S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Καλημερα ! Λαζαράκος εδω..:cool:
Ακουσα τη μαμα χθες που συζητουσε με μια φιλη της για τον Ζορρο (συνεχεια μπομπιρα τον ελεγε..) και με γεμισε περιεργεια..
Τι κανει ο μικρός σήμερα? :)

Μέρα με την μέρα όλο και καλύτερα. Είναι πλέον περδίκι. Μόνο που μας ανησύχησε λίγο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ώρα ξεκούρασης με τον άλλοτε εχθρό του.
Καλέεεεε, ένας γιουβαρλάκης που κοιμάται!!! :lol::lol::lol:
Μη μου πεις πως ο εχθρός του είναι αυτό το μοβόρο αρκούδι;;;; :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέεεεε, ένας γιουβαρλάκης που κοιμάται!!! :lol::lol::lol:
Μη μου πεις πως ο εχθρός του είναι αυτό το μοβόρο αρκούδι;;;; :D

Μμμ, νομιζω ειναι χελωνακι..:P

Φτου σου αγορακι μου !! Τι χνουδωτη όμορφη μπαλιτσα που γινεσαι..:up:

Πολυ λιγο φαινεται,ειναι μαυρακος και δεν ξεχωριζει απο το πουλοβερ;) Βγαλτου μια φωτο ξυπνιο να δουμε την απιστευτη φατσουλα του αλλα και ποσο μεγαλωσε;):D:D

Πολυ λιγο φαινεται,ειναι μαυρακος και δεν ξεχωριζει απο το πουλοβερ;) Βγαλτου μια φωτο ξυπνιο να δουμε την απιστευτη φατσουλα του αλλα και ποσο μεγαλωσε;):D:D
Συμφωνώ!!!:)

Τι να πω καρδιοκατακτητής ο μικρος σου κλεβει την καρδιά:up::up::up::up::up:
Μια χαρά τον βλεπω κούκλος θα γίνει.....:up::up::up::up:

Ψυχήηηηη μουουου!! :inlove:
(Τρελαίνομαι όταν μια μπουκιά τοσοδούλικα γατάκια παίρνουν πόζες ενήλικης γάτας!)

Το καλό μου, μεγάλωσε πάρα πολύ....:baby:

Ευχαριστώ όλους-ες για τα καλά λόγια. Έτσι, να βλέπουν μερικές μερικές που πήγαν να μου το βγάλουν Γκρέμλινς και Γκόλουμ!
Όντως μεγαλώνει με κινηματογραφική ταχύτητα και να δούμε τι θα κάνουμε με τα προβλήματα που θα μεγαλώνουν μαζί του.
Άσχετα πάντως με τα τελευταία, είναι απόλαυση να το βλέπεις να κάνει τα παιχνίδια του.

Τι ωραία ιστορία!
Πολύ συγκινήθηκα. Χίλια μπράβο για την ζωούλα που έσωσες.
:up::up::up::up::up:

Έλα καλέ,τι προβλήματα;
Όταν αγαπάς δεν τα βλέπεις τα προβλήματα;)
Και εσύ το αγαπάς έτσι δεν είναι;:)

Ευχαριστώ όλους-ες για τα καλά λόγια. Έτσι, να βλέπουν μερικές μερικές που πήγαν να μου το βγάλουν Γκρέμλινς και Γκόλουμ!
Όντως μεγαλώνει με κινηματογραφική ταχύτητα και να δούμε τι θα κάνουμε με τα προβλήματα που θα μεγαλώνουν μαζί του.
Άσχετα πάντως με τα τελευταία, είναι απόλαυση να το βλέπεις να κάνει τα παιχνίδια του.

Τα προβληματα δεν θα ειναι τοσο μεγαλα μην ανησυχεις:D Ασε που ως τοτε θα εχεις δεθει τοσο πολυ μαζι του,θα το αγαπησεις τοσο πολυ, που
οτι αταξια και ζημια να σου κανει θα του το συγχωρεις;):lol:
Για ολα τα αλλα ειμαστε εμεις εδω:D Ειναι δυνατον να μην βοηθησουμε τον μικρο μας μασκοφορο;):D
Θελουμε ομως καινουργια φωτο:D

Έτσι, να βλέπουν μερικές μερικές που πήγαν να μου το βγάλουν Γκρέμλινς και Γκόλουμ!
Ε, όχι και Γκόλουμ, όχι και Γκόλουμ! Για το γκρέμλιν κάνω την πάπια. Μπορεί να το είπα εγώ... :whistle::whistle::whistle:
Ξέρεις τι; Για να αναθεωρήσει η επιτροπή πρέπει να βάλεις κι άλλες φωτό για να μας βουλώσεις επιτέλους τα στόματα!!!! :lol:

Τι ωραία ιστορία!
Πολύ συγκινήθηκα. Χίλια μπράβο για την ζωούλα που έσωσες.
:up::up::up::up::up:

Ευχαριστώ Senda, αν και δεν ξέρω αν θα το είχα καταφέρει εάν δεν υπήρχαν όλα τα μέλη του mycat που ανταποκρίθηκαν άμεσα όποτε ζήτησα την βοήθειά τους.
Νέες φώτο του μικρού προσεχώς.
Νίκη μου αν και νομίζω ότι απάντησα στο mail σου, σου λέω και από εδώ ότι έλαβα τις φωτογραφίες από την συνάντηση της περασμένης Κυριακής και σε ευχαριστώ.

Ε, όχι και Γκόλουμ, όχι και Γκόλουμ! Για το γκρέμλιν κάνω την πάπια. Μπορεί να το είπα εγώ... :whistle::whistle::whistle:
Ξέρεις τι; Για να αναθεωρήσει η επιτροπή πρέπει να βάλεις κι άλλες φωτό για να μας βουλώσεις επιτέλους τα στόματα!!!! :lol:
Και εγώ διαφωνώ δεν μοιάζει καθόλου με το γκόλουμ, κ με το γκρεμλιν διαφονώ κάθετα ότι μοιάζει ίσως να υπάρχει μια πολύ μακρινη συγγένεια:hmm:καλού-κακού πάντως μην τον ταίζεις μετά τις 12

Τι κάνει το βαφτιστήρι μου? Ομόρφυνε καθόλου?:lol: Φωτοοοοοοοό:P

Γειά σου Ζορρό παίδαρε!:inlove:
Υποκλίνομαι στον γατομπαμπά σου και χαιρετώ τη γατονονά και το υπέροχο fun-club σου:hello:

Διάβασα την περιπέτεια από την αρχή (πως μου είχε ξεφύγει;) και συγκινήθηκα.
Θυμήθηκα το άγχος και την αγωνία που πέρασα με τον Σίμπα πριν από 9 χρόνια (παρεμπιπτόντως του μοιάζει πολύ), που ήταν τόσο μικρός και άρρωστος και τότε δεν υπήρχε το my cat να με βοηθήσει. Ο δικός μου βέβαια ήταν τέρας ασχήμιας, τι Γκρέμλινς και Γκόλουμ... τρισχειρότερα! Αυτόν το γάτο καμαρώνω τώρα γιά την ομορφιά και τη χάρη του!

Γι΄αυτό γλυκέ μου Ζορρό ένα θα σου πω και στο υπογράφω:)
Ένα κούκλος θα γίνεις! Θα το δείς!:up:

Γειά σου Ζορρό παίδαρε!:inlove:
Υποκλίνομαι στον γατομπαμπά σου και χαιρετώ τη γατονονά και το υπέροχο fun-club σου:hello:

Διάβασα την περιπέτεια από την αρχή (πως μου είχε ξεφύγει;) και συγκινήθηκα.
Θυμήθηκα το άγχος και την αγωνία που πέρασα με τον Σίμπα πριν από 9 χρόνια (παρεμπιπτόντως του μοιάζει πολύ), που ήταν τόσο μικρός και άρρωστος και τότε δεν υπήρχε το my cat να με βοηθήσει. Ο δικός μου βέβαια ήταν τέρας ασχήμιας, τι Γκρέμλινς και Γκόλουμ... τρισχειρότερα! Αυτόν το γάτο καμαρώνω τώρα γιά την ομορφιά και τη χάρη του!

Γι΄αυτό γλυκέ μου Ζορρό ένα θα σου πω και στο υπογράφω:)
Ένα κούκλος θα γίνεις! Θα το δείς!:up:
Σίμπα απο Lion King το παιδικό;:)
Αν είναι έτσι τότε οφείλω να σου πώ ότι και εγώ είχα βγάλει έτσι κάποτε έναν γατούλι μου:bye:

Σίμπα απο Lion King το παιδικό;:)
Αν είναι έτσι τότε οφείλω να σου πώ ότι και εγώ είχα βγάλει έτσι κάποτε έναν γατούλι μου:bye:

Ακριβώς!
Είχε κυκλοφορήσει τότε.
Τον έχεις τον γατούλη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back