Royal Canin and Hill's reviews....

Ερωτηξις:
Ξερει κανεις αν κυκλοφορει στη χωρα μας η growth ή η αντιστοιχη εμπορικη της royal σε μεγαλη συσκευασια;Βρηκα μεχρι τρια κιλα και θελω μεγαλυτερη...
Απ' ό,τι μου είπαν, η Kitten 36 βγαίνει και σε 4κιλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ Αλικακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηρα του ναρουτο 1 κονσερβακι hills σημερα (απο τα καινουρια τα κοκκινα, με κοτοπουλο)... ουτε να το φτυσει :/: Συμπερασμα; Δεν αγοραζουμε τροφες με βαση την ωραια συσκευασια :lol: Παρατηρησα οτι στις καινουριες τους κονσερβες εβγαλαν τα by-products, αλλα το wheat flour και η σογια παρεμεινε.

Tα μηνύματα που αφορούσαν γενικότερα την διατροφή,μεταφέρθηκαν στο ανάλογο θέμα εδώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καποτε μαγειρευα στον πατσινο και σε δυο μωρα που ειχε η μαρω,κι εβαζα και χιλς κλινικη τροφη και την ανακατευα με το μαγειρευτο.λεω να κανω το ιδιο στον ριρη οταν ερθει τι λετε;αντιμετωπισε ουρολογικο προβλημα με αμμο στα ουρα του και πρεπει να προσεχει τη διατροφη του εφ ορου ζωης.
αν του φτιαχνω κοτοπουλο στηθος η μοσχαρι φιλετο με λιγη πατατα,λαδι και χιλς θα ναι καλο η οχι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω πως μπορεις να του βαζεις αυτα που λες, δεν εχω ακουσει να δημιουργουν προβλημα. Οι τροφες που ξερω σιγουρα οτι δημιουργουν πετρες και αμμο στα νεφρα ειναι το σπανακι, τα παντζαρια και οτιδηποτε περιεχει σοκολατα. Οι γατες ετσι κι αλλιως δεν πρεπει να τρωνε γλυκα οποτε η σοκολατα φευγει αμεσως απο την μεση. Παντζαρια δεν εχω δει ποτε να περιεχονται σε γατοτροφες, οποτε πανε και τα παντζαρια. Μενει μονο το σπανακι που καποιες εταιριες το βαζουν σε αρκετες τροφες ( π.χ. μοσχαρι με σπανακι, σολωμος με σπανακι και αλλα τετοια κουφα ), αυτες να τις αποφευγεις σιγουρα και ολα θα πανε καλα με την τροφουλα του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια πραγματικα εχω σκασει!Το Σαββατο πηρα τον γατο μου απο την ελληνικη φιλοζωικη εταιρια,τον ειχα παει λογω προβληματος που παρουσιασε.
Ειναι 17 χρονων και εκανε διαρροια για πολυ μεγαλο διαστημα,επισης θαμπωσε το τριχωμα και εχασε πολλα κιλα...
Τον πηγα τον κρατησαν μια εβδομαδα και του ειχαν ορο και αντιβιωση για καποιο μικροβιο που ειχε..δεν εχει τπτ ασχημο(fip,λευχαιμια κλπ) Μου ειπαν οτι πρεπει να τρωει την i/d hills την οποια και αγορασα του εβαλα και δεν τρωει..(εκει που ειπαν οτι την ετρωγε σαν τρελος)Πηρα σημερα και μου ειπαν να του δωσω κοτοπουλο βραστο,ειπα οτι του εδωσα προχτες αλλα το εκανε εμετο..παρολα αυτα λυση δεν βρηκα.και τον βλεπω αδυναμο και ληθαργικο..πιστευετε οτι θα μπορουσα να του δωσω καποια αλλη μαρκα?

μηπως χρειαζεται να τον ξαναδει γιατρος???????????

Δοκιμασες ισως να του δωσεις την i/d hills σε κονσερβα? Και σιγουρα πρεπει να το ξαναδει ιατρος.

i/d hills του δινω κονσερβα αλλα τρωει λιγο κ την αφηνει..του εβρασα κοτοπουλο και ρυζακι και εφαγε χτες.
Σε 10 μερες θα γινει επανεξεταση γτ μια εβδομαδα επαιρνε ορο και αντιβιωση για καποιο μικροβιο το οποιο δεν μου ανεφεραν τι ειναι,αφου επεκλησαν fip,aids,λευχαιμια κλπ..Η διαρροια που κανει τον εχει καταβαλλει πολυ(ειναι περιεργη κιτρινη και δυσοσμη..)..εχει χασει κιλα τα οποια δεν ξερω αν μπορει να τα παρει ξανα λογω ηλικιας..

Elinako, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να δει το γατούλη σου κάποιος ακόμα κτηνίατρος, κυρίως για να πάρεις μια δεύτερη άποψη.
Να του αναφέρεις επακριβώς την κατάσταση με τον μικρό σου ώστε να σου πει τι μπορείς να κάνεις, να σου συστήσει κάποια διατροφή ίσως κ.λπ.
Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά! :)

Παιδιά να σας ρωτήσω...έχω γυρίσει εδώ και περίπου 20 μέρες την τροφή της γάτας μου από royal canin young female σε acana grasslands. Γενικά ευχαριστημένη είμαι και τρώει τις κροκέτες με πολύ όρεξη, όμως το μόνο μείον είναι ότι κάνει περισσότερα σε ποσότητα και λίγο πιο μαλακά κακάκια. Και σκέφτομαι να το γυρίσω πάλι σε royal που έκανε λίγα και σφιχτά. Με τη royal της έδινα 35 γραμμάρια τη μέρα ενώ με την acana περίπου 60. Aξίζει να τη γυρίσω σε royal ή λέτε να πρέπει να μειώσω μόνο την ποσότητα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά να σας ρωτήσω...έχω γυρίσει εδώ και περίπου 20 μέρες την τροφή της γάτας μου από royal canin young female σε acana grasslands. Γενικά ευχαριστημένη είμαι και τρώει τις κροκέτες με πολύ όρεξη, όμως το μόνο μείον είναι ότι κάνει περισσότερα σε ποσότητα και λίγο πιο μαλακά κακάκια. Και σκέφτομαι να το γυρίσω πάλι σε royal που έκανε λίγα και σφιχτά. Με τη royal της έδινα 35 γραμμάρια τη μέρα ενώ με την acana περίπου 60. Aξίζει να τη γυρίσω σε royal ή λέτε να πρέπει να μειώσω μόνο την ποσότητα;;
Φυλλίτσα μου την στιγμή που τρώει σχεδόν διπλάσια ποσότητα είναι φυσικό να κάνει και πιο πολλά κακάκια.
Τώρα για το νερουλά που λες, πιστεύω πως 20 μέρες που έχουν περάσει είναι μικρό χρονικό διάστημα. Περίμενε λίγο να δεις μήπως φτιάξουν αλλά μάθε ποιά ποσότητα χρειάζεται ακριβώς και δίνε στην γατούλα σου αυτήν.
Αλλιώς ξαναγυρνάς στην προηγούμενη τροφούλα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Στην Royal η αναγραφόμενη ποσότητα ήταν 35γρ τη μέρα ενώ στην Acana 60 με 70,ωστόσο της δίνω λίγο λιγότερο, δηλαδή περίπου 40-50 σε συνδυασμό με μισή κονσέρβα την ημέρα. Θα δω πώς θα πάει μέχρι τέλος του μήνα και αν συνεχίζει έτσι θα της το γυρίσω στη royal πάλι. Κρίμα γιατί η Acana είναι πολύ καλή τροφή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back