S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Σουλουπώθηκε το βαφτιστήρι βλέπω:P Μπράβο, μπράβο:P
(Ο δικός μου είναι πιο όμορφος βέβαια :lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πρώτος! Μεγάλη φάτσα! Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή, όπου μπορεί να είναι ο πιο χαλβάς γατούλης του ντουνιά, αλλά στις φωτό φαίνεται σαν να έχει γραμμένο στο κούτελο... ΔΕΝ ΜΑΣΑΩΩΩΩΩ :up::up::up::up::):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O zoro είναι κούκλος!!!:up:
Δεν μεγάλωσε μόνο αλλά ομόρφηνε κι όλας!!!!:)

Αχ το μικρουλακι! Πρεπει να εισαι περήφανος που το μεγαλωσες, το έσωσες από του Χάρου τα δόντια και τωρα είναι μια χαρά. :up:

Για ακόμα μία φορά, μας το ζητήσατε, σας το κάναμε. Ο μασκοφόρος σε νέες φωτογραφίες. Δεν είναι βέβαια σε πόζες όπως της moukelis αλλά κάνουμε ότι μπορούμε!

Ενα εχω να πω..αξιος γατομπαμπας!!!!!:up:Ο Ζορρο ειναι κουκλος και εξελισσεται σε γαταρος!!

O zoro είναι κούκλος!!!:up:
Δεν μεγάλωσε μόνο αλλά ομόρφηνε κι όλας!!!!:)

Ευχαριστώ, η νουνά του να τα ακούει που όλο και κάποια κακιούλα θα έχει να πει για το βαπτιστικό τους. Αλήθεια, όλες οι νονές έτσι κάνουν; Και μένα η νουνά μου όταν μεγάλωσα με αποκαλούσε, το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος!

Iσα-ισα που είπα ότι σουλουπώθηκε:P Τελικά δε μοιάζει με το δικό μου, ο Ζορρό είναι καθαρός μασκοφόρος, σκοτεινός τύπος :cool:
Αύριο που ελπίζω να έχουμε ανοίξει πλήρως τα μάτια μας, θα σου βάλω φωτογραφία του Ντίμα (έτσι τον έβγαλα τον κούκλο:D) να δεις τι παιδί είναι.

Έτσι είναι οι νονές...:/:
Έχει τον πνευματικό ρόλο της μητέρας και αναλαμβάνει την εκπαίδευση του παιδιού και την ανατροφή!!

Ιδού και το μικρό ξαδερφάκι του Ζορρό, ο Ντιμάκος, 10 ημερών σήμερα :P

d2.jpg

d1.jpg

Νέα φώτο

Άλλη μία φωτογραφία ούτως ώστε να διαπιστώνετε την εξέλιξή του. Σε δέκα μέρες συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα και πάμε για το δεύτερο εμβόλιό του!

Συνημμένα

• SP_A0455.jpg
    SP_A0455.jpg
    154,3 KB · Εμφανίσεις: 83
Γάταρος έγινε,να σου ζήσει!Και ποδάρες!Να τον κάνεις μπασκετμπολιστα!:P:lol:

Σε δέκα μέρες συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα

Πως πέρασε έτσι ο καιρός... και να'τος τώρα ο μικροσκοπικούλης που τον έλεγαν... γκρέμλιν:P κι έχει γίνει ολόκληρο αγοράκι! Φιλιά στην κοιλίτσα του:)

Καλε αυτος εγινε απο γκρεμλιν αληθινος γατος:up:Απιστευτο πως μεγαλωσε και αλλαξε τοσο πολυ:up:Μ'αρεσουν πολυ τα ασπρα του καλτσακια.Αν του βαλεις και αθλητικα παπουτσακια ετοιμος ο μπασκετμπολιστας;):lol::lol::lol:

Άλλη μία φωτογραφία ούτως ώστε να διαπιστώνετε την εξέλιξή του. Σε δέκα μέρες συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα και πάμε για το δεύτερο εμβόλιό του!
Γειά σου Ζορό!
Μπήκα για λίγο απο της μαμάς να σας επισκεφτώ!
Κούκλος έγινε να τον χαίρεσε!!!!!!!:)

Το μανάρι μου...κουκλι γινεται..!!!

η δε πόζα..! Ολα τα λεφτα !!! :up::up:

Ευχαριστώ όλες και …..όλες για τα καλά σας λόγια. Όντως έχει θεριέψει για τα καλά. Εύχομαι με την βοήθειά σας να καταφέρει να σώσει το γατάκι και η Emma_1988 που επίσης βρήκε ένα λίγων ημερών. Είμαι σίγουρος ότι η βοήθειά σας θα είναι εξίσου πολύτιμη όσο ήταν και στην δική μου περίπτωση. Και πάλι ευχαριστώ.

Αυτος οπως πάει θα περάσει κι εσένα στο μπόι :lol:

Νέες φωτογραφίες (και ας μην μας το ζητήσατε)!

Στο μπόι δεν ξέρω κουμπάρα αλλά στα κιλά πολύ το φοβάμαι καθώς κοντεύει να φάει και μένα. Όσο και ότι και αν του δώσω ποτέ δεν λέει όχι. Και άντε τώρα που είναι στην ανάπτυξη. Τι θα γίνει όταν το φαγητό θα πάψει να γίνετε μπόι, μου λέτε;

Συνημμένα

• SP_A0561.jpg
    SP_A0561.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 69
  • SP_A0562.jpg
    SP_A0562.jpg
    153,9 KB · Εμφανίσεις: 74
  • SP_A0565.jpg
    SP_A0565.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 69
Πεθαινω με το μουσακι του!!!Εχω μια αδυναμια σε ολα τα αρσενικα που τους παει το gottie!!!

Στο μπόι δεν ξέρω κουμπάρα αλλά στα κιλά πολύ το φοβάμαι καθώς κοντεύει να φάει και μένα. Όσο και ότι και αν του δώσω ποτέ δεν λέει όχι. Και άντε τώρα που είναι στην ανάπτυξη. Τι θα γίνει όταν το φαγητό θα πάψει να γίνετε μπόι, μου λέτε;
Τα ασπρόμαυρα μπορεί να είναι φαγανούτσικά(το -ικά είναι σχήμα λόγου γιατί τρώνε σαν...) αλλά δεν πέρνουν βάρος πολύ πρόσφατα βρήκα κ εγώ ένα στα χρώματα του Ντον Ζόρρο και βλέπω ότι τρώει πιο πολύ κ από μένα αλλά είναι πολύ αδύνατος, Το ίδιο κ ο γάτος των γονιών μου. Οπότε μη φοβάσαι δε θα σου γίνει χονδρός:Dάλλωστε το μαύρο αδυνατίζει;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back