elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι τόσο μικρούλι ακόμη...και σκέψου, πάει κάπου ένας μήνας που το βρήκες...
Πόσο μικρό να ήταν όταν το βρήκες άραγε??
Καλά, είναι θαύμα που επέζησε, μπράβο και πάλι μπράβο και στους δυό σας!
Είναι γλύκα και φαίνεται ότι θα γίνει γάταρος, πολύ μούτρο...
Μην τα ρωτάς catia, όταν το βρήκα χανόταν μέσα στην χούφτα του ενός μου χεριού (εντάξει, έχω μεγάλη παλάμη καθότι και 1,93 ύψος ). Μόλις πρέπει να είχε ανοίξει τα ματάκια του όταν το βρήκα. Δεν μπορούσε ούτε καν στα ποδαράκια του να στηριχθεί. Στριφογύριζε με την κοιλίτσα του να σέρνετε και με τα ποδαράκια του να τα τεντώνει στο κενό.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Εχει να δεχτεί πολλα αγαποκύματα απο αυτο το γλυκουλι γατί..

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, Ζορρό?
------------------------------------
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χθες το απόγευμα παραβρέθηκα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Είχε θέμα εκτός ημερησίας διάταξης με παρουσία μελών φιλοζωικής ομάδας των Γιαννιτσών, τις στειρώσεις και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει η Δημοτική αρχή σε αυτό. Μία φίλη που γνώρισα εκεί από αυτό τον σύλλογο μου έστειλε φωτογραφία από το γατάκι που μεγαλώνει σπίτι της. Εκτός από το πρόβλημα που έχει, το γατάκι είναι γλυκύτατο. Μπράβο για την ευαισθησία της ειδικά απέναντι σε ένα γατάκι με ειδικές ανάγκες.
Χιλια μπραβο στην φιλη σου απο μενα.Οταν ακους για τετοια περιστατικα γεμιζεις ελπιδα οτι η υποθεση φιλοζωια δεν χαθηκε ακομη στην Ελλαδα.Υπαρχουν ανθρωποι με Αλφα κεφαλαιο.
Χαιρομαι που στα Γιαννιτσα υπαρχουν πολλοι ενεργοι και ευαισθητοποιημενοι φιλοζωοι ειδικα στο θεμα στειρωσης των αδεσποτων.Μακαρι και αλλες περιοχες να ακολουθησουν το παραδειγμα τους.

moukelis
Επιφανές μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
έχω να δήλώσω είμαι ερωτευμένη με τον Ζορρό...... αχ τι κρίμα που στειρώθηκα την προηγούμενη βδομάδα αν τον είχα δεί πόσο όμορφος θα γινόταν μεγαλωνωντας θα περίμενα λίγο να γνωριστούμε λίγο και μετά.....

και τώρα στα κλεφτά μπήκα η μαμά μου έχει καιρό να αφήσει μόνο του τον υπολογιστή αναμένο και να φύγει από κει χωρίς να κάνει δουλειά ..... τι να πεις αμάν ήρθε κιολας ώρα να την κάνω θα τα πούμε πάλι.....

RedCat
Διάσημο μέλος
Καλα με την ιστορία με το ξωφαλτσογιαούρτομενομικρογατιδακο γέλασα πολύ.. παρατήρησα τον Ζορρο λίγο καλύτερα και ναι....έχει μια "τύπου" εικαστική παρέμβαση ο γατούλης σου...

(ευτυχώς που δεν ειναι βραδυ για να απαντήσεις αλλιώς)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χα,βρήκα και υποστηρικτή!Ευχαριστω πράσινη Νότα!Το γατακι της φίλης σου μια γλύκα και η φίλη σου ακόμη περισσότερο που το διάλεξε,το φροντίζει και το αγαπάει.
Καλα με την ιστορία με το ξωφαλτσογιαούρτομενομικρογατιδακο γέλασα πολύ.. παρατήρησα τον Ζορρο λίγο καλύτερα και ναι....έχει μια "τύπου" εικαστική παρέμβαση ο γατούλης σου...(ευτυχώς που δεν ειναι βραδυ για να απαντήσεις αλλιώς)

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι έγινε, κάναμε μήπως σατιρικό κόμμα για το ΓιΑουρΤΑΚΙ μου
; Κανονίστε γιατί εάν είναι να μετρήσουμε γνώμες μάλλον δεν θα φτάσετε σε ποσοστά ούτε το κόμμα του Γιωργάκι (έτσι όπως είναι τώρα εννοώ).Μάγισα, πολύ κρίμα, θα ήταν σίγουρα μία πολύ καλή περίπτωση να τα βρουν τα γατάκια μας
.Anima όσο για την συνάντηση τοποθετήθηκα στο Chat της Θεσσαλονίκης
PC Nota μην χαίρεσαι, προσαρμόζομαι εύκολα στις απαιτήσεις. Οπότε και την μέρα μπορώ να απαντήσω αναλόγως της περίστασης
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Nota μην χαίρεσαι, προσαρμόζομαι εύκολα στις απαιτήσεις. Οπότε και την μέρα μπορώ να απαντήσω αναλόγως της περίστασης.

Δεν σου είπα να περίμενεις για να βγάλεις όνομα;...ας πουμε το "Γιαούρτης" άσχημο είναι??? Μωρέ δώσε τώρα ένα σβουριχτό φιλί στο ΓιΑουρΤΑΚΙ σου (με προσοχή ειναι και εύθραυστο ακόμη...) και δεν θα σας θίξω πλέον..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν σου είπα να περίμενεις για να βγάλεις όνομα;...ας πουμε το "Γιαούρτης" άσχημο είναι??? Μωρέ δώσε τώρα ένα σβουριχτό φιλί στο ΓιΑουρΤΑΚΙ σου (με προσοχή ειναι και εύθραυστο ακόμη...) και δεν θα σας θίξω πλέον..

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλά αφού αποσύρεται η Νότα από το πείραγμα,αποσύρομαι κι εγώ(παει τη διέλυσες την αντιπολίτευση
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
(συνεχίζουμε από αύριο)

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε ναι ντροπή,την Κυριακή να μην έχουμε κι εμείς ένα ρεπό;;;ε μωρε μην του χαλάσουμε την διάθεση κυριακάτικα
(συνεχίζουμε από αύριο)![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
ε μωρε μην του χαλάσουμε την διάθεση κυριακάτικα
(συνεχίζουμε από αύριο)![]()
Ε ναι ντροπή,την Κυριακή να μην έχουμε κι εμείς ένα ρεπό;;;![]()
Καλές μου έγινε??
Αυτό δεν ήταν ρεπό ...άδεια άνευ αποδοχών ήταν

Ζορρό, τι κάνει ο μικρός σταρ??? Εχει μέρες να σας δούμε!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ζορρό, τώρα είναι διασταύρωση γκρέμλιν και Τουτενστάιν (μια μούμια-παιδάκι σε κινούμενα σχέδια!)!!!!Θέλω να πιστεύω πως όχι Sli8erin, άλλωστε είναι τόσο όμορφο που σίγουρα θα το αγαπήσει.(…λέω τώρα εγώ).
[FONT="]Sorry[/FONT][FONT="] βρε [/FONT][FONT="]nota[/FONT][FONT="], δεν ήξερα ότι διαφέρει[/FONT]
[FONT="]Όσο για τον μασκοφόρο, νάτος…υγιέστατος και κάνει συνεχώς παρέα με ποντίκια[/FONT]

Όμως εγγυημένα θα γίνει Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ο-Σ!!!!

Για του λόγου το αληθές, μπορώ να παραθέσω φωτογραφίες του δικού μου Beeb, όπως ήταν όταν τον βρήκανε (τερατίδιον) κι όπως είναι τώρα (πανέμορφο τερατίδιον!).

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz πολύ ευχαρίστως να δω μετεξέλιξη του Beeb σε φωτογραφίες
.Αν και δεν με ανησυχεί και ιδιαίτερα το πως θα γίνει ο Ζορρό. Άλλωστε πίσω στην αυλή είδα μία γάτα ακριβώς με τα ίδια χρώματα με τον μασκοφόρο και μπορώ να τον φανταστώ πάνω κάτω. Βέβαια θα έχει υποθέτω πιο περιποιημένο τρίχωμα καθώς θα πρόκειται για μία σπιτίσια γάτα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αμέσως! Δώσε μου δυο λεπτά! Και ιδού... ο Μαμ-Ρα και ο σημερινός κούκλος!Zbeebz πολύ ευχαρίστως να δω μετεξέλιξη του Beeb σε φωτογραφίες.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool