κ με το που του βαζω την καλη ταχα μου δηθεν τροφη, επαθε κοκομπλοκο το μωρο μου. εκ τοτε r.canin κ μονο. ακριβη ξεακριβη, δν μαζευω πια διαρροιες, ησυχασε κ ο τακις, που τον ειχαμε τρελανει στην αντιβιωση.
οπως τα λες......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
11-12-09
11:58
η δικια μου εμπειρια ειναι οτι αλλαζοντας την τροφη του τακη μετα τη στειρωση σε proplan after care, μου τραβηξε μια γαστρεντερικη διαταραχη επι 2μηνες κ βαλε. εκ των υστερων η γιατρος μου ειπε οτι μπορει η purina να ειναι καλη ως τροφη, αλλα μαλλον εχει θεμα με το διανομεα της στην ελλαδα κ τη συντηρηση της, γιατι ειχε κ αλλα τετοια περιστατικα. κ μιλαμε τωρα για εναν γατο που μεχρι να στειρωθει ετρωγε τις βλακειες του σ.μαρκετ (δν ημουν καλυτερα ενημερωμενη τοτε) κ τσακιζε χωρις να εχει το παραμικρο θεμα κοτοπουλο, παριζακια, μοσχαρακι, τα παντα. κ με το που του βαζω την καλη ταχα μου δηθεν τροφη, επαθε κοκομπλοκο το μωρο μου. εκ τοτε r.canin κ μονο. ακριβη ξεακριβη, δν μαζευω πια διαρροιες, ησυχασε κ ο τακις, που τον ειχαμε τρελανει στην αντιβιωση.

Kαταλαβα...Μενω στη Royal τελικα!
Θα ηθελα ομως να δοκιμαζαμε Acana...αμα τη βρουμε στο Ρεθυμνο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
11-12-09
19:24
Mας δουλευεις???Kαταλαβα...Μενω στη Royal τελικα!Θα ηθελα ομως να δοκιμαζαμε Acana...αμα τη βρουμε στο Ρεθυμνο...
![]()
Στην Κρητη εχει εδρα ο εισαγωγεας!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
12-12-09
12:11
Mας δουλευεις???
Στην Κρητη εχει εδρα ο εισαγωγεας!![]()

Tελεια τοτε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki