Elena_p
Δραστήριο μέλος
Μπράβο, μπράβο
(Ο δικός μου είναι πιο όμορφος βέβαια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Δεν μεγάλωσε μόνο αλλά ομόρφηνε κι όλας!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
senda990
Νεοφερμένο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Για ακόμα μία φορά, μας το ζητήσατε, σας το κάναμε. Ο μασκοφόρος σε νέες φωτογραφίες. Δεν είναι βέβαια σε πόζες όπως της moukelis αλλά κάνουμε ότι μπορούμε!
Ενα εχω να πω..αξιος γατομπαμπας!!!!!
Ο Ζορρο ειναι κουκλος και εξελισσεται σε γαταρος!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
O zoro είναι κούκλος!!!
Δεν μεγάλωσε μόνο αλλά ομόρφηνε κι όλας!!!!![]()
Ευχαριστώ, η νουνά του να τα ακούει που όλο και κάποια κακιούλα θα έχει να πει για το βαπτιστικό τους. Αλήθεια, όλες οι νονές έτσι κάνουν; Και μένα η νουνά μου όταν μεγάλωσα με αποκαλούσε, το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Τελικά δε μοιάζει με το δικό μου, ο Ζορρό είναι καθαρός μασκοφόρος, σκοτεινός τύπος 
Αύριο που ελπίζω να έχουμε ανοίξει πλήρως τα μάτια μας, θα σου βάλω φωτογραφία του Ντίμα (έτσι τον έβγαλα τον κούκλο
) να δεις τι παιδί είναι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Έχει τον πνευματικό ρόλο της μητέρας και αναλαμβάνει την εκπαίδευση του παιδιού και την ανατροφή!!
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άλλη μία φωτογραφία ούτως ώστε να διαπιστώνετε την εξέλιξή του. Σε δέκα μέρες συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα και πάμε για το δεύτερο εμβόλιό του!
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Σε δέκα μέρες συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα
Πως πέρασε έτσι ο καιρός... και να'τος τώρα ο μικροσκοπικούλης που τον έλεγαν... γκρέμλιν
κι έχει γίνει ολόκληρο αγοράκι! Φιλιά στην κοιλίτσα του
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Απιστευτο πως μεγαλωσε και αλλαξε τοσο πολυ
Μ'αρεσουν πολυ τα ασπρα του καλτσακια.Αν του βαλεις και αθλητικα παπουτσακια ετοιμος ο μπασκετμπολιστας

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Γειά σου Ζορό!Άλλη μία φωτογραφία ούτως ώστε να διαπιστώνετε την εξέλιξή του. Σε δέκα μέρες συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα και πάμε για το δεύτερο εμβόλιό του!
Μπήκα για λίγο απο της μαμάς να σας επισκεφτώ!
Κούκλος έγινε να τον χαίρεσε!!!!!!!

natalo9
Δραστήριο μέλος
η δε πόζα..! Ολα τα λεφτα !!!

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο μπόι δεν ξέρω κουμπάρα αλλά στα κιλά πολύ το φοβάμαι καθώς κοντεύει να φάει και μένα. Όσο και ότι και αν του δώσω ποτέ δεν λέει όχι. Και άντε τώρα που είναι στην ανάπτυξη. Τι θα γίνει όταν το φαγητό θα πάψει να γίνετε μπόι, μου λέτε;
Συνημμένα
tzoutzou
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα ασπρόμαυρα μπορεί να είναι φαγανούτσικά(το -ικά είναι σχήμα λόγου γιατί τρώνε σαν...) αλλά δεν πέρνουν βάρος πολύ πρόσφατα βρήκα κ εγώ ένα στα χρώματα του Ντον Ζόρρο και βλέπω ότι τρώει πιο πολύ κ από μένα αλλά είναι πολύ αδύνατος, Το ίδιο κ ο γάτος των γονιών μου. Οπότε μη φοβάσαι δε θα σου γίνει χονδρόςΣτο μπόι δεν ξέρω κουμπάρα αλλά στα κιλά πολύ το φοβάμαι καθώς κοντεύει να φάει και μένα. Όσο και ότι και αν του δώσω ποτέ δεν λέει όχι. Και άντε τώρα που είναι στην ανάπτυξη. Τι θα γίνει όταν το φαγητό θα πάψει να γίνετε μπόι, μου λέτε;
άλλωστε το μαύρο αδυνατίζει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool