Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Elena_p
Δραστήριο μέλος
200 γρ εβαπορε
2 κροκοι αυγου
1 κουταλακι του γλυκου ελαιολαδου
Ανακάτεψε καλά και ζέστανέ το πριν του δώσεις και μετά κατευθείαν ψυγείο.
Επίσης θα σου έλεγα να το κρατάς όσο πιο πολύ κοντά σου γίνεται να αισθάνεται κάτι ζωντανό δίπλα του.
Τα πατουσάκια είναι εντάξει, μην ανησυχείς, νορμαλ χρώμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Νίκη μου, αν και από κάτω υπάρχει μονίμως ζεστή θερμοφόρα (για αυτό κοιμάται και του καλού καιρού), αμέσως μετά την φωτογράφηση το σκέπασα κατευθείαν. Ορίστε και η απόδειξη.
Ψυχή μουυυυυυ!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου).Εαν εμφανιστει η ασχετη φωτο ζητω συγνωμη πειραματα κανω για να μαθω να ανεβαζω φωτο!!!

Για δοκιμές και πειράματα πάνε εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σκέτη γλύκα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά good news, στις 7 το πρωί με ξύπνησε με κλάματα. Πήγα να το δω και διαπίστωσα ότι το κρεβατάκι του ήταν ακόμα ζεστό οπότε υπέθεσα ότι κλαίει από πείνα μιας και είχε να φάει από το προηγούμενο απόγευμα. Ευκαιρία λέω να του πασάρω την τροφή του γιατρού. Το είδα στην αρχή να αρπάζει με λαιμαργία το μπιμπερό. Επειδή όμως δεν μπόρεσε να βυζάξει από εκεί το έβαλα πάλι σε σύριγγα. Δεν ήταν βέβαια όπως στις αρχές αλλά τουλάχιστον δείχνει να το δέχεται καλύτερα. Πριν από ώρα που το έδωσα πάλι, το είδα ακόμα περισσότερο θετικό. Μάλλον πάμε καλά μιας και ανταποκρίνεται στην ειδική τροφή. Θέλω μόνο να ρωτήσω σε αυτήν την ηλικία με πόσα ml θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος όταν πίνει;
Ρουλίνι, η φωτογραφία σου καθόλου άσχετη...την αφιερώνω σε όλους όσους ανεύθηνα αφήνουν τις γάτες τους να γεννάνε και μετά καταφεύγουν στην εύκολη λύση της σακούλας και στα σκουπίδια.
Ρουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μου φαίνεται ότι το γλίτωσες το μικρούλι!Μπράβο!Θα το κρατήσεις;
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γατάκι από τότε που το βρήκα έχει ψύλλους. Βέβαια πρώτο μου μέλημα ήταν και είναι να σταθεροποιήσω την υγεία του. Ωστόσο όμως επειδή το έχω όχι μόνο στο σπίτι μου αλλά και στο δωμάτιό μου φυσικά με απασχολεί και αυτό το θέμα. Τι μπορώ να κάνω με αυτό; Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι δυνατόν στην ηλικία που είναι εάν μπορώ να το καθαρίσω και με πιο τρόπο. Φυσικά εάν το φέρω σε επαφή με το νερό θα το κάνω με χλιαρό και σε δωμάτιο που σίγουρα θα είναι υπερβολικά ζεστό μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Ενδείκνυται όμως τέτοιος τρόπος;
RedCat
Διάσημο μέλος
Δεν κινδυνεύεις από τους ψύλλους αλλα ενταξει καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου..
aretha
Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς όμως, αποδυναμώνουν το καημένο το γατάκι και, ειδικά τώρα που είναι σε τόσο εύθραυστη κατάσταση, χρειάζεται όλες του τις δυνάμεις.
Έχει βέβαια δίκιο η Νότα, σε τόσο μικρή ηλικία μην κάνεις τίποτα πριν ρωτήσεις τον κτηνίατρο. Όμως, την επόμενη φορά που θα μιλήσετε, να του το αναφέρεις οπωσδήποτε για να σου πει τι μπορείς να κάνεις. Το frontline νομίζω γράφει επάνω από ποια ηλικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν σου δώσει το οκ ο γιατρός, καλύτερα θα είναι να μην ψεκάσεις απευθείας πάνω στο γατάκι, αλλά να βάλεις πλαστικά γάντια μιας χρήσης, να ψεκάσεις στα χέρια σου την ποσότητα που πρέπει και μετά να "χαϊδέψεις" το γατάκι, για να πάει παντού.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γατάκι κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Νομίζω ότι έχει σταθεροποιηθεί η υγεία του. Τουλάχιστον αυτό δείχνει. Εκεί που δεν δεχόταν σταγόνα από την ειδική τροφή του, έχει αρχίσει να την συνηθίζει. Το ταΐζω με σύριγγα καθώς με το μπιμπερό που του πήρα δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Ενώ την πρώτη σύριγγα (2,5 ml) την κατεβάζει λαίμαργα, στην συνέχεια το δίνω με το ζόρι καθώς από ότι έμαθα εδώ μέσα θα πρέπει να κατεβάζει γύρο στα 10ml ανά γεύμα.Ελπίζω μόνο να μην κάνω λάθος που το ζορίζω. Έχει πάντως αρχίσει να παίρνει όγκος και βάρος.Απλά ελπίζω να μην με μισήσει που το παιδεύω λίγο.
Elena_p
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτές είναι οι καλύτερες που μπόρεσα να βγάλω καθώς δεν κάθετε σε ησυχία να φωτογραφηθεί. Μάλλον δεν τα πάει καλά με την δημοσιότητα
. Όσο για όνομα Elena, όχι ακόμα δεν της έδωσα (θηλυκό είναι) καθώς με απασχολούσε περισσότερο να σωθεί. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Άσε που δεν θα ήθελα να το ονομάσω και στην πορεία να είχα καμία δυσάρεστη εξέλιξη. Θα στεναχωριόμουνα ακόμα περισσότερο. Σιγά-σιγά αρχίζω να το σκέφτομαι
. Μάλιστα είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις για το ονοματάκι της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω αρκετά θυληκά ονόματα,επειδή η κοπέλα που είχε τον Σείριο νόμιζε ότι ήταν κοριτσάκι.Θέλεις ελληνικό ή ξένο;
Αχ δεν τη χορταίνω,μπράβο που την έσωσες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool