S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Toulis μήπως να μου ετοίμαζες μια λίστα με όλους τους άντρες εδώ μέσα να τους γνώριζα και εγώ; Εμείς προφανώς θα είμαστε οι λεγόμενοι «γατοπατέρες».

Moukelis η μικρούλα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μέχρι τώρα δεν έπαιρνα το ρίσκο να πω μεγάλη κουβέντα για να μην απογοητευτώ. Σήμερα όμως μπορώ να πω με σιγουριά ότι η μικρή μας φίλη όχι μόνο καλυτέρευσε αλλά και ότι χαίρει πλέον άκρα υγείας. Νομίζω ότι με την βοήθεια όλων σας εδώ μέσα (αν δεν ήσασταν εσείς, αποκλείεται να τα κατάφερνα) το γατάκι ούτε με την μητέρα του δεν θα τα πήγαινε τόσο καλά. Νιώθω πολύ τυχερός που βρήκα έγκαιρα αυτή την σελίδα και ακόμα πιο τυχερό πρέπει να νιώθει το ίδιο το γατάκι. Και οι δύο σας ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες φωτογραφίες. (Θα είναι μια προσφορά για το γεγονός ότι τα μηνύματά μου αισίως φτάσανε την ηλικία μου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαίρομαι πάρα πολύ για την γατούλα σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ το έσωσες,με την αγάπη και τη φροντίδα που του έδωσες.Θα μπορούσες κι εσύ να του γυρίσεις την πλάτη όπως αυτοί που τα πετάνε σε σφιχτοδεμένες σακούλες ή αυτοί που τα βλέπουν κάτω από ρόδες και δε νοιάζονται.Αλλά έσωσες μια ζωούλα,και να μου το θυμηθείς,όσα ζωάκια σπιτικά κι αν αποκτήσεις,κανένα δε θα σε αγαπήσει όσο αυτή η γατούλα.Περιμένουμε φωτό στα ποδαράκια του πλέον να παίζει!:)

Όπως διαπιστώνετε το γατάκι όχι μόνο έχει αναρρώσει πλήρως αλλά έχει ξεθαρρέψει κιόλας καθώς δεν διστάζει να τα βάλει με ότι βρεθεί στη διάβα του. Εδώ εναντίων της χελωνίτσας σε αγώνα Ελληνορωμαϊκής πάλης των τριών γύρων!

Εδώ ψάχνει να εντοπίσει το θύμα του...

Συνημμένα

• SP_A01.jpg
    SP_A01.jpg
    157,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • SP_A02.jpg
    SP_A02.jpg
    111,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • SP_A03.jpg
    SP_A03.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 68
  • SP_A04.jpg
    SP_A04.jpg
    119,9 KB · Εμφανίσεις: 58
Η μάχη μαίνεται σκληρή. Η γάτα από την αρχή του αγώνα δείχνει να ελέγχει την κατάσταση καθώς με περίτεχνες κινήσεις έχει εγκλωβίσει τον αντίπαλό του. Θα τα καταφέρει όμως μέχρι το τέλος;

Συνημμένα

• SP_A05.jpg
    SP_A05.jpg
    198,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • SP_A06.jpg
    SP_A06.jpg
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • SP_A07.jpg
    SP_A07.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • SP_A09.jpg
    SP_A09.jpg
    212,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • SP_A08.jpg
    SP_A08.jpg
    194,8 KB · Εμφανίσεις: 41
Μία κίνηση ματ στον τρίτο γύρo (...πάρε το χέρι σου ρε μαντράχαλε, μπορώ και μόνη μου δεν βλέπεις;)
End the winner is…. CAT!!!

Συνημμένα

• SP_A10.jpg
    SP_A10.jpg
    135,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • SP_A11.jpg
    SP_A11.jpg
    142,4 KB · Εμφανίσεις: 52
Καλά..δεν παίζεται το νινί σου!!
Η χελώνα νομίζω δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι σε τόσο αποφασιστικό αντίπαλο!!!:lol::lol:
Κουκλάκι το γατούλι!!!

Και όσο αφορά το όνομα.. αν ήταν αγόρι θα σου έλεγα να τον πεις Λάζαρο (όπως και τον δικό μου τον πασά..)
Μιας όμως και είναι κορίτσι, συμφωνω με τους φίλους..κάτι αισιόδοξο! Νίκη, Χαρά, Ζωή..

Natalo9, μιας και έθιξες το θέμα του φύλου θα ήθελα την βοήθειά σου. Από τότε που το βρήκα έχω την εντύπωση ότι είναι θυλυκό. Φοβάμε όμως καθώς δεν έχω και μεγάλη πείρα μήπως κάνω λάθος. Κρίμα δεν θα είναι να το ονομάσω ας πούμε Χαρά και μεγαλώνοντας να μου βγει Χαρούλης; :D Σου στέλνω σχετικές φώτο να με διαφωτίσεις πάνω στο θέμα. Και όποιος άλλος βέβαια μπορεί. Ευχαριστώ.

Συνημμένα

• SP_A0195.jpg
    SP_A0195.jpg
    194,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • SP_A0196.jpg
    SP_A0196.jpg
    116,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • SP_A0198.jpg
    SP_A0198.jpg
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 62
  • SP_A0199.jpg
    SP_A0199.jpg
    164,4 KB · Εμφανίσεις: 50
Μωρ' τι κουκλί είναι αυτό? Και έχει κάνει και κοιλούμπα βλέπω ε? Για θηλυκό μου φαίνεται από τις φωτογραφίες...

Α, ξέχασα να σας πω... σήμερα ενεργήθηκε για πρώτη φορά. Ξέρω ότι στο μέλλον μερικές φορές αυτό θα αποτελεί πρόβλημα για μένα όμως για την ώρα είναι κάτι το οποίο αγωνιούσα να γίνει φοβούμενος μήπως αντιμετώπιζε κάτι τι γατάκι.

:lol:Καλά kd βλέπω να κλείνεις συμβόλαιο με τη Disney για την επόμενη ταινία που θα βγεί στους κινηματογράφους αυτά τα Χριστούγεννα με τίτλο "The turtle buster ninjakitty!!!!!:up:

Εμενα παντως για αγορι μου φαινεται(κατι φουσκωνει εκει κατω)!!!Οτι και να ειναι ομως,μπορεις να το βγαλεις Νιντζα και θα εισαι μεσα!!!!!!!!

Τώρα άμα σας πω ότι κι εμένα μου κάνει λίγο για αγοράκι...;Και στις φωτό μου φαίνεται και λίγο φουντωτό...

Πρώτον, να σου ζήσει ο γιός. Το γατάκι είναι αρσενικό:lol:
Δεύτερον, έχει γίνει γομαράκι. Μπράβο σου!
Τρίτον, με τη μάσκα που φαίνεται να φοράει στη μουρίτσα του, δεν τον βγάζεις Ζορρό?:P

Καλε τι Χαρα και τι Νικη αφου αγορακι ειναι;)Δεν το βλεπετε εγω τουλαχιστον ετσι νομιζω:lol::lol::lol:Και προβλεπω να γινει μεγαλος αντρας
με βαση τις φωτογραφιες και την περιγραφη σου:up::up::up:
Λοιπον παλι επι ταπητος το θεμα καινουργιο ονομα στο αντρακι;)

34.jpg

Τα λόγια είναι περιττά :happy:

34.jpg

Τα λόγια είναι περιττά :happy:

Δεν μπορω να αποφασισω ποιος ειναι πιο ομορφος ο Μπαντερας η το γατουλινι?:hmm:Μετα απο ωριμη σκεψη κατεληξα οτι το γατουλινι σαφως υπερεχει:up::lol::lol::lol:

Τι φατσάκι ειναι αυτό?? Νομίζω ότι το γατακι επίσης το μοσχοαναθρέφεις..κουκλί εγινε και ζουμπουρλό. Θα συμφωνήσω ότι μάλλον ειναι αγοράκι...να σου ζήσει και παλι..

Ξαναδιάβασα όλο το θέμα από την αρχή! Είναι φανταστικό να βλέπεις τέτοιες ιστορίες να έχουν αίσιο τέλος! Το γατάκι πέρασε από 40 κύματα, αλλά χάρη στην προσπάθεια και επιμονή σου τα κατάφερε τελικά:up:.....και τώρα διεκδικεί μάλιστα το ρόλο του Ζορό!:blink::lol::lol:
Μπράβο στον "Γατοπατέρα":P και στον μικρό Νίντζα....είστε ένα τέλοιο ντουέτο!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back