S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Και απο μένα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! στη φίλη σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι απο μενα.Το γατακι ειναι πραγματικα πολυ γλυκο και ομορφο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι τόσο μικρούλι ακόμη...και σκέψου, πάει κάπου ένας μήνας που το βρήκες...
Πόσο μικρό να ήταν όταν το βρήκες άραγε??
Καλά, είναι θαύμα που επέζησε, μπράβο και πάλι μπράβο και στους δυό σας!
Είναι γλύκα και φαίνεται ότι θα γίνει γάταρος, πολύ μούτρο...

Μην τα ρωτάς catia, όταν το βρήκα χανόταν μέσα στην χούφτα του ενός μου χεριού (εντάξει, έχω μεγάλη παλάμη καθότι και 1,93 ύψος ). Μόλις πρέπει να είχε ανοίξει τα ματάκια του όταν το βρήκα. Δεν μπορούσε ούτε καν στα ποδαράκια του να στηριχθεί. Στριφογύριζε με την κοιλίτσα του να σέρνετε και με τα ποδαράκια του να τα τεντώνει στο κενό.

Μπράβο στην κοπέλα που το υιοθετησε..
Εχει να δεχτεί πολλα αγαποκύματα απο αυτο το γλυκουλι γατί..:):)

Mήπως να πηγαίναμε στα Γιαννιτσά για καφέ φίλες και φίλοι? Nα κάνουμε συμπαράσταση στα παιδιά εκεί? Που ξέρεις κάτι καλό μπορεί να βγει.
Ε, Ζορρό?
------------------------------------

Χθες το απόγευμα παραβρέθηκα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Είχε θέμα εκτός ημερησίας διάταξης με παρουσία μελών φιλοζωικής ομάδας των Γιαννιτσών, τις στειρώσεις και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει η Δημοτική αρχή σε αυτό. Μία φίλη που γνώρισα εκεί από αυτό τον σύλλογο μου έστειλε φωτογραφία από το γατάκι που μεγαλώνει σπίτι της. Εκτός από το πρόβλημα που έχει, το γατάκι είναι γλυκύτατο. Μπράβο για την ευαισθησία της ειδικά απέναντι σε ένα γατάκι με ειδικές ανάγκες.

Χιλια μπραβο στην φιλη σου απο μενα.Οταν ακους για τετοια περιστατικα γεμιζεις ελπιδα οτι η υποθεση φιλοζωια δεν χαθηκε ακομη στην Ελλαδα.Υπαρχουν ανθρωποι με Αλφα κεφαλαιο.
Χαιρομαι που στα Γιαννιτσα υπαρχουν πολλοι ενεργοι και ευαισθητοποιημενοι φιλοζωοι ειδικα στο θεμα στειρωσης των αδεσποτων.Μακαρι και αλλες περιοχες να ακολουθησουν το παραδειγμα τους.:)

Μπράβο στην κοπέλα,το γατουλάκι είναι πραγματικά πανέμορφο,με τα μελένια του ματάκια...:)

Λόγω πολύς δουλειάς και τρεξίματος και μετά από πολύ μα πολύ διάβασμα όλων αυτών που γράφτηκαν χωρίς εμένα.....
έχω να δήλώσω είμαι ερωτευμένη με τον Ζορρό...... αχ τι κρίμα που στειρώθηκα την προηγούμενη βδομάδα αν τον είχα δεί πόσο όμορφος θα γινόταν μεγαλωνωντας θα περίμενα λίγο να γνωριστούμε λίγο και μετά.....:lol::lol::lol: και τώρα στα κλεφτά μπήκα η μαμά μου έχει καιρό να αφήσει μόνο του τον υπολογιστή αναμένο και να φύγει από κει χωρίς να κάνει δουλειά ..... τι να πεις αμάν ήρθε κιολας ώρα να την κάνω θα τα πούμε πάλι.....:lol::lol::lol::lol:

Το γατακι της φίλης σου μια γλύκα και η φίλη σου ακόμη περισσότερο που το διάλεξε,το φροντίζει και το αγαπάει.
Καλα με την ιστορία με το ξωφαλτσογιαούρτομενομικρογατιδακο γέλασα πολύ.. παρατήρησα τον Ζορρο λίγο καλύτερα και ναι....έχει μια "τύπου" εικαστική παρέμβαση ο γατούλης σου...:lol::lol: (ευτυχώς που δεν ειναι βραδυ για να απαντήσεις αλλιώς)

Το γατακι της φίλης σου μια γλύκα και η φίλη σου ακόμη περισσότερο που το διάλεξε,το φροντίζει και το αγαπάει.
Καλα με την ιστορία με το ξωφαλτσογιαούρτομενομικρογατιδακο γέλασα πολύ.. παρατήρησα τον Ζορρο λίγο καλύτερα και ναι....έχει μια "τύπου" εικαστική παρέμβαση ο γατούλης σου...:lol::lol: (ευτυχώς που δεν ειναι βραδυ για να απαντήσεις αλλιώς)
Χα,βρήκα και υποστηρικτή!Ευχαριστω πράσινη Νότα!:up:

Καλημέρα

Τι έγινε, κάναμε μήπως σατιρικό κόμμα για το ΓιΑουρΤΑΚΙ μου:mad:; Κανονίστε γιατί εάν είναι να μετρήσουμε γνώμες μάλλον δεν θα φτάσετε σε ποσοστά ούτε το κόμμα του Γιωργάκι (έτσι όπως είναι τώρα εννοώ).
Μάγισα, πολύ κρίμα, θα ήταν σίγουρα μία πολύ καλή περίπτωση να τα βρουν τα γατάκια μας:(.
Anima όσο για την συνάντηση τοποθετήθηκα στο Chat της Θεσσαλονίκης

PC Nota μην χαίρεσαι, προσαρμόζομαι εύκολα στις απαιτήσεις. Οπότε και την μέρα μπορώ να απαντήσω αναλόγως της περίστασης:D.

Nota μην χαίρεσαι, προσαρμόζομαι εύκολα στις απαιτήσεις. Οπότε και την μέρα μπορώ να απαντήσω αναλόγως της περίστασης:D.

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν σου είπα να περίμενεις για να βγάλεις όνομα;...ας πουμε το "Γιαούρτης" άσχημο είναι??? Μωρέ δώσε τώρα ένα σβουριχτό φιλί στο ΓιΑουρΤΑΚΙ σου (με προσοχή ειναι και εύθραυστο ακόμη...) και δεν θα σας θίξω πλέον..

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν σου είπα να περίμενεις για να βγάλεις όνομα;...ας πουμε το "Γιαούρτης" άσχημο είναι??? Μωρέ δώσε τώρα ένα σβουριχτό φιλί στο ΓιΑουρΤΑΚΙ σου (με προσοχή ειναι και εύθραυστο ακόμη...) και δεν θα σας θίξω πλέον..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Ω,το Γιαούρτης είναι θεσπέσιο όνομα,και αντιπροσωπευτικό στην περίπτωσή του...:lol:Καλά αφού αποσύρεται η Νότα από το πείραγμα,αποσύρομαι κι εγώ(παει τη διέλυσες την αντιπολίτευση:P).

ε μωρε μην του χαλάσουμε την διάθεση κυριακάτικα
(συνεχίζουμε από αύριο):lol::redface:

Ε ναι ντροπή,την Κυριακή να μην έχουμε κι εμείς ένα ρεπό;;;:lol::lol::lol:

Ε ναι ντροπή,την Κυριακή να μην έχουμε κι εμείς ένα ρεπό;;;:lol::lol::lol:

Καλές μου έγινε??
Αυτό δεν ήταν ρεπό ...άδεια άνευ αποδοχών ήταν:bleh::bleh::lol::lol::lol:

Ζορρό, τι κάνει ο μικρός σταρ??? Εχει μέρες να σας δούμε!:D

Θέλω να πιστεύω πως όχι Sli8erin, άλλωστε είναι τόσο όμορφο που σίγουρα θα το αγαπήσει.(…λέω τώρα εγώ).;)
[FONT=&quot]Sorry[/FONT][FONT=&quot] βρε [/FONT][FONT=&quot]nota[/FONT][FONT=&quot], δεν ήξερα ότι διαφέρει:redface:[/FONT]
[FONT=&quot]Όσο για τον μασκοφόρο, νάτος…υγιέστατος και κάνει συνεχώς παρέα με ποντίκια :lol:[/FONT]
Ζορρό, τώρα είναι διασταύρωση γκρέμλιν και Τουτενστάιν (μια μούμια-παιδάκι σε κινούμενα σχέδια!)!!!! :lol::lol::lol:
Όμως εγγυημένα θα γίνει Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ο-Σ!!!! :inlove:
Για του λόγου το αληθές, μπορώ να παραθέσω φωτογραφίες του δικού μου Beeb, όπως ήταν όταν τον βρήκανε (τερατίδιον) κι όπως είναι τώρα (πανέμορφο τερατίδιον!). :lol:

Μια χαρά είναι ο μικρός Raisa, ευχαριστώ που ρωτάς. Εδώ και μέρες τον αφήνω πλέον να κυκλοφορεί σε ολόκληρο το σπίτι γιατί λείπω κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας και δεν θέλω να είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε να σιγουρευτώ ότι θα κάνει την ανάγκη του μόνο στην άμμο. Και για αυτό είμαι περήφανος. Το έμαθε από την πρώτη φορά που του την έβαλα. Σε όποιο σημείο του σπιτιού και να βρίσκετε, όταν νιώσει την ανάγκη θα πάει στην άμμο του.
Zbeebz πολύ ευχαρίστως να δω μετεξέλιξη του Beeb σε φωτογραφίες :D.
Αν και δεν με ανησυχεί και ιδιαίτερα το πως θα γίνει ο Ζορρό. Άλλωστε πίσω στην αυλή είδα μία γάτα ακριβώς με τα ίδια χρώματα με τον μασκοφόρο και μπορώ να τον φανταστώ πάνω κάτω. Βέβαια θα έχει υποθέτω πιο περιποιημένο τρίχωμα καθώς θα πρόκειται για μία σπιτίσια γάτα.

Zbeebz πολύ ευχαρίστως να δω μετεξέλιξη του Beeb σε φωτογραφίες :D.
Αμέσως! Δώσε μου δυο λεπτά! Και ιδού... ο Μαμ-Ρα και ο σημερινός κούκλος!

Συνημμένα

• 070802_131217.jpg
    070802_131217.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 080423_0911.jpg
    080423_0911.jpg
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 43

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back