Royal Canin and Hill's reviews....

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να την κόψουμε σαν τροφή. Με αφορμή τη στείρωση, αλλά κυρίως για τα κακάκια του θα τον γυρίσω σε Royal Canin που κ περισσότερο του άρεσε κ όλα πήγαιναν ρολόι!
Σήμερα καθάρισα την τουαλέτα του (ακαθάριστη περίπου για 12 ώρες) κ βρώμαγε το σύμπαν, αφήστε δε ότι ήταν υπερβολικά πολλά..

Τι να πω, ελπίζω να μη βιάστηκα!

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τη δοκιμάσει, ας μου πει. Είναι η συσκευασία με γεύση ψάρι, τα 2,5 κιλά κ έχει μείνει πανω από το μισό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειλικρινα απορω :confused:
οταν στον δικο μου εκανα την αλλαγη οχι μονο μειωθηκε η ποσοτητα των κοπρανων, αλλα και η συχνοτητα. Απο 2 φορες τη μερα πηγαινε 1 και σταματισαν να μυριζουν. Ποτε δεν ηταν μαλακα και παρολο που εχουμε την ανοιχτη τουαλετα του στο καθιστικο δεν εχουμε προβληματα με μυρωδιες. Μηπως ειχε αλλεργια η γατα σου στο ψαρι; Μηπως δεν εγινε σταδιακα η μεταβαση και δεν συνηθησε ακομα; Το οτι τρωει πιο λιγο το βρισκω φυσιολογικο παντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια περιμένω να έρθει να την δοκιμάσω κι εγώ...με τα κακά βέβαια δεν θα μπορώ να ξέρω(τα κάνουν μακριά στο δασάκι) αλλά μόνο από όρεξη θα καταλάβω τι παίζει..επλίζω να τους αρέσει και να μην την πετάξουμε...:hmm::hmm::hmm:

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να την κόψουμε σαν τροφή. Με αφορμή τη στείρωση, αλλά κυρίως για τα κακάκια του θα τον γυρίσω σε Royal Canin που κ περισσότερο του άρεσε κ όλα πήγαιναν ρολόι!
Σήμερα καθάρισα την τουαλέτα του (ακαθάριστη περίπου για 12 ώρες) κ βρώμαγε το σύμπαν, αφήστε δε ότι ήταν υπερβολικά πολλά..

Τι να πω, ελπίζω να μη βιάστηκα!

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τη δοκιμάσει, ας μου πει. Είναι η συσκευασία με γεύση ψάρι, τα 2,5 κιλά κ έχει μείνει πανω από το μισό.
Πολύ θα ήθελα να δοκίμαζαν μια χουφτίτσα από το ψάρι για να ήξερα τι να τους παραγγείλω την επόμενη φορά ...αλλά δυστυχώς είμαστε μακριά...:):):):)

τι να πω, εχω μεινει αφωνη. Ο ναρουτο που ειναι γατι της κονσερβας και υπερβολικα ιδιοτροπος, οταν του εβαλα να φαει την κονσερβα του και διπλα γεμισα το μπολ με τις κροκετες με γευση κοτοπουλο αφησε την κονσερβα για να φαει κροκετες. Τωρα τρωει κανονικα την κονσερβα του και ενα γευμα κροκετες και πολλες φορες του δινω μερικες κροκετουλες για treat αφου δεν τρωει σχεδον κανενα απο τα treats που κυκλοφορουν στην αγορα (εκτος απο τα zuke's). Eπισης μη βασιζεστε στην δοσολογια πισω. Ολα ειναι ενδεικτικα. Και σε μενα λεει στις κονσερβες οτι πρεπει να τρωει 1.5-2 την ημερα αλλα ο ναρουτο τρωει λιγο παραπανω απο την μιση και 30γρ κροκετες. Για το βαρος του πρεπει να τρωει πανω απο 100γρ ξηρα. Εξαρταται απο την δραστηριοτητα του γατιου και αλλους παραγοντες.

η καλη υγεια, αριστη εμφανιση και καλη φυσικη κατασταση των γατιων μου, με κανουν πιστη στη Royal Canin :)ουτε ενας τυπος της εταιριας δεν τα πειραξε ποτε...ισα ισα, τους κανει μονο καλο....σε ολες τους τις ηλικιες και φασεις...
θα δοκιμασω ομως και την orijen καποια στιγμη...

Κι εγώ βρε Γιούλη μου ευχαριστημένη είμαι από την Royal αλλά θέλω να δοκιμάσω αυτήν που παίρνει 6 αστέρια στην βαθμολογία ενώ η Royal 3 και δεν έχει και σιτάρι...μια δοκιμή θα την κάνω και βλέπουμε..:hmm::hmm:

Κι εγώ βρε Γιούλη μου ευχαριστημένη είμαι από την Royal αλλά θέλω να δοκιμάσω αυτήν που παίρνει 6 αστέρια στην βαθμολογία ενώ η Royal 3 και δεν έχει και σιτάρι...μια δοκιμή θα την κάνω και βλέπουμε..:hmm::hmm:
και ποιος τα βαζει τα αστερια? ξερουμε? :hmm:και με τι κριτηρια μπαινουν? :hmm:

Γιούλη μου εμένα μου έκανε εντύπωση στο ότι ψηφήστηκε σαν η καλύτερη τροφή για το 2009-2010 και στο ότι διάβασα τα παρακάτω για την εταιρία αυτή:

ORIJEN
Φτιαγμενη στα προτυπα της BARF, το εχουν μετασκευασει σε BARK--> biologically appropriate real-food kibble βιολογικα καταλληλη με αληθινο φαγητο ξηρα τροφη
Φρεσκα καναδεζικα συστατικα όπως κοτοπουλο και λαχανικα, φρεσκα whitefish βορειες λιμνες, σολωμος, φιγγια(cranberries) και μηλα από τα νερα του Ειρηνικου και από οπωρόνες.
Χρησιμοποιωντας πολύ ελεγχομενες, χαμηλης θερμοκρασιας(90) μεθοδους παρασκευης, τα φρεσκα συστατικα δε χανουν τη διατροφικη τους αξια και τη γευση τους.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΤΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
70% κτηνιατρικα επιθεωρημενα κρεατα
30% φρουτα, λαχανικα, βοτανα
0% σιτηρα
Περιεχει φυσικη ποικιλια από αιθερια ελαια από σολωμο, ρεγγα, αντσουγιες (anchovy), ηλιελαιο, λιναροσπορος και λιπος κοτοπουλου. Omega 3 και omega 6 λιπαρα οξεα απαραιτητα για την καλη υγεια, επισης DHA και EPA για τον εγκεφαλο και για τον αμφιβληστροειδή.
Φρεσκα ολοκληρα αυγα, ΟΧΙ αποξηραμενα
Βοτανα
Προβιοτικα
ΚΑΘΟΛΟΥ αλλεργιογονα συστατικα
Όλα αυτά μου φάνηκαν ικανοποιητικά καθώς οι γάτες δεν είναι φτιαγμένες να τρώνε σιτηρά...αλλά και πάλι βλέπουμε.

75% ειναι το κρεας και 25% λαχανικα και πατατα

ειλικρινα απορω :confused:
οταν στον δικο μου εκανα την αλλαγη οχι μονο μειωθηκε η ποσοτητα των κοπρανων, αλλα και η συχνοτητα. Απο 2 φορες τη μερα πηγαινε 1 και σταματισαν να μυριζουν. Ποτε δεν ηταν μαλακα και παρολο που εχουμε την ανοιχτη τουαλετα του στο καθιστικο δεν εχουμε προβληματα με μυρωδιες. Μηπως ειχε αλλεργια η γατα σου στο ψαρι; Μηπως δεν εγινε σταδιακα η μεταβαση και δεν συνηθησε ακομα; Το οτι τρωει πιο λιγο το βρισκω φυσιολογικο παντως.
Δεν ξέρω για αλλεργία αν έχει, του έχω δώσει κι άλλες φορές τροφή με ψάρι, συγκεκριμένα την kitten της Hills, που ήταν κ η τροφή με την οποία σταμάτησε τις διάρροιες σα μωρο.
Όσο για τη μετάβαση, σκέψου ότι ακόμη υπήρχε μικρή ποσότητα της Hills στο κουβαδάκι που έκανα την ανάμειξη.
O Naturo σου είναι στειρωμένος;; Σκέφτομαι μήπως στην πορεία δοκιμάσω κ την κοτόπουλο, μήπως τα πάει καλύτερα.

Απο εχθές του βάζω κ τη Royal Canin για στειρωμένα. Δε συγκρίνεται με πόση όρεξη την τρώει... Τι να πω, λετε να είναι το junk food των γατοτροφών για αυτό να του αρέσει;;:P :P

Ποια του πηρες;Εμενα τρελαινονται με τη young male.

Ρε παιδιά, ο δικός μου ούτε να τη φτύσει τη Young Male...:(
Τώρα του δίνω μια καινούργια (?) σειρά της Hill's για ενήλικες γάτες, την Optimal Care, την οποία τιμά δεόντως.

Ολγα εχω hill's δεν ξαναδινω με τιποτα,τελος.Εχω πολυ ασχημες εμπειριες.

Ποια του πηρες;Εμενα τρελαινονται με τη young male.
Ναι αυτή του πήρα κ εγώ από το κτηνιατρείο! Του αρέσει υπερβολικά, δεν αφήνει κοκκο!! :D Βλακεία εκανα που δεν πήρα κ κανένα φακελάκι να του δίνω. Γενικά, άσχετα με τι γράφουν οι κριτικές, μια χαρά πήγαινε με την RC που του έδινα. Κ κακάκια, κ ενέργεια (αλίμονο, να μας λείψει η τρέλα...) κ σουπερ απαλό τρίχωμα. Θα δείξει..

Ολγα εχω hill's δεν ξαναδινω με τιποτα,τελος.Εχω πολυ ασχημες εμπειριες.
Η Hill's είναι η μόνη που χάλαγε το τρίχωμα του πενταπαλένιου μου.. Και για μένα Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. :up:

Και εμένα παιδιά την hills ούτε να την φτύσουν...έχουν μανία με την royal...(τα τσίπς και τα γαριδάκια των γάτων όπως φαίνεται...:lol::lol::lol:)τώρα τον γρίφο με την orijen θα μας τον λύσει ο Βρούκος!!!!Αυτός τρώει πάντα το καλύτερο και το φρεσκότερο...σε ότι έχει να κάνει με φαί ...αν δεν αρέσει στον κύριο "ιδιότροπο" θα ξαναγυρίσουμε στην Royal...:):):)

Λοιπόν ήρθαν οι κροκέτες..ευχαριστώ πάρα πολύ την Χρυσάνθη που έκανε τον κόπο να μου τις στείλει και έχουμε τα εξής αποτελέσματα: Μόλις άνοιξα την σακούλα μια "ευωδιαστή μυρωδιά ψαρίλας" με συνεπήρε..:lol::lol::lol:(ήταν η γεύση 6 ψάρια)Πάω αμέσως στην Μπετίνα που κοιμόταν και ενώ κοιμόταν εντόπισε την μυρωδιά και έφαγε μια χουφτίτσα αμέσως,ενώ είχε φάει και ήταν χορτάτη.Πάω μετά στον ιδιότροπο που μόλις την μύρισε έπαθε ένα γευστικό σοκ και έφαγε μέχρι και την τελευταία που αυτός είχε φάει ένα μπώλ κονσέρβα το πρωί...Αρα σαν αρχή πήγαμε θαυμάσια ...και να φανταστείς η γεύση ψάρι δεν είναι η αγαπημένη τους..προτιμούν το κοτόπουλο.Πάντως σαν τροφή μου φαίνεται θαυμάσια και από γεύση και από μυρωδιά.:):):):)

Ερωτηξις:
Ξερει κανεις αν κυκλοφορει στη χωρα μας η growth ή η αντιστοιχη εμπορικη της royal σε μεγαλη συσκευασια;Βρηκα μεχρι τρια κιλα και θελω μεγαλυτερη...

η αντιστοιχη εμπορικη της royal
Ξέρεις πώς λέγεται;
Το απόγευμα θα πάω για γατο-ψώνια, αν θες μπορώ να ρωτήσω. Είναι κτηνιατρική αποθήκη εκεί, φέρνει πάρα πολλές τροφές γιατί πουλάει και χονδρική σε πετ σοπ, νομίζω ότι αν υπάρχει αυτό που ψάχνεις, θα το ξέρει.

Νομιζω τη λενε kitten 36 αν δεν κανω λαθος...Ευχαριστω Αλικακι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back