moukelis
Επιφανές μέλος
Α όχι τέτοια βιβλία,σχολικά έχω να πιάσω χρόοοοοοονια τώρα...Moukelis, εχει ιδιαιτερη προτίμηση σε κάποιο μάθημα ή απλά μαζεύει εγκυκλοπαιδικές γνωσεις?
Ο δικός μας πάντως ενα φεγγαρι είχε εμμονη με τη Διπλωματία του Kissinger..Ο θεός και η ψυχή του..!

Λογοτεχνικά προτιμά ο γλυκός μου.Τώρα τελευταία έχει αναπτύξει μια συμπάθει στη Βιρτζίνια Γουλφ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αποπαρασίτωση εσωτερική γίνεται επειδή τα περισσότερα γατάκια έχουν κάποια σκουλήκια στο έντερο που αν κάνουν αποικία τους δηνιουργεί κολλίτιδα.Επαναλαμβάνεται κάθε τρεις μήνες.Αποπαρασίτωση όχι ακόμα. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι εμβόλια τα κάνουν συνήθως στις 45 μέρες. Επειδή το συγκεκριμένο πέρασε τόσο δύσκολη κατάσταση υγείας καλύτερα να το κάνουμε στους 2 μήνες. Θύμισε μου, αποπαρασίτωση για ποια περίπτωση το κάνουμε;
Μπράβο βρε natalo9, πολύ χαίρομαι που το ξεπέρασε γρήγορα. Μπράβο και σε σένα για την προσπάθεια σου
Moukelis υποθέτω ότι το δικό σου έχει μία κλήση στα γράμματα. Αυτό θα πει «έξυπνο γατί»![]()
Εξωτερική για ψύλλους και γενικά παράσιτα.Κάθε μήνα αν το γατάκι βγαίνει έξω,κάθε 1,5 μήνα με 2 αν είναι μόνο μέσα στο σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα, σήμερα έχω δύο θέματα για τα οποία θα ήθελα τα φώτα σας.
[FONT="]Αρχίζω με το θέμα της αποπαρασίτωσης (ελπίζω έτσι να γράφετε). Αγόρασα σήμερα κρεμούλα και τώρα βρήκα χρόνο να το δώσω. Ξέχασα όμως να ρωτήσω τον γιατρό εάν παίζει ρόλο το φαγητό. Πρέπει πριν ή μετά το γάλα που θα του δώσω; Αν πρέπει πριν ή μετά, πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα;[/FONT]
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμάς δε μας είπε τίποτα σχετικά με το πριν και μετά.Σου είπε ότι θέλει επί τρεις μέρες ε;Του ανέφερες το περιεργο περιστατικό;
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αδερφούλα αν έχει σκουληκάκια,θα φανούν στα κόπρανα.Αλλά πολλές φορές δεν έχουν παράσιτα και δεν φαίνεται τίποτα.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είχε διάρροια,αλλά όσες φορές εχω κάνει αποπαρασίτωση με κρέμα δίνουμε τρεις μέρες ανάλογη ποσότητα με το βάρος και μετά από τρεις μήνες επανάληψη.Μου είπε να του δώσω σήμερα. Η δεύτερη φορά να είναι μετά από δύο μέρες. Μετά από μία εβδομάδα. Και μετά μία φορά κάθε μήνα. Δεν μου είπε να του δίνω για τρεις μέρες. Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον.

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalo9
Δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χαιρομαι που το μικρουλι ειναι καλα
και ξεκινησε την πρωτη του αποπαρασιτωση
Τελικα αγορακι ειναι?
Ακομα να του βγαλετε ονομα?

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης σήμερα αγόρασα και σπρέι για τους ψύλλους. Λέγετε Frontline, και ο γιατρός μου είπε ότι από την στιγμή που θα το ψεκάσω εάν έχω σκοπό να το πλύνω, να το κάνω μετά από τρεις μέρες. Η ερώτησή μου είναι, αν το ψεκάσω, οι ψύλλοι που θα πάνε; Θα φύγουν αμέσως; Αν ναι να το κάνω μέσα στην μπανιέρα ώστε να ξέρω που θα καταλήξουν; Χαζή ερώτηση,ε;
ακόμα βρε Νίκι μου, θέλω να είμαι σίγουρος για το φύλο του πριν το ονομάσω.
natalo9
Δραστήριο μέλος
τη μια παλευει με χελωνακια .. την άλλη με γατάκια.. κι με φαινεται τα καημένα δεν έχουν καμία τυχη απέναντί του..

natalo9
Δραστήριο μέλος
, δεν υπαρχουν χαζες ερωτήσεις..!!Καλή είναι η λύση της μπανιερας..ομολογω δεν το ειχα σκεφτει !! Μια λύση για το ψεκασμα, ειναι να βάλεις στο πατωμα ενα κάλυμμα και να ψεκάσεις εκει το γατουλι..ουτως ωστε οταν τελειωσεις, να μπορεσεις να το τινάξεις και μετα να ριξεις και κανα σφουγγαρισματακι σε εκεινο το σημειο..(Αυτο έκανα εγω οταν χρειαστηκε..)
Απλα θελει πολύ προσοχη στο ψεκασμα - η δοσολογία βασικά - γιατι ειναι μωρουλι ακομη..

Αντε..καλη επιτυχία!
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Ο θεός και η ψυχή του..!