aretha
Περιβόητο μέλος
Απ' ό,τι μου είπαν, η Kitten 36 βγαίνει και σε 4κιλο.Ερωτηξις:
Ξερει κανεις αν κυκλοφορει στη χωρα μας η growth ή η αντιστοιχη εμπορικη της royal σε μεγαλη συσκευασια;Βρηκα μεχρι τρια κιλα και θελω μεγαλυτερη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Συμπερασμα; Δεν αγοραζουμε τροφες με βαση την ωραια συσκευασια
Παρατηρησα οτι στις καινουριες τους κονσερβες εβγαλαν τα by-products, αλλα το wheat flour και η σογια παρεμεινε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
αν του φτιαχνω κοτοπουλο στηθος η μοσχαρι φιλετο με λιγη πατατα,λαδι και χιλς θα ναι καλο η οχι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elinako
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι 17 χρονων και εκανε διαρροια για πολυ μεγαλο διαστημα,επισης θαμπωσε το τριχωμα και εχασε πολλα κιλα...
Τον πηγα τον κρατησαν μια εβδομαδα και του ειχαν ορο και αντιβιωση για καποιο μικροβιο που ειχε..δεν εχει τπτ ασχημο(fip,λευχαιμια κλπ) Μου ειπαν οτι πρεπει να τρωει την i/d hills την οποια και αγορασα του εβαλα και δεν τρωει..(εκει που ειπαν οτι την ετρωγε σαν τρελος)Πηρα σημερα και μου ειπαν να του δωσω κοτοπουλο βραστο,ειπα οτι του εδωσα προχτες αλλα το εκανε εμετο..παρολα αυτα λυση δεν βρηκα.και τον βλεπω αδυναμο και ληθαργικο..πιστευετε οτι θα μπορουσα να του δωσω καποια αλλη μαρκα?
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Elinako
Νεοφερμένο μέλος
Σε 10 μερες θα γινει επανεξεταση γτ μια εβδομαδα επαιρνε ορο και αντιβιωση για καποιο μικροβιο το οποιο δεν μου ανεφεραν τι ειναι,αφου επεκλησαν fip,aids,λευχαιμια κλπ..Η διαρροια που κανει τον εχει καταβαλλει πολυ(ειναι περιεργη κιτρινη και δυσοσμη..)..εχει χασει κιλα τα οποια δεν ξερω αν μπορει να τα παρει ξανα λογω ηλικιας..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Να του αναφέρεις επακριβώς την κατάσταση με τον μικρό σου ώστε να σου πει τι μπορείς να κάνεις, να σου συστήσει κάποια διατροφή ίσως κ.λπ.
Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!

Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Φυλλίτσα μου την στιγμή που τρώει σχεδόν διπλάσια ποσότητα είναι φυσικό να κάνει και πιο πολλά κακάκια.Παιδιά να σας ρωτήσω...έχω γυρίσει εδώ και περίπου 20 μέρες την τροφή της γάτας μου από royal canin young female σε acana grasslands. Γενικά ευχαριστημένη είμαι και τρώει τις κροκέτες με πολύ όρεξη, όμως το μόνο μείον είναι ότι κάνει περισσότερα σε ποσότητα και λίγο πιο μαλακά κακάκια. Και σκέφτομαι να το γυρίσω πάλι σε royal που έκανε λίγα και σφιχτά. Με τη royal της έδινα 35 γραμμάρια τη μέρα ενώ με την acana περίπου 60. Aξίζει να τη γυρίσω σε royal ή λέτε να πρέπει να μειώσω μόνο την ποσότητα;;
Τώρα για το νερουλά που λες, πιστεύω πως 20 μέρες που έχουν περάσει είναι μικρό χρονικό διάστημα. Περίμενε λίγο να δεις μήπως φτιάξουν αλλά μάθε ποιά ποσότητα χρειάζεται ακριβώς και δίνε στην γατούλα σου αυτήν.
Αλλιώς ξαναγυρνάς στην προηγούμενη τροφούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool